hayır yok stock egzos stock downpipe sadece egzos ucuc değişik 50 liraya aldım 40 lirayada kaynattırdımsadece yazılım var herşey orjinal ben zaten cok kurcalatmam heleki egzos en sevmediğim şeydir
aynen gpsle denemek lazımkadran çünkü 220 yi geçti bende sonrada daha gitmedi takıldı kaldı
gps olsa tam kmyi söyleyebilirdim..
Konu Scottie tarafından (19/10/2012 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood..
koyayımda akşama anca yüklenmiş olur koyarım ama problem değil
hatta uzun çok uzun çekmemişim koyuyorum 5 dakikaya videoyu..
işte video
2 Fiat V 00011 - YouTube
Konu Scottie tarafından (19/10/2012 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood..
video güzelde niye böğürüyon)
hoşuna gitmiş anlaşılan...![]()
aynen ustalar o sırada cdi 220 geçiyodumda oyüzden
adam baka kalınca al sana gibisinden bi hareket yapayım dedim camlardan herhalde görmüştür
bu arada videyu cekerken günes tam kadrana vurmus gıcık oldum cektikden sonra allaha şükür anlaşılıyorboşuna benzin yakmadık
![]()
Konu dicaser tarafından (19/10/2012 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
bence o geçerdide yememiştir 3.5 durumu yani...
İyide arkadaş bir araçla kapıştığına dair bişi yok ki son hız deneme videosu gibi olmuş, yanlış anlama da biz nerden bilcez hangi araçla kapıştığını![]()
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Stock bir multiair olarak stock bir t-jeti geçmen mümkün değil.
Arkadaşının aracı LPG'li imiş, muhtemelen o arabanın ayarlarında bir sıkıntı var. Benim LPG ile benzin arasındaki performans farkım çok az. Tabi ki benzinde daha iyi gidiyor, ancak LPGde de aşağı kalır yanı hiç yok.
Bu arada bildiğim kadarıyla bravoların 140'lık multiair leri turbolu, ama puntolarınki değil.
e ben zaten su aracla kapıstım alın size videosu gibi bişey demedimkizaten bu video son hızını çekmek için oluşturulmuş bi video erkan son hızda kaçı gördün dediği için bu videoyu koydum
siz sanırım yanlış anladınız ?
benim bildiğim kadarı ile multiair motorda turbo yok ama turbolu multiair var onun adıda "multiair turbo" sadece "multiair" ise turbo yok ,
Konu Scottie tarafından (20/10/2012 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood..
tamam bu konuda uçtu birazdan tjet onu geçermi bunu geçermi mevzusu başlayacak ardından x5,x6 typer geçtiğinni iddia edenler burayı basacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri