benimde tam olarak bi bilgim yok ama turbolu multiairlar "multiair turbo" diye geçiyor abinin arabasında oldugu gibi...
1.4 bravolar multiair mı eminmisin? tjet olmasın? (bende tam bilmiyorum)
ben de bursada "nitro t.v" küçük sanayide dükkanı olan teyfik usta söyledim adam beni dükkandan kovduben arkadaşlara söylemedim utancımdan
![]()
Konu Scottie tarafından (20/10/2012 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood..
Chipten sonra deneyemedim daha erhan son hızı kısmet olmadı hep yanımda hanım oluyor 100 ü geçince tutunmaya yer arıyorbende korkutmak istemiyorum 1-2. Vites sıkıyorum tıpa gaz 90 görüp sonra 5e atıp 80 le devam
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
ayagını tırsak alıstırmıcaksınvericen gazışaka biyana gazı verince iciyor son hızdenemesibende yapamadım telefonu sabitlemek lazım vites gecislerini iyi ayarlamak lazım , benim gibi bi elin telde obur elin direksiyonda olmaz zaten tek el direksiyonda 200ve üstünü tavsiye etmiyorum
işte açıklamayı gayet ve net arda abi yapmıs demekki turbolu multiair ' ların adı "multiair turbo" imiş![]()
Konu Scottie tarafından (20/10/2012 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood..
Video gayet güzel eline sağlık.
Arda'nın söylediği gibi Punto'larda Multiair 135 Turbo motor var fakat Türkiye'ye seri olarak gelmedi.
Forumdan 'de var onun araçta lansman aracıydı zaten.
Bravo'da 1.4 Multiair Sport'lar Turbo 140 Beygir.
Senin bahsettiğin Easy versiyonu 1.4 TJEt olanlar.
Oz Büyücüsü
Sevgili Emrah, X5 geçtiğini söyleyen benim biliyorsun, sen arabana otomobil ve motorsporları konularında güvenmiyorsan buna inanmamanı da doğal karşılarım elbette, fakat 52 yaşında ve kamu hizmeti nedeniyle belli bir disiplinden geçmiş olan bendeniz ağabeyine inanmak durumundasın, çünkü aktardığım deneyim, harcanmış bir emek ve masraf ürünü olan katıksız bir gerçektir, ayrıca burayı bu tip iddialarla basmak diye de bir durum asla olamaz, bildiğin gibi bir başka arkadaşın bu konuya ilişkin bir sorusunu cevaplamak üzere bu paylaşımı yapmıştım. Daha önce izah etmeye çalıştığım gibi, yine söylüyorum, marka ve modeli ne olursa olsun, arabana yüklediğin teknik destek ve uyguladığın modifikasyonun etkinliği kadar verim alırsın. Yine de teknik anlamda tüm anlattıklarıma inanmıyorsan, kapım her zaman sana açıktır, gelip arabamın gerçeğini bizzat kendin görebilir ve bizde misafir olabilirsin, şeref verirsin. Selamlar sevgili kardeşim.
Konu OAGP1960 tarafından (20/10/2012 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
Cüneytin punto örneğindeki gibi multiair turboların versiyonları mevcut.Puntodaki 135bg, bravodaki 140bg, abarthtaki 180bg ve Alfada 135bg ve 170bg lik versiyonları mevcut.Bunların hepsi triger kayışından bağımsız elektrohidrolik valf pompaları (sadece emme) olan aşırı beslemeli yeni nesil motorlar...
Kardesim masallah tjet guzel gitmis.ama c220nin sahibi zorlamamistir buna emin olabilirsin belki tirsmistir bilemem ama normalde cemal beyin yaptigi tek bi chiptuning ile gecmen imkansiza yakin.
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi
eyvallahallah korusun maşallah deyelim hep birlikte
aslında daha güzel bi video çekmek istiyorum tek elle sürmek gerçekten hiç hoş değil
eyvallah usta.. maşallahları eksik etmeyelim benim o an kapıstıgım arac cdi 220 idi dizel 2.2 motor ve inanın aşırı hızlıydı ben zaten onu sağlayarak geçtim izin vermedi geçmeme.. ama ben geçtim genede![]()
Konu Scottie tarafından (20/10/2012 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood..
Konuyu okudum yorum;
sadece sesli güldüm![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Hatta fire ile t-jete 2 boy sapladığını iddaa edenler olabilir![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
50 küsür yaşındaki adamın da onu geçtim bunu geçtim demesi gençlere çok güzel örnek oluyor...
Saygılar...
bugüne kadar bu gibi konularda hep tartışma yaşandı... inşallah bunda yaşanmaz... konu takip edilecektir...
konuyu açan aykut kardeşimiz sanıyorum burda yazılanları anladı , konunun sonunda buna nezaren hala laf sokmaya çalışan arkadaşlarımız da var ; beyler konu kapandı artıkhatta konu kapandı sonra bizim çip olayına geldi sonra ben resim falan attım sonra video paylaştım siz bayagı geride kaldınız yahu
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri