Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
107 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Ne Bu Hız Muhabbeti?

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı metelaxlypsiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hız iyidir diye savunmuyorum, bununla birlikte limitlerini bildiğiniz, bakımlarına güvendiğiniz her araç ile sürat yapılabilir. Ama yol açık olacak, kendinizi zaten riske atmış durumdasınız başkalarını riske atmadan yol alınması gerektiğini düşünüyorum.

İşim nedeniyle kendi aracımla ( BMW 320 d) çok sık seyahat ediyorum. Seyahatlerimde 150-160 KM hızın pek altına düşmem. Ne gariptir ki yurdum insanının yanından 180-190 KM hızla geçtiğinizde otobanda 120 ile giden vatandaş bir anda gaza gelebiliyor. ( benim için risk budur ! ) sizinle tabirimi affedin sidik yarıştırmaya kalkıyor. Benim işim acele, o yüzden hızlı gidiyorum, benimle neden kapışıyorsun ki

Güvenli, bakımlı, Tecrübeli şoförle yapılan sürat iyidir.
    Aynen kailiyorum

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süratin hiç birisi iyi değildir
    iş sadece senin altındaki arabanın iyi olması bakımlı olması senin tecrübeli olmanla alakalı bir durum değil
    bir kazanın meydana gelebilmesi öyle ufak detaylar varki düşünsen direksiyona çıkmaya cesaret edemezsin
    benden sana tavsiye öle 3,20 ye felan çok fazla güvenme azrail bir bakarsın 7 kasayla çıkar karşına =))
    Seni pistlerde gormek isteriz

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet direksiyon mili kafasina saplandi da. Aracin direksiyonu kitendi bahsettigim elektronik unitedeki problemden sebep Coskun'um

Neyse sonucta adam hata'dan dolayi oldu. Ucak kalkarken duser. Havadayken degil
    Sent my GT-I9100 using

ule cüneyt kazanın sebebi direksiyon kilitlenmesi
    ama sennanın ölüm nedeni direksiyon milinin kafatasına girmesi
    hala aynı yerdesin aş biraz aş
    birde o son kullandığın cümle uçak kalkarken düşer havadayken değil
    sana natıonal geographıc uçak kazası raporlarını izlemeni tavsiye ederim
    len başka yerde söleme bunu gülerler
    burada ben varım bu sfeferlik gülmüyorum

heeeeee 28 inde pistlerde görüşürüz

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Cüneyt T
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ule cüneyt kazanın sebebi direksiyon kilitlenmesi
    ama sennanın ölüm nedeni direksiyon milinin kafatasına girmesi
    hala aynı yerdesin aş biraz aş
    birde o son kullandığın cümle uçak kalkarken düşer havadayken değil
    sana natıonal geographıc uçak kazası raporlarını izlemeni tavsiye ederim
    len başka yerde söleme bunu gülerler
    burada ben varım bu sfeferlik gülmüyorum

heeeeee 28 inde pistlerde görüşürüz
    28'inde opucem seni. 9 numara benimm

Edit: Konu disi. Abi ben bu avatari sildim geri yukleyemiyorum yaa

Sent my GT-I9100 using
    Konu Luc tarafından (21/01/2012 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
    Oz Büyücüsü

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Araba kullanmayi bilmeyen ve hiz yapmayi sevmeyenler lutfen sol seridi isgal etmesin.
    Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mazhar Demiralp,
    Renç Koçibey,
    ve şu anda aklıma gelemeyen diğerleri, araba kullanmayı bilmeyenlermiydi ?.
    Benim soyledigim sey farkli, senin cevap olarak yazdigin sey farkli..
    Edit: 1994 Imola'da Ayrton Senna öldüğünde, araba kullanmayı bilmediğinden ölmedi. Williams'ın elektronik stabilite sisteminde ki problemden çıkan arızadan öldü.
    Cüneyt, alıntıda da gösterdiğim Araba kullanmayi bilmeyen cümlene cevap olarak bunlardamı araba kullanmayı bilmiyor dediğim için ben farklılık göremedim.
    Ayrıca benim örnek gösterdiğim her iki pilotta pistte değil, şehir trafiğinde SÜRÜCÜ HATALARI nedeniyle hayatlarını kaybetti diye hatırlıyorum.

Tabiiki hız konusunda oluşacak fikir sayısı kişi sayısıyla aynı orantılıdır. Burada hız yapanın ehliyetine el konsun diye başlık açılsa ilk ayaklananlardan biride ben olurum

ama diğer taraftan hız gerçeğinin iyi birşey olmadığınıda kabullenmek gerekiyor.
    Ne mutlu Türküm diyene.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Luc

7. 27/01/2012, 02:53

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Toplu alıntıyla uğraşmak istemedim
    Valla aracın ne olduğu önemli değil önemli olan aracı kullananın nasıl kullandığıdır. Ve nasıl şartlarda kullandığıdır. Şimdi bir yağmurlu havada sürat yapmak var birde mükemmel güzel bir havada yapmak, arasında dağlar kadar fark var. Düz yolu buldun mu yapıştıracaksın fazla abartmayarak.
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı metelaxlypsiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hız iyidir diye savunmuyorum, bununla birlikte limitlerini bildiğiniz, bakımlarına güvendiğiniz her araç ile sürat yapılabilir. Ama yol açık olacak, kendinizi zaten riske atmış durumdasınız başkalarını riske atmadan yol alınması gerektiğini düşünüyorum.

İşim nedeniyle kendi aracımla ( BMW 320 d) çok sık seyahat ediyorum. Seyahatlerimde 150-160 KM hızın pek altına düşmem. Ne gariptir ki yurdum insanının yanından 180-190 KM hızla geçtiğinizde otobanda 120 ile giden vatandaş bir anda gaza gelebiliyor. ( benim için risk budur ! ) sizinle tabirimi affedin sidik yarıştırmaya kalkıyor. Benim işim acele, o yüzden hızlı gidiyorum, benimle neden kapışıyorsun ki

Güvenli, bakımlı, Tecrübeli şoförle yapılan sürat iyidir.
    Ayrıca bence güvenebilirsin 3.20 ye .. Ben 3.25 e çok bindim yani hiç gaz bile kesmene gerek yok hangi yol olursa olsun arabayı öyle bir yapmışlar ki bas diyor araç .. Ne gittiğini ne bastığını anlamıyorsun o ..
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Hiz in tehlikelerinin burada herkes farkinda..ama burasida bu araclar icin yapilmis bir forum..aile cay bahcesi degil..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

11. Bu mesajı için 6 kişi Romeo_er2'ye teşekkür etti:

Ad bilgisi hatalı. Soyad bilgisi hatalı.
    ankkbl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

Dikkat

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sosyal mesaja ihtiyacım yok, şuana kadar kimseye zarar vermediğim yapmadığım bir olay içinde beni sorgulayamazsınız.

Yokmu 230 yapan ?
    Orhan Bey Sen O arabayla 230 felan yapcan he....Kusura bakma Altındaki BMW 3.20 d değil altındakinin farkına varmalısın bence.Bu sadece tavsiyemdi size. Ama kimsenin umrunda değilsiniz inanın Anne babanız bile bi süre sonra unutur.Mazi olursunuz en iyisi gazi olup unutulmayacağınız hızları tercih ediniz.Selametle...

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Alıntı ankkbl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhan Bey Sen O arabayla 230 felan yapcan he....Kusura bakma Altındaki BMW 3.20 d değil altındakinin farkına varmalısın bence.Bu sadece tavsiyemdi size. Ama kimsenin umrunda değilsiniz inanın Anne babanız bile bi süre sonra unutur.Mazi olursunuz en iyisi gazi olup unutulmayacağınız hızları tercih ediniz.Selametle...
    1.si o aracin 230 yaptigini bilirim..zaten konu o degil adam duzlukte bos yolda basmistir istedigi kadar kimseyi rahatsiz etmeden..kime ne bundan ? Marifet yuksek hiz yapmamakta degil,50yle gittigimiz yolda sacma sapan hareketler yapan suruculere ne demeli..hatta taksi,dolmus,otobus soforleri rezillik..bos yolda 230 yapanmi kabahatli..Boyle konulara takilan arkdaslar bu forumda olmak zorunda degilsiniz kimse zorla tutmuyo sizi Ben simdi 230hp puntomla 110u gecmiyecemmi hic?
    Konu Romeo_er2 tarafından (27/01/2012 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

hızlı araba kullanmadıgı halde yaptıgı kazalardan dolayı artık sigorta şirketlerinin kasko yapmaya yanasmadıgı tanıdıgım var ve bu adam sehir içinde 51 sehir dısıdna 91 demez o derece yavas kullanır.

ayrıca Ertuğnun dediği gibi burası (forum ve internet ortamı olarak dusunuyorum) çay bahcesi veya guvenli surus eğitim merkezi değil. yapılan hızlar hareketler dogrudur yanlıstır o tartısılabilir, tavsiyeler öğütler verilebilir ama sonucta herkes kendi yaptıgı seylerden sorumludur. bence bu konunun acılması bile baslı basına sacmalık.
    Bravo HGTurbo
    Kaan

16. Bu mesajı için 2 kişi punto_multijet'ye teşekkür etti:

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si o aracin 230 yaptigini bilirim..zaten konu o degil adam duzlukte bos yolda basmistir istedigi kadar kimseyi rahatsiz etmeden..kime ne bundan ? Marifet yuksek hiz yapmamakta degil,50yle gittigimiz yolda sacma sapan hareketler yapan suruculere ne demeli..hatta taksi,dolmus,otobus soforleri rezillik..bos yolda 230 yapanmi kabahatli..Boyle konulara takilan arkdaslar bu forumda olmak zorunda degilsiniz kimse zorla tutmuyo sizi Ben simdi 230hp puntomla 110u gecmiyecemmi hic?
    Ertuğ bey herkes açıkça fikrini söyleyebilir ta ki diğer şahsa karşı saygı sınırlarını zorlamadiğı sürece .kimin burda kimin başka yerde olucağina siz değil şahsın kendi en kötü ihtimal forum yöneticileri verir.

& ay önce otobanda samandıra gişelerinin ilersinde bir kaza yapmış tanker gördüm.bariyerleri biçmişti.Şoka girdim biranda tankerin kontrolluğunu yaptiğim müteahit firmaya ait olduğunu fark ettim aracı yana çektim.şöför içeri sıkışmıştı.1-2dak sonra itfaye geldi ve şöförü dışarı çıkardılar.1 gözü çıkmıştı kafasından ağir darbe almişti.bilinci kapalıydı.dizi sıkışmıştı ilk müdahalede felç riski ve ölüm riski yüksek dendi.

Firma yetkililerine haber verdim.Kartal devlet hastanesine kaldırdılar.gece durumunu öğrenmek için hastaneye gittim.1 gözünü kaybetmişti,hala kalıcı felç riski vardı.

7-10 güna rası bir sürede hasta kendini topladı,ama artık bir gözü yok aldiği darbeden dolayı ayaği aksıyor kolunda ciddi bi ağri kaldı.sonra ne mi oldu

-artık araç kullanamıyor.
    -Firma sadece acidiği için asgeri ücretle ayak işlerini yaptırıyor.işten çıkarsalar birdaha iş bulması çok zor
    -3 tane ilkokul çağinda çocuğu var

O gece hastanede karısının haykırışı hala kulaklarımda.
    "kocam ölürse ,sakat kalırsa nasıl geçinicez çocuklarıma nasıl bakıcam allahım sen onu çocuklarına bağişla"

Kazanın tek neden vardı 20 ayşında içi ağzina kadar dolu bir tankerle 90 km ile yardırırken bir gerizakalı aniden önüne kırıyor.frene asılıyor bizim şöför aracın sınırları belli kontrolu kaybediyorbariyerlerle bir oluyor araç.

aracın maşşalah güzel Allah nazardan korusun. ama 180-200 km üstünde direksiyonu kırmayı yada frene basmayı bir dene istersen büyük ihtimal denediğin son şey olur.hayat senin hayatın kısa yada uzun yaşam sana ait.
    Ama başkasınınkini riske sokma vebalı çok büyük

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Gelecek zamanda hızlı tren metro sistemleri yaygınlaşacak ve şehirlerası mesafeler kısalacak. Hatta iddia ediyorum araçlara da fabrikadan hız sınırı gelecek aynı şehirlerarası otobüsler gibi. Tabi bütün araçlar elektrikli olacak söylememe gerek yok.
    Kendine ve sevdiklerine değer veren arkadaşlar da umarım aşırı hız yapmazlar ve gereksiz makaslara girmezler.
    Türkiye trafikte bilinçsizlik konusunda dünyanın 1 numaralı ülkesi. Amerikada 120 km hız sınırını geçmeyen arkadaşım(sıkıysa geçsin) burada 200 km ile gidiyor ... bilinçlenelim.

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelecek zamanda hızlı tren metro sistemleri yaygınlaşacak ve şehirlerası mesafeler kısalacak. Hatta iddia ediyorum araçlara da fabrikadan hız sınırı gelecek aynı şehirlerarası otobüsler gibi. Tabi bütün araçlar elektrikli olacak söylememe gerek yok.
    Kendine ve sevdiklerine değer veren arkadaşlar da umarım aşırı hız yapmazlar ve gereksiz makaslara girmezler.
    Türkiye trafikte bilinçsizlik konusunda dünyanın 1 numaralı ülkesi. Amerikada 120 km hız sınırını geçmeyen arkadaşım(sıkıysa geçsin) burada 200 km ile gidiyor ... bilinçlenelim.
    adamların en düşük hacimli motoru 3.2 v6 boşuna alıyoılar ozaman hakkını vermek lazım...

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

mustafa özbey
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Motor hacmi yüksek olması konfor açısından ve ani hızlanmalarda gerekli . Adamlar zengin ve benzin ucuz ben olsam ben de büyük motorlu araç alırdım. Fakat demek istediğim kurallara uymak zorunluluğu var. Polisin yetkileri geniş ve acımasız...

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Hiz in tehlikelerinin burada herkes farkinda..ama burasida bu araclar icin yapilmis bir forum..aile cay bahcesi degil..
    anlatmaya calıstıgım afaroz yedıgım durum bu burası forum herkes yaşlı başlı insanlar gibi tehlikesiz gitmek zorunda değil we love adrenaline then pump it forever

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa özbey
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri

Sende haklısın be ural kardeş. Yaş 35 yolun yarısı eder... Gençken biz de herşeyin en hızlısına merak duyardık. Zamanla duygusallığın yerini mantık daha çok alıyor. Hayırlı sürüşler..

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı reddragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende haklısın be ural kardeş. Yaş 35 yolun yarısı eder... Gençken biz de herşeyin en hızlısına merak duyardık. Zamanla duygusallığın yerini mantık daha çok alıyor. Hayırlı sürüşler..
    eyv abi beni anlamana sevindim ama sende cok yaslı sayılmazsın ruhunu genc tut en azından puntoyla

25. 27/01/2012, 17:42

ali can
    boby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 19

geçenlerde bir başka forumda "200 le viraj almanın incelikleri" diye bi başlık görmüştüm baktım bi sürü kişi cevap yazıp deneyimlerini paylaşmış..

gelde şaşırma niye Avrupa ortalamasının 10 katı ölümlü trafik kazası oluyor diye

27. 29/01/2012, 14:16

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

üstat çok güldürdün beni ya valla allah ta seni güldürsün emi))
    noone knows that except both of us

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon