ule cüneyt kazanın sebebi direksiyon kilitlenmesi
ama sennanın ölüm nedeni direksiyon milinin kafatasına girmesi
hala aynı yerdesin aş biraz aş
birde o son kullandığın cümle uçak kalkarken düşer havadayken değil
sana natıonal geographıc uçak kazası raporlarını izlemeni tavsiye ederim
len başka yerde söleme bunu gülerler
burada ben varım bu sfeferlik gülmüyorum
heeeeee 28 inde pistlerde görüşürüz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Cüneyt, alıntıda da gösterdiğim Araba kullanmayi bilmeyen cümlene cevap olarak bunlardamı araba kullanmayı bilmiyor dediğim için ben farklılık göremedim.
Ayrıca benim örnek gösterdiğim her iki pilotta pistte değil, şehir trafiğinde SÜRÜCÜ HATALARI nedeniyle hayatlarını kaybetti diye hatırlıyorum.
Tabiiki hız konusunda oluşacak fikir sayısı kişi sayısıyla aynı orantılıdır. Burada hız yapanın ehliyetine el konsun diye başlık açılsa ilk ayaklananlardan biride ben olurum
ama diğer taraftan hız gerçeğinin iyi birşey olmadığınıda kabullenmek gerekiyor.
Ne mutlu Türküm diyene.
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Toplu alıntıyla uğraşmak istemedim
Valla aracın ne olduğu önemli değil önemli olan aracı kullananın nasıl kullandığıdır. Ve nasıl şartlarda kullandığıdır. Şimdi bir yağmurlu havada sürat yapmak var birde mükemmel güzel bir havada yapmak, arasında dağlar kadar fark var. Düz yolu buldun mu yapıştıracaksın fazla abartmayarak.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Hiz in tehlikelerinin burada herkes farkinda..ama burasida bu araclar icin yapilmis bir forum..aile cay bahcesi degil..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Orhan Bey Sen O arabayla 230 felan yapcan he....Kusura bakma Altındaki BMW 3.20 d değil altındakinin farkına varmalısın bence.Bu sadece tavsiyemdi size. Ama kimsenin umrunda değilsiniz inanın Anne babanız bile bi süre sonra unutur.Mazi olursunuz en iyisi gazi olup unutulmayacağınız hızları tercih ediniz.Selametle...
1.si o aracin 230 yaptigini bilirim..zaten konu o degil adam duzlukte bos yolda basmistir istedigi kadar kimseyi rahatsiz etmeden..kime ne bundan ? Marifet yuksek hiz yapmamakta degil,50yle gittigimiz yolda sacma sapan hareketler yapan suruculere ne demeli..hatta taksi,dolmus,otobus soforleri rezillik..bos yolda 230 yapanmi kabahatli..Boyle konulara takilan arkdaslar bu forumda olmak zorunda degilsiniz kimse zorla tutmuyo siziBen simdi 230hp puntomla 110u gecmiyecemmi hic?
Konu Romeo_er2 tarafından (27/01/2012 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hızlı araba kullanmadıgı halde yaptıgı kazalardan dolayı artık sigorta şirketlerinin kasko yapmaya yanasmadıgı tanıdıgım var ve bu adam sehir içinde 51 sehir dısıdna 91 demez o derece yavas kullanır.
ayrıca Ertuğnun dediği gibi burası (forum ve internet ortamı olarak dusunuyorum) çay bahcesi veya guvenli surus eğitim merkezi değil. yapılan hızlar hareketler dogrudur yanlıstır o tartısılabilir, tavsiyeler öğütler verilebilir ama sonucta herkes kendi yaptıgı seylerden sorumludur. bence bu konunun acılması bile baslı basına sacmalık.
Bravo HGTurbo
Kaan
Ertuğ bey herkes açıkça fikrini söyleyebilir ta ki diğer şahsa karşı saygı sınırlarını zorlamadiğı sürece .kimin burda kimin başka yerde olucağina siz değil şahsın kendi en kötü ihtimal forum yöneticileri verir.
& ay önce otobanda samandıra gişelerinin ilersinde bir kaza yapmış tanker gördüm.bariyerleri biçmişti.Şoka girdim biranda tankerin kontrolluğunu yaptiğim müteahit firmaya ait olduğunu fark ettim aracı yana çektim.şöför içeri sıkışmıştı.1-2dak sonra itfaye geldi ve şöförü dışarı çıkardılar.1 gözü çıkmıştı kafasından ağir darbe almişti.bilinci kapalıydı.dizi sıkışmıştı ilk müdahalede felç riski ve ölüm riski yüksek dendi.
Firma yetkililerine haber verdim.Kartal devlet hastanesine kaldırdılar.gece durumunu öğrenmek için hastaneye gittim.1 gözünü kaybetmişti,hala kalıcı felç riski vardı.
7-10 güna rası bir sürede hasta kendini topladı,ama artık bir gözü yok aldiği darbeden dolayı ayaği aksıyor kolunda ciddi bi ağri kaldı.sonra ne mi oldu
-artık araç kullanamıyor.
-Firma sadece acidiği için asgeri ücretle ayak işlerini yaptırıyor.işten çıkarsalar birdaha iş bulması çok zor
-3 tane ilkokul çağinda çocuğu var
O gece hastanede karısının haykırışı hala kulaklarımda.
"kocam ölürse ,sakat kalırsa nasıl geçinicez çocuklarıma nasıl bakıcam allahım sen onu çocuklarına bağişla"
Kazanın tek neden vardı 20 ayşında içi ağzina kadar dolu bir tankerle 90 km ile yardırırken bir gerizakalı aniden önüne kırıyor.frene asılıyor bizim şöför aracın sınırları belli kontrolu kaybediyorbariyerlerle bir oluyor araç.
aracın maşşalah güzel Allah nazardan korusun. ama 180-200 km üstünde direksiyonu kırmayı yada frene basmayı bir dene istersen büyük ihtimal denediğin son şey olur.hayat senin hayatın kısa yada uzun yaşam sana ait.
Ama başkasınınkini riske sokma vebalı çok büyük
Gelecek zamanda hızlı tren metro sistemleri yaygınlaşacak ve şehirlerası mesafeler kısalacak. Hatta iddia ediyorum araçlara da fabrikadan hız sınırı gelecek aynı şehirlerarası otobüsler gibi. Tabi bütün araçlar elektrikli olacak söylememe gerek yok.
Kendine ve sevdiklerine değer veren arkadaşlar da umarım aşırı hız yapmazlar ve gereksiz makaslara girmezler.
Türkiye trafikte bilinçsizlik konusunda dünyanın 1 numaralı ülkesi. Amerikada 120 km hız sınırını geçmeyen arkadaşım(sıkıysa geçsin) burada 200 km ile gidiyor ... bilinçlenelim.
Motor hacmi yüksek olması konfor açısından ve ani hızlanmalarda gerekli . Adamlar zengin ve benzin ucuz ben olsam ben de büyük motorlu araç alırdım. Fakat demek istediğim kurallara uymak zorunluluğu var. Polisin yetkileri geniş ve acımasız...
Sende haklısın be ural kardeş. Yaş 35 yolun yarısı eder... Gençken biz de herşeyin en hızlısına merak duyardık. Zamanla duygusallığın yerini mantık daha çok alıyor. Hayırlı sürüşler..
Basın-Yayın Sorumlusu
geçenlerde bir başka forumda "200 le viraj almanın incelikleri" diye bi başlık görmüştümbaktım bi sürü kişi cevap yazıp deneyimlerini paylaşmış..
gelde şaşırma niye Avrupa ortalamasının 10 katı ölümlü trafik kazası oluyor diye![]()
Emekli Moderatör
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri