Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
111 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Ne Bu Hız Muhabbeti?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

Alıntı ankkbl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhan Bey Sen O arabayla 230 felan yapcan he....Kusura bakma Altındaki BMW 3.20 d değil altındakinin farkına varmalısın bence.Bu sadece tavsiyemdi size. Ama kimsenin umrunda değilsiniz inanın Anne babanız bile bi süre sonra unutur.Mazi olursunuz en iyisi gazi olup unutulmayacağınız hızları tercih ediniz.Selametle...
    1.si o aracin 230 yaptigini bilirim..zaten konu o degil adam duzlukte bos yolda basmistir istedigi kadar kimseyi rahatsiz etmeden..kime ne bundan ? Marifet yuksek hiz yapmamakta degil,50yle gittigimiz yolda sacma sapan hareketler yapan suruculere ne demeli..hatta taksi,dolmus,otobus soforleri rezillik..bos yolda 230 yapanmi kabahatli..Boyle konulara takilan arkdaslar bu forumda olmak zorunda degilsiniz kimse zorla tutmuyo sizi Ben simdi 230hp puntomla 110u gecmiyecemmi hic?
    Konu Romeo_er2 tarafından (27/01/2012 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si o aracin 230 yaptigini bilirim..zaten konu o degil adam duzlukte bos yolda basmistir istedigi kadar kimseyi rahatsiz etmeden..kime ne bundan ? Marifet yuksek hiz yapmamakta degil,50yle gittigimiz yolda sacma sapan hareketler yapan suruculere ne demeli..hatta taksi,dolmus,otobus soforleri rezillik..bos yolda 230 yapanmi kabahatli..Boyle konulara takilan arkdaslar bu forumda olmak zorunda degilsiniz kimse zorla tutmuyo sizi Ben simdi 230hp puntomla 110u gecmiyecemmi hic?
    Ertuğ bey herkes açıkça fikrini söyleyebilir ta ki diğer şahsa karşı saygı sınırlarını zorlamadiğı sürece .kimin burda kimin başka yerde olucağina siz değil şahsın kendi en kötü ihtimal forum yöneticileri verir.

& ay önce otobanda samandıra gişelerinin ilersinde bir kaza yapmış tanker gördüm.bariyerleri biçmişti.Şoka girdim biranda tankerin kontrolluğunu yaptiğim müteahit firmaya ait olduğunu fark ettim aracı yana çektim.şöför içeri sıkışmıştı.1-2dak sonra itfaye geldi ve şöförü dışarı çıkardılar.1 gözü çıkmıştı kafasından ağir darbe almişti.bilinci kapalıydı.dizi sıkışmıştı ilk müdahalede felç riski ve ölüm riski yüksek dendi.

Firma yetkililerine haber verdim.Kartal devlet hastanesine kaldırdılar.gece durumunu öğrenmek için hastaneye gittim.1 gözünü kaybetmişti,hala kalıcı felç riski vardı.

7-10 güna rası bir sürede hasta kendini topladı,ama artık bir gözü yok aldiği darbeden dolayı ayaği aksıyor kolunda ciddi bi ağri kaldı.sonra ne mi oldu

-artık araç kullanamıyor.
    -Firma sadece acidiği için asgeri ücretle ayak işlerini yaptırıyor.işten çıkarsalar birdaha iş bulması çok zor
    -3 tane ilkokul çağinda çocuğu var

O gece hastanede karısının haykırışı hala kulaklarımda.
    "kocam ölürse ,sakat kalırsa nasıl geçinicez çocuklarıma nasıl bakıcam allahım sen onu çocuklarına bağişla"

Kazanın tek neden vardı 20 ayşında içi ağzina kadar dolu bir tankerle 90 km ile yardırırken bir gerizakalı aniden önüne kırıyor.frene asılıyor bizim şöför aracın sınırları belli kontrolu kaybediyorbariyerlerle bir oluyor araç.

aracın maşşalah güzel Allah nazardan korusun. ama 180-200 km üstünde direksiyonu kırmayı yada frene basmayı bir dene istersen büyük ihtimal denediğin son şey olur.hayat senin hayatın kısa yada uzun yaşam sana ait.
    Ama başkasınınkini riske sokma vebalı çok büyük

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

tamam tamam arkadaşlar
    tartışmaya hiç gerek yok
    orhan normalde böyle biri değildir ama herhalde birine veya yazılan birşeye kafasını takmış yoksa eski üyelerimizden gayet bilinçli ve sorumlu birisidir
    ama bugün canı sıkkın gibi geldi bana
    hayırdır orhanım noldu bugün jet gibisin uçuyosun yine )====

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam tamam arkadaşlar
    tartışmaya hiç gerek yok
    orhan normalde böyle biri değildir ama herhalde birine veya yazılan birşeye kafasını takmış yoksa eski üyelerimizden gayet bilinçli ve sorumlu birisidir
    ama bugün canı sıkkın gibi geldi bana
    hayırdır orhanım noldu bugün jet gibisin uçuyosun yine )====
    Beni tanıyan birisi çıktı, coşkun abi yapılan hızlara değilde bu ve benzeri sümük yarışmalarına en kıl olanlardan birisi benimdir ama daha önceki konularda sümük yarıştırmayanların safındaydım pek birşey elde edemedim birazda yarıştıran safta olup empati kurmaya çalışıyorum. Bu arada t-jet de gitmiyor onuda belirteyim

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Sorunun çözümü hızları limitlemek mi?

Öyle olsa, almanyada otobanlarda hız sınırı olurdu. Diyeceksiniz ki adamların arabası var. Twingolarda basıyor R8'lerde basıyor orada.

Mesele yol kalitesinde,sürücü eğitiminde, birbirine saygıda.

Bakkaldan dağıtılır gibi ehliyet vermiyor adamlar. Araçlar yalandan muayene edilmiyor. Yol hergün bozulup yapılmıyor.

8. Bu mesajı için 3 kişi tonymontana'ye teşekkür etti:

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorunun çözümü hızları limitlemek mi?

Öyle olsa, almanyada otobanlarda hız sınırı olurdu. Diyeceksiniz ki adamların arabası var. Twingolarda basıyor R8'lerde basıyor orada.

Mesele yol kalitesinde,sürücü eğitiminde, birbirine saygıda.

Bakkaldan dağıtılır gibi ehliyet vermiyor adamlar. Araçlar yalandan muayene edilmiyor. Yol hergün bozulup yapılmıyor.
    yiğitbey avrupada insanlar bilinçli kurallara uyuyor.kanunlar ağir ve anında uygulanıyor.araçlar bakımlı ,
    ülkemizde cehalet+bakımsız araçlar+yok konforu çok zayıf yollar+uyulmayan kurallar

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Gitmekten çok durmakta önemli tabi.

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Alıntı krm1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gitmekten çok durmakta önemli tabi.
    Kesinlikle aslında en önemlisi o , her araba gider çünkü
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

İzmirde uzun yıllar yolda değil pistte gazlayalım sloganıyla yarış pistinde bir cok aktivite gerçekleştiren bir ekipteydim. Halada aynı sloganı soylerim. Ancak sizi rahatsız eden durum beni rahatsız etmiyor. Bence forumlarda eğer kural olarak bir yasaklama olmadıktan sonra herkes bu tarz tecrubelerini paylaşabilir diye dusunuyorum. Sizin tecrubeniz 3.5lt/100km gormektir benim tecrubem maks surat gormektir. Bence takılmayın boyle seylere isteyen istedigi verileri paylaşsın.
    Bravo HGTurbo
    Kaan

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Bırakalım avrupadaki bilinçli insanlarıda ghostrider da avrupada ama tek teker 300+ kamyonların arasından geçiyor.

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

bende aynı şeyi söylüyorum zaten. kazanın tek sebebi hız değil.

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Aynı şeyleri otuzlu yaşların başlarında bile bana söylediklerinde söyleyenlere kedi-ulaşamadığı et ve mundar gözüyle bakardım.

Bir zamanlar 1997 model tempra 1.6İE-SLX aracım ile antalya yolunda bir opelle inatlaşırken o şaheser dijital ekranımda 206km hızı gördüğümde yanımdaki arkadaşa "-bak oğlum bak, gözün şöför görsün" dediğimi anımsıyorum, öyle ya benden başka kimsenin o gaz pedalına sonuna kadar basacak aklı yoktu.

Daha sonra almanya mercedes te yukarı bir teknik birimde çalışan ve araçların aerodymic (yanlış yazdıysam lütfen kusura bakmayın) leri konusunda çok ciddi eğitimler almış bir arkadaşım oldu ve bana başından geçen bir olayı anlattı;

Yaz tatili için herşey dahil olan bir otelle anlaştık. Ben ve eşim 2 yaşındaki oğlumuzuda kucağımıza alıp tur şirketinin otobüsüne bindik. Tecrübelerim ve işim gereği otobüste şoför arkasındaki koltuktan başka koltuğa oturamıyorum. Yola koyulduk. Teme girdikten sonra otobüs şoförünün araç kullanmasından sonderece rahatsız oldum ve ist.çıkışında tem üzerindeki çimento fabrikasının oralarda muavini çağırıp "Kenara çekin ben ineceğim" dedim. Muavin anlam veremedi, ne dediyse inmek istediğimi söyledim.
    Olaya sürücüde karışmak istediysede yola bakmasını söyledim.
    Bunun üzerine sürücü otobüsü sağa çekti. Ben inme hazırlığı yaparken beni ikna etmek için elimdekileri aldı ve nedenini sordu.
    Kendisine "Önümüzde giden başka bir otobüsle uzun zamandır dalaşıyorsun. Ani manevralar ve atraksiyonlar yapıyorsun. Üstelik tüm bunları yaparken bir ara ayağındaki terlik ayağının ortasına kadar geldi, çok daha acil bir durumda frene basman gerekirse benzeri bir durum yaşayarak pedala uygun basıncı sağlamama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
    Ayrıca otobüsün lastiğinde ölçüde, lastiğinde ölçüde balon mevcut, bu yükle şu manevrada lastik üzerinde oluşan ani basınçla balonların yarılma ihtimali %xx," (detaylarını şu an hatırlamıyorum)
    diyerek ne varsa patlamış.

Sonradan düşünmeye başladım o gaz pedalına sonuna kadar basacak akıl gerçekten sadece bendemiydi, yoksa bende olup diğerlerinde olmayan başka birşeymiydi ?
    arçlarımızın fren sistemlerindeki hidrolik hortumları, balatanın içindeki fren merkezinin kenarındaki incecik lastik contalar, rotlar, direksiyon mili daha aklıma bile gelmeyen bir sürü mekanik parçanın %100 yerinde durabilmesi ile gidiyoruz. Birde insan faktörü var, sinir sistemi, araçtan gelen lüzımsuz bir ses, teybin sesini ayarlamak, yolun kenarındaki bir çocuğun araba geçerken arabama atacağı bir taş bile benim dikkatimi dağıtmaya yeterliydi. Bu kazasızlık zincirinin dağılması için sadece bir halkanın kopması yeterli. Sanırım o gaz pedalına sonuna kadar basmayanlarda olup bende olmayan birşey vardı oda bu bilgiydi.
    Başkalarının tecrübelerini yaşayarak öğrenmek insana en uymayan davranış biçimidir. 10. kattan atlayanın öleceğini anlamak için 10.kattan atlamak gerekmez.

Kimseye cevap yazmak veya ders vermek haddim değil. Çok bilmişlik yapmayıda zaten sevdiğim söylenemez.

Ben o gaz pedalına basılırken, bu yazılanları düşünebilme ihtimalini sevdim

Böyle bir konuya parmak bastığı için Fatih beye ve sabırla okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı şeyleri otuzlu yaşların başlarında bile bana söylediklerinde söyleyenlere kedi-ulaşamadığı et ve mundar gözüyle bakardım.

Bir zamanlar 1997 model tempra 1.6İE-SLX aracım ile antalya yolunda bir opelle inatlaşırken o şaheser dijital ekranımda 206km hızı gördüğümde yanımdaki arkadaşa "-bak oğlum bak, gözün şöför görsün" dediğimi anımsıyorum, öyle ya benden başka kimsenin o gaz pedalına sonuna kadar basacak aklı yoktu.

Daha sonra almanya mercedes te yukarı bir teknik birimde çalışan ve araçların aerodymic (yanlış yazdıysam lütfen kusura bakmayın) leri konusunda çok ciddi eğitimler almış bir arkadaşım oldu ve bana başından geçen bir olayı anlattı;

Yaz tatili için herşey dahil olan bir otelle anlaştık. Ben ve eşim 2 yaşındaki oğlumuzuda kucağımıza alıp tur şirketinin otobüsüne bindik. Tecrübelerim ve işim gereği otobüste şoför arkasındaki koltuktan başka koltuğa oturamıyorum. Yola koyulduk. Teme girdikten sonra otobüs şoförünün araç kullanmasından sonderece rahatsız oldum ve ist.çıkışında tem üzerindeki çimento fabrikasının oralarda muavini çağırıp "Kenara çekin ben ineceğim" dedim. Muavin anlam veremedi, ne dediyse inmek istediğimi söyledim.
    Olaya sürücüde karışmak istediysede yola bakmasını söyledim.
    Bunun üzerine sürücü otobüsü sağa çekti. Ben inme hazırlığı yaparken beni ikna etmek için elimdekileri aldı ve nedenini sordu.
    Kendisine "Önümüzde giden başka bir otobüsle uzun zamandır dalaşıyorsun. Ani manevralar ve atraksiyonlar yapıyorsun. Üstelik tüm bunları yaparken bir ara ayağındaki terlik ayağının ortasına kadar geldi, çok daha acil bir durumda frene basman gerekirse benzeri bir durum yaşayarak pedala uygun basıncı sağlamama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
    Ayrıca otobüsün lastiğinde ölçüde, lastiğinde ölçüde balon mevcut, bu yükle şu manevrada lastik üzerinde oluşan ani basınçla balonların yarılma ihtimali %xx," (detaylarını şu an hatırlamıyorum)
    diyerek ne varsa patlamış.

Sonradan düşünmeye başladım o gaz pedalına sonuna kadar basacak akıl gerçekten sadece bendemiydi, yoksa bende olup diğerlerinde olmayan başka birşeymiydi ?
    arçlarımızın fren sistemlerindeki hidrolik hortumları, balatanın içindeki fren merkezinin kenarındaki incecik lastik contalar, rotlar, direksiyon mili daha aklıma bile gelmeyen bir sürü mekanik parçanın %100 yerinde durabilmesi ile gidiyoruz. Birde insan faktörü var, sinir sistemi, araçtan gelen lüzımsuz bir ses, teybin sesini ayarlamak, yolun kenarındaki bir çocuğun araba geçerken arabama atacağı bir taş bile benim dikkatimi dağıtmaya yeterliydi. Bu kazasızlık zincirinin dağılması için sadece bir halkanın kopması yeterli. Sanırım o gaz pedalına sonuna kadar basmayanlarda olup bende olmayan birşey vardı oda bu bilgiydi.
    Başkalarının tecrübelerini yaşayarak öğrenmek insana en uymayan davranış biçimidir. 10. kattan atlayanın öleceğini anlamak için 10.kattan atlamak gerekmez.

Kimseye cevap yazmak veya ders vermek haddim değil. Çok bilmişlik yapmayıda zaten sevdiğim söylenemez.

Ben o gaz pedalına basılırken, bu yazılanları düşünebilme ihtimalini sevdim

Böyle bir konuya parmak bastığı için Fatih beye ve sabırla okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Ne güzel anlattınız mekanik+insan faktörü hiçbirşey fabrka verileri gibi değil hayatta.minumum sürtünme kuvveti sıfır kavisminumum ters yönde rüzgar ,0 trafik ...........
    190 km hızla önümüze heran kırma riski olan aptal sürücüler,tali bir yoldan körü körüne ana altere atlama potansiyeli olan araçlar,mıcır vb malzemelerle yol tutuşunun bitmesi,donanımın zamnla aşinması ve mukavementinini yitirmesii
    herşeyden önemlisi sonuçta insanız o hızda ani bir direksiyon kırma yada fren
    dasvidan ya aile dasvidanya hayat
    ne şehittir ne gazi ..... yolun gitii Niyaziii

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    190 km hızla önümüze heran kırma riski olan aptal sürücüler,
    Bazen televizyonda mobese kameralarına takılan kazaları gösteriyorlar, hepimiz denk gelmişizdir.

O kadar saçma kazalar görüyorumki, adam ışıklarda dururken gelen bir araç arkadan vuruyor. acacın hızını görseniz frene bassan 2 bilemedin 3 metrede durur. ama nedense frene basan yok.
    birbaşka kazada (ki bunu çok sık görüyorum) kavşakta herkes yeşil yanmasını beklerken, yırtık d.ndan fırlayan biri aradan bodoslama çıkıyor.

Şimdi, "Kaza oluşacaksa mutlaka bir bahane doğuyor." diyeceğim ama okuyanlar ve yazımda açık arayan arkadaşlarda, "Madem kaza olacaksa ben yavaşta gitsem kaza yine olacak" diyecektir.

bunu için ben önce davranayım,

-Gözünü kapatıp temde yaya olarak karşıdan karşıya geçebilecek varmı aranızda ?, Kaza olmayacaksa birşey olmadan karşıya geçersiniz.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen televizyonda mobese kameralarına takılan kazaları gösteriyorlar, hepimiz denk gelmişizdir.

O kadar saçma kazalar görüyorumki, adam ışıklarda dururken gelen bir araç arkadan vuruyor. acacın hızını görseniz frene bassan 2 bilemedin 3 metrede durur. ama nedense frene basan yok.
    birbaşka kazada (ki bunu çok sık görüyorum) kavşakta herkes yeşil yanmasını beklerken, yırtık d.ndan fırlayan biri aradan bodoslama çıkıyor.

Şimdi, "Kaza oluşacaksa mutlaka bir bahane doğuyor." diyeceğim ama okuyanlar ve yazımda açık arayan arkadaşlarda, "Madem kaza olacaksa ben yavaşta gitsem kaza yine olacak" diyecektir.

bunu için ben önce davranayım,

-Gözünü kapatıp temde yaya olarak karşıdan karşıya geçebilecek varmı aranızda ?, Kaza olmayacaksa birşey olmadan karşıya geçersiniz.
    Tarık bey uçaktan atlıycaksanız uçağa binmeden paraşütle ilgili kontrolleri yaparsınız bütün güvenliği aldıktan sonra atlarsınız 1.ipi çekersin açilmassa 2.ipi oda açilmassa Allah rahmet eylesin kadderden ötesi yok.

Fakat Allah büyük diyip bodozlama atlarsan paraşütsüz netice bellidr
    Kul önlemi alıcak gerisi Allaha kalır....
    Kader sen git köprüden atla ecelim gelmemişse yaşarım demek değil ki

Gürol gürol
    maddogjr75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

Ben de bu başlığı açan arkadaşla aynı fikirdeyim.Eğer aşırı hız yaparak sadece kendi canını riske etse,hız denemesi yapanlar ya da aşırı hız severler amenna,kendi keyifleri bilir der geçerdim.Ama söz konusu olan aynı zamanda başkalarının hayatı ise,ben hız seviyorum kime ne demeye hiç kimsenin hakkı yok.Ben de moderatör arkadaşlardan bu tür mesajların yayınlanmamasını talep ediyorum.

Hakan T
    Solitude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 99

Arkadaşlar yazdıklarınızı anlayabiliyorum ancak bu işin sonu yok. Aksi takdirde arabayla çıktığımız anda bir kazaya karışma riski hep olduğundan ötürü herkes araçlarını bırakıp yaya devam etsin. Bence herkes aklı başında, sorumlu, duyarlı davranarak kontrolünü kaybetmeden istediği şekilde yaşamalı. Bugüne kadar ne bir makas attım, ne arabamda emanet bir can varken hız yaptım, ne de hız tutkunuyum. Ancak şartların sadece beni etkliediği durumlarda istediğim gibi yaşayabilmeliyim. Herkes aynı yaşta aynı tecrube de olmuyor, ya da aynı olgunluğu sergileyemiyor.

Gürol gürol
    maddogjr75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

Polemiğe girmek istemiyorum ama arabada yalnız olmak ,hiçkimsenin canını riske etmediğiniz anlamına gelmiyor.Diğer araçlar ya da yayalar ne olacak.Yine de herkes istediği gibi yaşar bir sözümüz yok ya da engel olacak durumumuz yok ancak, bana göre yapılan yüksek hızları buraya yazmak teşvikten ve yanlış birşeyi normalleştirmekten öte birşey değil.

FIRAT TUNA DENİZ
    ESH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

arkadaslar hız aslında gzel bsey degıldır ama bazende yol duzgun trafıgın cok az oldu zamanlarda ıster ıstemez hepımız koltuga bıraz yaslıyoruz fakat dedıgınız gıbı baskalarının canını tehlıkeye atmadan yada cok asırı olmadan yaparak bır sıkıntı olacagını dusunmuyrum taıkıde her seyın pozıtıf yonunu dusundugumuz gıbıde negatıf yonunude dusunmemız gerekır buda kısının kendı muhasebesıdır saygılar ...

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kader sen git köprüden atla ecelim gelmemişse yaşarım demek değil ki
    Bende bazı şeylerin kendi elimizde olduğunu anlatmaya çalışıyorum zaten

Sevgili Coşkunun imzasını bilmeyen yoktur;
    Herkese, Geri vitesinizin olmadığını çıkmaz bir yola girmeden fark edebileceğiniz bir yaşam dilerim.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon