ahaha

güzelmiş

Bende birşey anlatayım , geçen çegirgeye doğru dik bayır çıkıyorum şimdi akşam yol tıkalı .. Daha sonra kalkışlarda öyle acele etmeden kalkıyorum müziğim açık hem söylüyorum hem bakınıyorum etrafa

Zaten hızlı kalksam bile 1 saniye sonra durmak zorundayım .. Arkamda yeni doblo var kadın sellektör yaptı sonra bir daha yaptı döndüm baktım sonra el kol hareketi yaptı

Sabır dedim

Daha sonra çegirge meydandan dönerken sağdan gelen 1 kişiye yol verdim o da bayan sürücüydü ne olur ne olmaz diye , acemi gibi geldi bana

Orada da hareket yapınca benim film koptu

açtım dörtlüyü .. Döndük önünde yavaşlayıp hızını kestim sonra biraz hızlandım tam hızlanırken yine yapıştırdım daha sonra yavaşladım sinyal verdim dursun diye sağa , daha sonra kapadım dörtlüyü açtım tekrar sonra bir daha sinyal verdim daha sonra camı daha sonra camı açtım el kol hareketi yaptım dursun diye çektim kenara durdum (Tabi bu olaylar anında dikiz aynasından bakıyorum hareketlerine hiç kadın sürücü demezsiniz bildiğin kamyoncu halt etmiş

) Sonra baktım durmadı geçerken laf attım camdan ondan sonra yapıştım arkasına ondan sonra sellektör nasıl yapılıyormuş gösterdim ..
Şimdi diyeceğim o sakin gideyim diyorum kendimi alıştırmak istiyorum yok arkadaş illa dengesizin birisi geliyor .. Gel de sinir olma bir diyorsun iki diyorsun üç diyorsun ondan sonra bir yerden patlıyor
Yer imleri