Motor hacmi yüksek olması konfor açısından ve ani hızlanmalarda gerekli . Adamlar zengin ve benzin ucuz ben olsam ben de büyük motorlu araç alırdım. Fakat demek istediğim kurallara uymak zorunluluğu var. Polisin yetkileri geniş ve acımasız...
Sende haklısın be ural kardeş. Yaş 35 yolun yarısı eder... Gençken biz de herşeyin en hızlısına merak duyardık. Zamanla duygusallığın yerini mantık daha çok alıyor. Hayırlı sürüşler..
Basın-Yayın Sorumlusu
hadi hız yapalım
arkadaşlar komik gelebilir ama benim tavsiyem oyun oynayınlise1den bu yana araba kullanırım tam bir araba manyağıyım, hıza bayılırım hatta zamanında bisiklette bile yokuş aşağı pedallar son viteste boşa dönecek şekilde hız yapardım, araç sürerken öğrencilik zamanlarında arkadaşlarım benim sürdüğüm arabaya binmeye korkarlardı(kimi severdi)..kimler severdi? 'hız manyağı' olanlar.. demek istediğim hız bir tutku, malum bir çoğumuzun maddi olarak veya yer zaman olarak pistlerde hız yapma imkanımız yok, biz de bazen hız yaparak bu tutkumuzu yaşıyor ve oldukça büyük haz alıyoruz.. ama bunu yaparken kim ne derse desin çok büyük bir risk alıyoruz, kendimizin ve başkalarının hayatını tehlikeye atıyoruz. kimse şoförlüğüme güveniyorum demesin, her an her şey olabilir, yol şartları vs vs.. üstelik normalde düşük bir süratle giderken karşı tarafın yaptığı hatanın üstesinden gelebiliriz belki ama hızlı giderken bunlar da pek mümkün olmuyor maalesef.her neyse asıl söylemek istediğim şey ise ps, xbox vs konsollarda veya bilgisayarda oynayacağınız oyunlarda bu hız tutkunuzu yaşayabilirsiniz.. hatırlıyorum NFS oynadıktan sonra arabayla işim olduğunda, babamın 1.4motor megane'ına binmek bile istemiyordum
bence kendinizi fazla kaptırmadığınız sürece oyun veya imkanınız varsa simülasyonlarla hız yapıp, tabiri caizse hıza doyup, günlük hayatta kimsenin hayatını tehlikeye atmadan araç kullanabilirsiniz..
Şimdi bu konuya gelecek olursak bu zamana kadar gelmiş geçmiş bütün oyun konsollarına sahibin ateriden öncesi ondan sonra segadır playstation serileridir vs.Oynadığım belki onlarca yarış oyunu vardır ama hiçbiri araç içi gibi olmuyor
(Gerçi artık hiçbir oyun sarmıyor world of warcraft oynuyorum
)
Artıları var hemde epey mesela ben araba kullanmayı kimseden öğrenmedim tek başıma öğrendim (ilk kaldırışımda istop bile ettirmedim) ve direksiyonum çok çok güzel bunun tek sebebi var oynadığım oyunlar
![]()
Yalnız şöyle birşey var orjinal oyunlar var direksiyon pedalı vitesi , koltuğu dahil işte öyle birşey olursa gerçekten mükemmel oluyor![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
F1 2010 ve 2011 tavsiye ederim.
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri