Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
107 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Ne Bu Hız Muhabbeti?

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Daha önce şahin gibi bir araçta 150li hızları gördüm. Puntoda 170 gördüm. Ama inanın en fazla 1 dk. Sonrasında gazdan ayağımı çektim. Zevkli miydi evet zevkliydi çok da keyif aldım. Ama hiçbir keyif hayatımdan değerli değildir. "Kazayı yaptıran hız değil kontrolsüzlüktür" sözüne de inanmıyorum. Öyle anlar olur ki kontrolü ele alacak zamanın bile olmaz saniyeler içinde her şey olur biter geride de sadece pişmanlık kalır tabi yaşarsan...

Tarık Abi paylaştığın resimlere tek diyecek bişi bulabiliyorum: "acı gerçekler..."

Forumda paylaşım konusuna gelince. Ben her mesaja dikkat ediyorum. Hız felakettir mesajı muhakkak geçiyor hız konularında.. Onun için ben o konulardan hiç rahatsız olmadım şu ana kadar. Aracımızın limitlerini bilelim ne olacak yeter ki bunu alışkanlık haline getirmeyelim...

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef bu muhabbet bitmez, gençler heyecanlı araçlarının limitlerini görmek istiyorlar ve hepsininde F1 pistine gitme şansı yok ,uygun yol koşullarında başkalarının hayatlarını tehlikeye atmadıkları sürece bence bir sıkıntı yok.(kendi hayatlarından kendileri sorumlu)
    Bir hekim olarak acilde çok kötü kazalar görüyoruz,15 gün önce bir vatandaş 20km ile giderken bir araca arkadan çarpmış,ön koltukta annesinin kucağındaki çocuğun kafası ön cama girmiş,normalde burnu bile kanamaması gerekirken 3,5 saat dağılan göz kapaklarını toparlamak için uğraştım.
    Eğer biz:
    1-Emniyet kemeri takarsak
    2-hız limitlerini fazla zorlamassak
    3-Takip mesafesine dikkat edersek
    Büyük ölçüde can kayıplarını azaltırız,ben zaman içinde bunların düzeleceğini umut ediyorum, ancak bu araba kaç basıyor sohbeti hep olacaktır olmasıda güzeldir yeterki SORUMLULUK sahibi olalım,hayat güzel.
    serhat kardeşim yazdığınız 3 maddeye daha başka bir çok madde de eklenebilir ama özellikle anlattığınız olayla ilgili olarak 4. maddeye çocukların oto koltuğuyla birlikte özellikle arka koltuklara oturtulmasını ekleyebiliriz.

sadece 20 km hızdan bahsediyorsunuz. o aileye sormak lazım çocuğun ön koltukta annenin kucağında ne işi var. şimdi belkide bir ömür boyu taşıyacağı izler yinede belkide bir ömür boyu yaşayacağı sağlık sorunu nedeniyle bir ömür boyu yaşanacak pişmanlıkları her baktığında her aklına geldiğinde yaşayacak. ben ne yaptım diyecek keşke diyeceke hep keşke. ama nafile.

bir nasihat bin musibetten iyidir.

murat aras
    opexturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 83

ben de hızı seviyorumfarklı araçlarla çok defa yüksek hızlara da ulaştım ancak hep kısa sürdü çünkü gerçekten zevkli olduğu kadar ürkütücü de...ama artık bindiğim araç farketmez yol durumuna göre yapacağım hız en fazla 130-140 olur öyle 180-200 lere dayanmam asla
    kArŞIYAkA çARŞı

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir hekim olarak acilde çok kötü kazalar görüyoruz,15 gün önce bir vatandaş 20km ile giderken bir araca arkadan çarpmış,ön koltukta annesinin kucağındaki çocuğun kafası ön cama girmiş,normalde burnu bile kanamaması gerekirken 3,5 saat dağılan göz kapaklarını toparlamak için uğraştım.
    Uzmanlar zaten 30km hızla çarpmanın 1.kattan düşmeye eşdeğer olduğunu söylüyor. Kaldı ki zaten kazaların genelde, aracın kaza öncesi frenlemesi sonucunda 30 ile 60 kilometre arasında olduğunu düşünürsek tablo daha iyi ortaya çıkıyor.
    Ne mutlu Türküm diyene.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Dün evime giderken adamın biri tıntın gidiyor.yol gidiş-geliş uzun bir cadde.selektör yaktım yol vermiyor korna çaldim tık yok bidaha selektör tık yok bide el kol hareketi yapmaya başladı 2 ayakı hayvan eşim de yanımda biraz daha devamm etsek kesin kapışıcaz olmaz hanımın yanında eco mod açik 90 km yi geçmeden gelmiştim o an gözüm döndü.eco mode sapoldun 50 km hız 4.vites ::::::::::::
    Manuel düşürdüm vitesi 2 ye dip gaz verdim ilkkez evo nun limitlerini zorladım o hızda 2.vites araç beni çok şaşirtti bukadar atik olacağini sanmıyordum 2.vites te 80 km yi geçti araç bağirinca gaza geldim eşim uyardı.İnsan biranda kendini kaptırıyorr.
    işte en güzeli hiçç gaza gelmemek sakin şürüşe devam

Bide FİRe motorla sollama yapılmaz diyen arakdaşlara slm söylüyorum

ADVENTURER Engineer!
    Semih Kurtulmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232
    Edilen teşekkür: 167

Dikkat

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün evime giderken adamın biri tıntın gidiyor.yol gidiş-geliş uzun bir cadde.selektör yaktım yol vermiyor korna çaldim tık yok bidaha selektör tık yok bide el kol hareketi yapmaya başladı 2 ayakı hayvan eşim de yanımda biraz daha devamm etsek kesin kapışıcaz olmaz hanımın yanında eco mod açik 90 km yi geçmeden gelmiştim o an gözüm döndü.eco mode sapoldun 50 km hız 4.vites ::::::::::::
    Manuel düşürdüm vitesi 2 ye dip gaz verdim ilkkez evo nun limitlerini zorladım o hızda 2.vites araç beni çok şaşirtti bukadar atik olacağini sanmıyordum 2.vites te 80 km yi geçti araç bağirinca gaza geldim eşim uyardı.İnsan biranda kendini kaptırıyorr.
    işte en güzeli hiçç gaza gelmemek sakin şürüşe devam

Bide FİRe motorla sollama yapılmaz diyen arakdaşlara slm söylüyorum
    ahaha güzelmiş
    Bende birşey anlatayım , geçen çegirgeye doğru dik bayır çıkıyorum şimdi akşam yol tıkalı .. Daha sonra kalkışlarda öyle acele etmeden kalkıyorum müziğim açık hem söylüyorum hem bakınıyorum etrafa Zaten hızlı kalksam bile 1 saniye sonra durmak zorundayım .. Arkamda yeni doblo var kadın sellektör yaptı sonra bir daha yaptı döndüm baktım sonra el kol hareketi yaptı Sabır dedim Daha sonra çegirge meydandan dönerken sağdan gelen 1 kişiye yol verdim o da bayan sürücüydü ne olur ne olmaz diye , acemi gibi geldi bana Orada da hareket yapınca benim film koptu açtım dörtlüyü .. Döndük önünde yavaşlayıp hızını kestim sonra biraz hızlandım tam hızlanırken yine yapıştırdım daha sonra yavaşladım sinyal verdim dursun diye sağa , daha sonra kapadım dörtlüyü açtım tekrar sonra bir daha sinyal verdim daha sonra camı daha sonra camı açtım el kol hareketi yaptım dursun diye çektim kenara durdum (Tabi bu olaylar anında dikiz aynasından bakıyorum hareketlerine hiç kadın sürücü demezsiniz bildiğin kamyoncu halt etmiş ) Sonra baktım durmadı geçerken laf attım camdan ondan sonra yapıştım arkasına ondan sonra sellektör nasıl yapılıyormuş gösterdim ..

Şimdi diyeceğim o sakin gideyim diyorum kendimi alıştırmak istiyorum yok arkadaş illa dengesizin birisi geliyor .. Gel de sinir olma bir diyorsun iki diyorsun üç diyorsun ondan sonra bir yerden patlıyor
    Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...

mustafa eser
    must - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 66

Goreceli bi durum bence [ame]https://www.youtube.com/watch?v=z2ft9bTgxio&feature=youtube_gdata_player[/ame]

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaha güzelmiş
    Bende birşey anlatayım , geçen çegirgeye doğru dik bayır çıkıyorum şimdi akşam yol tıkalı .. Daha sonra kalkışlarda öyle acele etmeden kalkıyorum müziğim açık hem söylüyorum hem bakınıyorum etrafa Zaten hızlı kalksam bile 1 saniye sonra durmak zorundayım .. Arkamda yeni doblo var kadın sellektör yaptı sonra bir daha yaptı döndüm baktım sonra el kol hareketi yaptı Sabır dedim Daha sonra çegirge meydandan dönerken sağdan gelen 1 kişiye yol verdim o da bayan sürücüydü ne olur ne olmaz diye , acemi gibi geldi bana Orada da hareket yapınca benim film koptu açtım dörtlüyü .. Döndük önünde yavaşlayıp hızını kestim sonra biraz hızlandım tam hızlanırken yine yapıştırdım daha sonra yavaşladım sinyal verdim dursun diye sağa , daha sonra kapadım dörtlüyü açtım tekrar sonra bir daha sinyal verdim daha sonra camı daha sonra camı açtım el kol hareketi yaptım dursun diye çektim kenara durdum (Tabi bu olaylar anında dikiz aynasından bakıyorum hareketlerine hiç kadın sürücü demezsiniz bildiğin kamyoncu halt etmiş ) Sonra baktım durmadı geçerken laf attım camdan ondan sonra yapıştım arkasına ondan sonra sellektör nasıl yapılıyormuş gösterdim ..

Şimdi diyeceğim o sakin gideyim diyorum kendimi alıştırmak istiyorum yok arkadaş illa dengesizin birisi geliyor .. Gel de sinir olma bir diyorsun iki diyorsun üç diyorsun ondan sonra bir yerden patlıyor

süper yaaa

ama aman dikkat et kadın sürücülerle pek polemiğe girme eğer polisi arayıp plakanı verip yolda taciz etti derse epey başın ağriyor.gazete de okumuştum öyle bir konu hakkındaderdini anlatana kadar çektiğin eziyet yanına kar kalır.Toplum bu konuda çok hassas

aralık başında istanbul bostancı tarafındaki damla otomoticden çıktım(chavrolet bayisi) elimde aveo clasic kataloğu kafam karişti kapora veriyimmi vermiyim mi otobüse bindim montun cebinde atkı var şişlik yapmış.2 elimlede kataloğu tutmuş bir yandan arkaya doğru yürüyorum bir bayan sırtı koridora dönük duruyormuş koridor dar kasdın sağ tarafımda ben özellikle sola doğru 30-40 derecelik bir açıyla dönerek geçtim atkı kadına deymiş.kadın bir anda panikle karişik çiğlik bir anda şok oldum elimde katalog aptal gibi kaldım kadın bana döndü ters ters bakıyor resmen bütün otobüs bana döndü tersters kesiyrolar linç edicekler.....

Allah tan yaşlı bir teyze ile amca kzım sen hastamısın ne bağriyorsun çocuğun 2 elide dolu sen rahatsız olma diye yan dönerek geçti dokunmadı bile sana dedi.O anda gaza geldim ulan gerizakalı manyak ruh hastası diye bağirdim...Ahlaksız kadın insanların namusuna dil uzatıp rezil ediyorsun yok mu sende utanma ahlak .............
    kız kıpkırmızı kemküm etmeye başladı.tabi otobüstekilerde kadına homurdanmaya başaldı ilgi çekmek için mi yapıyor fln diyenler kadın ilk durakta kaçma indi otobüsten
    eğer o yaşlı çift olaya şahit olmasa bi otobüs dayak diycektim hemde yok yere hayatımda laf bile atmamişimdir hiçbir bayana
    Konu since1453 tarafından (20/01/2012 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir.

9. Bu mesajı için 2 kişi since1453'ye teşekkür etti:

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

süper yaaa

ama aman dikkat et kadın sürücülerle pek polemiğe girme eğer polisi arayıp plakanı verip yolda taciz etti derse epey başın ağriyor.gazete de okumuştum öyle bir konu hakkındaderdini anlatana kadar çektiğin eziyet yanına kar kalır.Toplum bu konuda çok hassas

aralık başında istanbul bostancı tarafındaki damla otomoticden çıktım(chavrolet bayisi) elimde aveo clasic kataloğu kafam karişti kapora veriyimmi vermiyim mi otobüse bindim montun cebinde atkı var şişlik yapmış.2 elimlede kataloğu tutmuş bir yandan arkaya doğru yürüyorum bir bayan sırtı koridora dönük duruyormuş koridor dar kasdın sağ tarafımda ben özellikle sola doğru 30-40 derecelik bir açıyla dönerek geçtim atkı kadına deymiş.kadın bir anda panikle karişik çiğlik bir anda şok oldum elimde katalog aptal gibi kaldım kadın bana döndü ters ters bakıyor resmen bütün otobüs bana döndü tersters kesiyrolar linç edicekler.....

Allah tan yaşlı bir teyze ile amca kzım sen hastamısın ne bağriyorsun çocuğun 2 elide dolu sen rahatsız olma diye yan dönerek geçti dokunmadı bile sana dedi.O anda gaza geldim ulan gerizakalı manyak ruh hastası diye bağirdim...Ahlaksız kadın insanların namusuna dil uzatıp rezil ediyorsun yok mu sende utanma ahlak .............
    kız kıpkırmızı kemküm etmeye başladı.tabi otobüstekilerde kadına homurdanmaya başaldı ilgi çekmek için mi yapıyor fln diyenler kadın ilk durakta kaçma indi otobüsten
    eğer o yaşlı çift olaya şahit olmasa bi otobüs dayak diycektim hemde yok yere hayatımda laf bile atmamişimdir hiçbir bayana
    Gülerken sandalyeden düştüm :ASD:AD:ADS:ADA
    TSİ Jetta.

ADVENTURER Engineer!
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232

süper yaaa

asdagasdgahsjdkl mükemmel harbiden olaya gel
    Öyle durum anında hani derler ya birini seç indir onu diye otobüsün içinden kadını seçeceksin Allah ne verdiyse sopayı atacaksın bari karakolluk olacaksan durduk yere olmayasın dimi
    Harbiden neşem yerine geldi

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asdagasdgahsjdkl mükemmel harbiden olaya gel
    Öyle durum anında hani derler ya birini seç indir onu diye otobüsün içinden kadını seçeceksin Allah ne verdiyse sopayı atacaksın bari karakolluk olacaksan durduk yere olmayasın dimi
    Harbiden neşem yerine geldi
    semih kadın pişkin biri çıkıp cvp verse yemin ediyorum tokatlıycaktım.bir inan bukadar mı gerzakalı olur

ADVENTURER Engineer!
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 RR 232

semih kadın pişkin biri çıkıp cvp verse yemin ediyorum tokatlıycaktım.bir inan bukadar mı gerzakalı olur
    Ama harbiden ayıp yani insanlara saygı gösterdikçe tepene çıkıyorlar .. Vur kafasına yar beynini

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mazhar Demiralp,
    Renç Koçibey,
    ve şu anda aklıma gelemeyen diğerleri, araba kullanmayı bilmeyenlermiydi ?
    ...
    Benim soyledigim sey farkli, senin cevap olarak yazdigin sey farkli..

Edit: 1994 Imola'da Ayrton Senna öldüğünde, araba kullanmayı bilmediğinden ölmedi. Williams'ın elektronik stabilite sisteminde ki problemden çıkan arızadan öldü.

Öncelikle bilinç ve tedbir. Sorası Allah'a kalmış zaten, hepimiz bir gün öleceğiz..
    Konu Luc tarafından (20/01/2012 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.
    Oz Büyücüsü

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

altımızda ki araçlar hız yapmadığı için sorun yok
    Keyif BMW'Dir...

Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Edit: 1994 Imola'da Ayrton Senna öldüğünde, araba kullanmayı bilmediğinden ölmedi. Williams'ın elektronik stabilite sisteminde ki problemden çıkan arızadan öldü.

Öncelikle bilinç ve tedbir. Sorası Allah'a kalmış zaten, hepimiz bir gün öleceğiz..
    Senna öldüğünde çok üzülmüştüm, zengin çocuğuydu,şımarık ,pevasız ama muhteşem bir pilottu.williamsıda çok suçlamamak lazım.FİA o sezon başında zengin takımların ek teknoloji kullanmasını yasaklıyor(bir yıl önce ESP ile devrim yapan Williamsın efsane pilotu allen prost 4. kez şampiyon olup emekli oluyor ve takım yerine en büyük rakip sennayı transfer ediyor.).Eski teknolojiye dönmek zorunda kalan williams bocalıyor senna test sürüşlerinde aracın viraj almakta zorlandığını direksiyon manevralarına cevap alamadığını teknik ekibe anlatıyor.Sezon başlıyor ve ilk 2 yarışı bitiremiyor senna,çaylak alman schumacher ilk iki yarışın galibi,sezonun üçüncü yarışı san marino imola, yarıştan bir gün önce barchello büyük bir kaza atlatıyor,ardından avusturyalı Roland Ratzenberger duvara çarpıp hayatını kaybediyor(senna tüm itrazlara rağmen gidip kaza yerini inceliyor),senna yapılan güvenlik toplantısında lastik ısılarının öneminden yeterince ısınmamış lastiklerin F1 de ciddi sorun oluşturabileceğinden,güvenlik aracı giriş çıkış düzeninden dert yanıyor).Ve yarış başlıyor önde senna arkada schumacher ,başka bir araç kaza yapıyor ve güvenlik aracı giriyor 4 tur atıldıktan sonra güvenlik aracı çıkıyor ve senna 5. turda soğuk lastikleriyle aerodinamiği tam oturmamış williamsıyla avusturyalı pilotun öldüğü virajın bir viraj öncesinde araca yön veremeyip dümdüz karşıya giriyor(bununla ilgili bir sürü teori var),1 dakika sonra sağlık ekibi olay yerine ulaşıyor,ilk anda sennanın sadece baygın olduğu sanılıyor ancak kasktaki hasar!!! ve kask çıkarıldığında süspansiyon fırlayan bir parçanın kaskı delip başını yaraladığı görülüyor(kaskların güvenliğide tartışmaya açılıyor bildiğiniz gibi hemşerisi massa 2009 da kaskına ciddi bir darbe aldı ve hala yarışıyor).neticede kabus gibi iki ölüm F1 deki son pilot ölümleri,F1 izlerken nezaman ciddi bir kaza görsem ödüm patlar, tekrarlanmaması dileğiyle.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu ölümüne neden olan yan etken
    kaza sırasında kopan direksiyon sisteminden bir mil kaskını delip kafatasını parçaladığı için hayatını kaybetti
    yani senin bahsettiğin şey kazanın nedeni ölüm nedeni milin kaskı delip kafatasına girmesi

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

18. Bu mesajı için 2 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

EROL TÜRKKAN
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. metelaxlypsiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 3

Hız iyidir diye savunmuyorum, bununla birlikte limitlerini bildiğiniz, bakımlarına güvendiğiniz her araç ile sürat yapılabilir. Ama yol açık olacak, kendinizi zaten riske atmış durumdasınız başkalarını riske atmadan yol alınması gerektiğini düşünüyorum.

İşim nedeniyle kendi aracımla ( BMW 320 d) çok sık seyahat ediyorum. Seyahatlerimde 150-160 KM hızın pek altına düşmem. Ne gariptir ki yurdum insanının yanından 180-190 KM hızla geçtiğinizde otobanda 120 ile giden vatandaş bir anda gaza gelebiliyor. ( benim için risk budur ! ) sizinle tabirimi affedin sidik yarıştırmaya kalkıyor. Benim işim acele, o yüzden hızlı gidiyorum, benimle neden kapışıyorsun ki

Güvenli, bakımlı, Tecrübeli şoförle yapılan sürat iyidir.
    Konu metelaxlypsiko tarafından (21/01/2012 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

Alıntı metelaxlypsiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hız iyidir diye savunmuyorum, bununla birlikte limitlerini bildiğiniz, bakımlarına güvendiğiniz her araç ile sürat yapılabilir. Ama yol açık olacak, kendinizi zaten riske atmış durumdasınız başkalarını riske atmadan yol alınması gerektiğini düşünüyorum.

İşim nedeniyle kendi aracımla ( BMW 320 d) çok sık seyahat ediyorum. Seyahatlerimde 150-160 KM hızın pek altına düşmem. Ne gariptir ki yurdum insanının yanından 180-190 KM hızla geçtiğinizde otobanda 120 ile giden vatandaş bir anda gaza gelebiliyor. ( benim için risk budur ! ) sizinle tabirimi affedin sidik yarıştırmaya kalkıyor. Benim işim acele, o yüzden hızlı gidiyorum, benimle neden kapışıyorsun ki

Güvenli, bakımlı, Tecrübeli şoförle yapılan sürat iyidir.
    süratin hiç birisi iyi değildir
    iş sadece senin altındaki arabanın iyi olması bakımlı olması senin tecrübeli olmanla alakalı bir durum değil
    bir kazanın meydana gelebilmesi öyle ufak detaylar varki düşünsen direksiyona çıkmaya cesaret edemezsin
    benden sana tavsiye öle 3,20 ye felan çok fazla güvenme azrail bir bakarsın 7 kasayla çıkar karşına =))

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

21. Bu mesajı için 2 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süratin hiç birisi iyi değildir
    iş sadece senin altındaki arabanın iyi olması bakımlı olması senin tecrübeli olmanla alakalı bir durum değil
    bir kazanın meydana gelebilmesi öyle ufak detaylar varki düşünsen direksiyona çıkmaya cesaret edemezsin
    benden sana tavsiye öle 3,20 ye felan çok fazla güvenme azrail bir bakarsın 7 kasayla çıkar karşına =))
    Aynen katılıyorum abi
    TSİ Jetta.

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ölümüne neden olan yan etken
    kaza sırasında kopan direksiyon sisteminden bir mil kaskını delip kafatasını parçaladığı için hayatını kaybetti
    yani senin bahsettiğin şey kazanın nedeni ölüm nedeni milin kaskı delip kafatasına girmesi
    Evet direksiyon mili kafasina saplandi da. Aracin direksiyonu kitendi bahsettigim elektronik unitedeki problemden sebep Coskun'um

Neyse sonucta adam hata'dan dolayi oldu. Ucak kalkarken duser. Havadayken degil
    Sent my GT-I9100 using
    Konu Luc tarafından (21/01/2012 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.
    Oz Büyücüsü

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon