Sayfa 20/35 İlkİlk ... 161718192021222324 ... SonSon
686 sonuçtan 381 ile 400 arası

Konu: MaX KaÇ Km YapAbilDik?

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi benim 90 hp yi rampa aşagı inmeyi felan geçtim helekopterden aşagı atsak o hıza ulaşmaz sen nasıl becerdin 75 hp ile yaa vallahi bravo )
    Çok hafif bir eğimde rahat yapıyor resimler elimde mevcut
    Yanlız düz yolda 185 km/h yi 1km geçmiyor

Alıntı faruktuzlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    210 gördüm benim araba ile 06.06.2008 de Istanbuldan gelirken!daha da fazla gitmiyo, ama powerboxla denemek gerek bir de! yalnız uzunca bir süre gittim öyle, şimdi araba şehir içinde de birden yüksek devirlere çıkıyormuş gibi geliyo!
    Powerbox la son süratın değişmez. Sadece torkun artar.
    Konu Linos tarafından (12/06/2008 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
    Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
    Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
    Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
    Clio RS 190 HP
    ve Şimdi...
    Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...

MEHMET NADİR DAYI
    DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Sevgili arkadaşlarım bu son sürat merakınıza inanın hayran kaldım benim bir tavsiyem var 120 km süratle giderken bi panik fren yapın bakalım ne yapabiliyorsunuz ondan sonra sürat limitlerinizi zorlamaya kalkabiliyormusunuz.Unutmayalımki altınızdaki aracın ağırlığı ve yol tutuş limitleri belli lütfen bu merakınızdan vazgeçip ailenizle birlikte yaşlanın.Saygılarımla..

3. Bu mesajı için 9 kişi DAYI'ye teşekkür etti:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Rampa aşağı 15 km düz yolda gidiyorum aracım 200 KM/S yi 1 milim geçmiyor ama 75 likler 210 görüyor valla bilsem 75 lik alırdım,bi de fabrikaya telefon açıcam son süratleri yanlış yazmışlar,biz 210 görüyoruz 75 HP lik araçlarımızla,allah korusun 150 HP olsa demek 420 görücez..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kemal Özsu
    plastro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    33 VEN 90
    Edilen teşekkür: 786

Bende 205'i görmüştüm

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı plastro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 205'i görmüştüm

hafta sonu antakyaya gıdecem.otobanda yanımda bırısı olursa son suratın vıdeosunu yada fotografını cekıp buraya koyacam.kımsenın aklında soru ısaretı kalmasın maksat...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökhan sadi
    34HGS93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34HGS93
    Edilen teşekkür: 11

düzlükte 220 gördüm çok zorlanmadan hafif egimli yolda 220+?

11. Bu mesajı için 2 kişi 34HGS93'ye teşekkür etti:

Selim Demirtaş
    Rote Baron ms777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

Hızlı gidiyorsak lastiklerin hangi sınıf olduğuna dikkat etmemiz gerek özellikle lastik değişiminden sonra, bazen satıcılar kafalarına göre lastik takabiliyorlar, aracın üzerinde T grubu bir lastik varsa 200 km üzerinde bir hız yapmak tehlikeli

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

arkadaşlar iyi guzel muhabbet ediyoruz max kac km yaptık ettik diye de bu olay bakıyorumda bi yarış bi gurur meselesine gelmeye başladı hepimizde yok resim çekmeler yok gostermeler falan, boyle bir hırs ugruna aracın limitlerini zorlayarak kendimizide yanımızdakileride trafikdekileride tehlikeye atmak cok bencilce bir hareket. Yollarda hız kurallarına uyalım, aractan bekledigimiz seri olması bize surus keyfi vermesi olsun son suratini sukadar bu kadar yaptım demek rekor kırmak olmasın.

15. Bu mesajı için 4 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

arkadaşlar iyi guzel muhabbet ediyoruz max kac km yaptık ettik diye de bu olay bakıyorumda bi yarış bi gurur meselesine gelmeye başladı hepimizde yok resim çekmeler yok gostermeler falan, boyle bir hırs ugruna aracın limitlerini zorlayarak kendimizide yanımızdakileride trafikdekileride tehlikeye atmak cok bencilce bir hareket. Yollarda hız kurallarına uyalım, aractan bekledigimiz seri olması bize surus keyfi vermesi olsun son suratini sukadar bu kadar yaptım demek rekor kırmak olmasın.

ben sana katılıyorum sonuna kadar ama ınsanlar oyle yorumlar yapıyorlarkı sankı bız bol keseden sallıyoruz.sadece sallamadıgımızı gostermek ıcın koyacaktım resım veya vıdeo.yoksa sen dedıklerınde sonuna kadar haklısın...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

mustafa yapılan yorumlar fabrika verilerine dayanıyor. Aslında yorumu yapan biz değil fabrika.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Maşukiyeye giderken hafif eğimli yolda (istanbul otoban) 210 biraz olsun tırmaladı benim araç o zaman farukla kapışmıştık milim milim geçtim faruku devirini alınca gidiyor ama harbiden 75 liklere bir sorun var hız limiti gibi..

19. Bu mesajı için 2 kişi femoli'ye teşekkür etti:

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa yapılan yorumlar fabrika verilerine dayanıyor. Aslında yorumu yapan biz değil fabrika.

ben zannetmıyorumkı forumdakı kımse 75HP ler ıcın 165km./h, 90HP ler ıcın 175km./H lımıtının ust lımıt oldugunu ıddaa etsın.fabrıka verılerı dogru oldugunu kabul etseydık, zaten bole bır topıc acılmazdı...

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Yahu isterseniz 300 yapın arkadaşlar benim için değişen hiç bi şey olmaz benim aracım 200 görüyor max bir milimde geçmiyor 210 veya 220 yapsa ben hayatta daha üst mevkide daha başarılı bi insan mı olurum hayır sadece 1.3 motorlu arabam 220 yapıyo deyip egomu tatmin ederim,bazen arkadaşlarla muhabbet ederken konusu geçiyor seninki kaç yapıyor diye 200 diyorum,yapmaz diyorlar,bende yapmazsa yapmasın hızlı gitmek marifet olsaydı schumacher başbakan olurdu diyip konuyu kapatıyorum..onun için,ha 200 le gitmiş ha 220 le ha 180 le....
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

22. Bu mesajı için 6 kişi SteinGP'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

evet can sana katılıyorum ama buradada kimsenin kimseye hava atacağını yada ego tatmin etmek için yazacağını düşünmüyorum sır gırgır olsun yada hakikatten kaç yaptığımızı söylemek için, yoksa bir yarış içerisinde değiliz elbetteki durduramayacağımız yada tehlikeli yollarda bunu asla denememeliyiz, yada benimki seninkini geçer ,benim babam senin babanı döver gibi konuşmuyoruz,
    Hepimiz trafik kurallarına uyuyoruz değilmi arkadaşlar ....
    Konu femoli tarafından (14/06/2008 Saat 09:42 ) değiştirilmiştir.

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

abi birimiz 210 digerimiz en aşağı 190 yapmışız ) aaaa biz çok uyarız trafik kurallarına hep uyarıss zaten kim uymassa kulaklarını çekeriz hmmm çokta kızarıss ) en baba yolda hız limiti 120 hadi %10 aşma payınıda ekleyelim 132 ama olsun bizim gostergeler biraz fazla gosterio yoksa biz kattiyen kurallara uymamakmış töbe töbeee :=)

26. Bu mesajı için 2 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

abi birimiz 210 digerimiz en aşağı 190 yapmışız ) aaaa biz çok uyarız trafik kurallarına hep uyarıss zaten kim uymassa kulaklarını çekeriz hmmm çokta kızarıss ) en baba yolda hız limiti 120 hadi %10 aşma payınıda ekleyelim 132 ama olsun bizim gostergeler biraz fazla gosterio yoksa biz kattiyen kurallara uymamakmış töbe töbeee :=)
    Allah mustahakını versin sabah sabh

öle tabe kesinlikle katılıyorum ... (gülmekten)
    Konu femoli tarafından (14/06/2008 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

İsmail ŞENER
    isocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 91

75 HP'liler 210 yaparken devir göstergesi kaça geliyor acaba; benim araç 4000 deviri kesinlikle geçmiyor. o devirde de 175 yapıyor. sonrada kesinlikle bir km daha hızlanmıyor.
    Follow Me If You Can.

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

kurallara uymak lazım mutlaka.gerektıgı yerde gerektıgı gıbı kullanmak gerekır aracı.ben kendı adıma konusmam gerekırse, hızı seven bır ınsanım.aracımı son lımıtlerıne kadar zorlamayı severım ama cogu zaman kendımı frenlemem gerekıyor.cunku tmm arabamı dusunmuyorum, belkı bı yerde kendı canımıda dusunmuyorum ama tek dusundugum sey, karsımdakı ınsanın canı.bu yuzdendırkı 76 model 5700cc ford mustang 10 yıldır yatıyor.eger o korkuyuda yenseydım, sımdı gp ıle degılde mustang ıle gezıyor olurdum.(ınsallah hıcbırzaman o korkumu yenemem)

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

baştan beri söylüyorum olay sümük yarışına döndü diye neyse umarım lafta yapıyoruzdur bu süratleri

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Ben T-JET i olan arkadaşlara tekrar sormak istiyorum. Bir arkadaşımız düzde 205 de takıldığını diğer arkadaşlarımız da 220 ye kadar gittiğini ve hafif eğimde bunu da geçtiğini belirtmiş. Bunun doğrusu nedir acaba?

Sayfa 20/35 İlkİlk ... 161718192021222324 ... SonSon

Yer imleri

Yer imleri