Çok hafif bir eğimde rahat yapıyor resimler elimde mevcut :)
Yanlız düz yolda 185 km/h yi 1km geçmiyor
Powerbox la son süratın değişmez. Sadece torkun artar.
Printable View
Sevgili arkadaşlarım bu son sürat merakınıza inanın hayran kaldım benim bir tavsiyem var 120 km süratle giderken bi panik fren yapın bakalım ne yapabiliyorsunuz ondan sonra sürat limitlerinizi zorlamaya kalkabiliyormusunuz.Unutmayalımki altınızdaki aracın ağırlığı ve yol tutuş limitleri belli lütfen bu merakınızdan vazgeçip ailenizle birlikte yaşlanın.Saygılarımla..
Rampa aşağı 15 km düz yolda gidiyorum aracım 200 KM/S yi 1 milim geçmiyor ama 75 likler 210 görüyor valla bilsem 75 lik alırdım,bi de fabrikaya telefon açıcam son süratleri yanlış yazmışlar,biz 210 görüyoruz 75 HP lik araçlarımızla,allah korusun 150 HP olsa demek 420 görücez..
Bende 205'i görmüştüm
düzlükte 220 gördüm çok zorlanmadan hafif egimli yolda 220+? :)
Hızlı gidiyorsak lastiklerin hangi sınıf olduğuna dikkat etmemiz gerek özellikle lastik değişiminden sonra, bazen satıcılar kafalarına göre lastik takabiliyorlar, aracın üzerinde T grubu bir lastik varsa 200 km üzerinde bir hız yapmak tehlikeli
arkadaşlar iyi guzel muhabbet ediyoruz max kac km yaptık ettik diye de bu olay bakıyorumda bi yarış bi gurur meselesine gelmeye başladı hepimizde yok resim çekmeler yok gostermeler falan, boyle bir hırs ugruna aracın limitlerini zorlayarak kendimizide yanımızdakileride trafikdekileride tehlikeye atmak cok bencilce bir hareket. Yollarda hız kurallarına uyalım, aractan bekledigimiz seri olması bize surus keyfi vermesi olsun son suratini sukadar bu kadar yaptım demek rekor kırmak olmasın.
mustafa yapılan yorumlar fabrika verilerine dayanıyor. Aslında yorumu yapan biz değil fabrika.
Maşukiyeye giderken hafif eğimli yolda (istanbul otoban) 210 biraz olsun tırmaladı benim araç o zaman farukla kapışmıştık milim milim geçtim faruku :D devirini alınca gidiyor ama harbiden 75 liklere bir sorun var :D hız limiti gibi..
Yahu isterseniz 300 yapın arkadaşlar benim için değişen hiç bi şey olmaz benim aracım 200 görüyor max bir milimde geçmiyor 210 veya 220 yapsa ben hayatta daha üst mevkide daha başarılı bi insan mı olurum hayır sadece 1.3 motorlu arabam 220 yapıyo deyip egomu tatmin ederim,bazen arkadaşlarla muhabbet ederken konusu geçiyor seninki kaç yapıyor diye 200 diyorum,yapmaz diyorlar,bende yapmazsa yapmasın hızlı gitmek marifet olsaydı schumacher başbakan olurdu diyip konuyu kapatıyorum..onun için,ha 200 le gitmiş ha 220 le ha 180 le....
evet can sana katılıyorum ama buradada kimsenin kimseye hava atacağını yada ego tatmin etmek için yazacağını düşünmüyorum sır gırgır olsun yada hakikatten kaç yaptığımızı söylemek için, yoksa bir yarış içerisinde değiliz elbetteki durduramayacağımız yada tehlikeli yollarda bunu asla denememeliyiz, yada benimki seninkini geçer ,benim babam senin babanı döver gibi konuşmuyoruz,
Hepimiz trafik kurallarına uyuyoruz değilmi arkadaşlar:) ....
abi birimiz 210 digerimiz en aşağı 190 yapmışız :)) aaaa biz çok uyarız trafik kurallarına hep uyarıss zaten kim uymassa kulaklarını çekeriz hmmm çokta kızarıss :)) en baba yolda hız limiti 120 hadi %10 aşma payınıda ekleyelim 132 ama olsun bizim gostergeler biraz fazla gosterio yoksa biz kattiyen kurallara uymamakmış töbe töbeee :=)
75 HP'liler 210 yaparken devir göstergesi kaça geliyor acaba; benim araç 4000 deviri kesinlikle geçmiyor. o devirde de 175 yapıyor. sonrada kesinlikle bir km daha hızlanmıyor.
kurallara uymak lazım mutlaka.gerektıgı yerde gerektıgı gıbı kullanmak gerekır aracı.ben kendı adıma konusmam gerekırse, hızı seven bır ınsanım.aracımı son lımıtlerıne kadar zorlamayı severım ama cogu zaman kendımı frenlemem gerekıyor.cunku tmm arabamı dusunmuyorum, belkı bı yerde kendı canımıda dusunmuyorum ama tek dusundugum sey, karsımdakı ınsanın canı.bu yuzdendırkı 76 model 5700cc ford mustang 10 yıldır yatıyor.eger o korkuyuda yenseydım, sımdı gp ıle degılde mustang ıle gezıyor olurdum.(ınsallah hıcbırzaman o korkumu yenemem):)
baştan beri söylüyorum olay sümük yarışına döndü diye :D neyse umarım lafta yapıyoruzdur bu süratleri :D
Ben T-JET i olan arkadaşlara tekrar sormak istiyorum. Bir arkadaşımız düzde 205 de takıldığını diğer arkadaşlarımız da 220 ye kadar gittiğini ve hafif eğimde bunu da geçtiğini belirtmiş. Bunun doğrusu nedir acaba?