Evet test deneme bedava alicim :D:D oruç sende kıskanma benim arabayı tamam :D:D
Printable View
Evet test deneme bedava alicim :D:D oruç sende kıskanma benim arabayı tamam :D:D
Olum aramızda anlaşmıştık o gün sen üzülme diye yaptık biz bunu hala anlamadınmı şaşkın :D:D:D
ben ranga rover sportla son ibreyi gördüm:D punto alırsam onlada görmek isterim açıkçası
75 lik punto ile cok rahat 200 gören arkadas valla ali gibi bende senden soforluk ogrenmek ıstıyorum,ya sen genel olarak cok rahatsın yada ben cok rahatsızım :)
200 205 de gordum ama cok rahat degıl ıskence gıbıydı zaten bu da denemek amaclı yapılmıstı normalde normal yollarda bu suratlere karsıyım kımsenın canıyla oynamayalım lutfen..
ben buradan bir arkadaşımın arabasının son ibreyi gördüğünü bilirim hatta arabası 75 lik active idi ismini vermeyeyim kendisi istemiyor babası yapmıştı.
ayrıca isteyen herkes hız yapabilir cihan buna sen karışamazsın buna hakkında yok zaten.
İsteyen herkes elbette hız yapabilir,kimsenin mezar parasını diğeri ödemiyor...
Cihan çok doğru bir laf etmiş ulu orta her yerde hız yapılmaz yapılmamalıdır, verilecek mesaj bu olmalıdır.
Topluma açık bu tür paylaşım forumlarında her yaş grubundan takipçi olacağı düşünülerek 3 düşünüp 1 yazmakta fayda var.
Aşırı hız öldürür...
cihan bana gösteren olursa kardeş hemen senle paylaşırım sende benle paylaş ama:) ama çok rahat:) hemde düzde:) hatta az zorlansa dahada olurmuş bakalım gösteren olacak mı!
ayrıca hız konusunda da bende kesinlikle karşıyım kimsede kafasına göre kendinde bu hakkı göremez. çıkar dümdüz önünü gördüğü otobana boşsa bassın diğer hiç bi türlüsü olmamalı
evet arkadaslar 75 likle zor biraz duz yolda 200 ama hafif aşağıya egim oldugunda iyi gidiyor benim arabada 17" düztaban lastik var powerbox var düz yolda baya bi uzun mesafede 180 yapıyor 2 kişiyken arabada... 17" jant cok etkiliyor arabayı
benim söyliyeceklerimi mahzur görün ama bu benim kendi fikrim kimseyi eleştirmiyorum 1,3mj veya 1,4 bezinli arabaları niye tercih ediyoruz ?kanımca
1) yakıt masrafı düşük olsun
2) yıllık vergisi düşük olsun diye
yanitasarruf amaçlı hem bunları düşünerek böyle araba tercih etcez hem cezaların yüksek olduğu hemde 110 dan sonra yakıt harcamasının çok arttığını bilmemize rağmen basacağız bana tuhaf geliyor evet hız bazen lazım(sollamalarda)yok gerçekten hız diyorsanız niye2000 motor ve üstü tercih etmiyorsunuz
bu sadece düşüncelerim kimseyi eleştirmek gibi bir niyetim yok sağlıcakla kalın
Diğer özelliklerinin yanında aracın yeri geldiğinde hızlı gidebileceğini görmek birazda adrenalin uğruna zaman zaman hızlı gitmek istiyor insan. Tabi yol müsait olunca ve kendimizden başka kimsenin hayatını tehlikeye atmadan.
Eski aracım 1,3 multijet 75bg le hafif eğimde rahat rahat 195 km yaptım.
Yeni aracım (1,3 mjet 90 dualogic) henüz daha sıfır ve denemedim ama sanırım rahat 200 görür. Bu arada araba biraz eskisin power boxımı hemen takacağım o zaman daha iyi performans verecek :)
Tem'de 185 km yaptım daha da basacaktım ama yanımdan bir mini cooper S heralde 200 ile 250 arasında hızla geçince ezildiğimi anlayıp ayağımı gazdan çektim. Heralde 1 ay hız yapmam.
195 lastıkle 75 bg olan max 170 goruyor duz yolda maleseff..
bende 1,4 77hp benzinli 2008 model punto dynamic var şu anda 7 000 km de ben 150 yi geçemedim araba savuruyor nasıl 200 lerde gidiyor hiç mi savurmuyor
15 inç orjinal jantlar yol hafif eğimli olduğu yerlerde 210 u görüyor ama düz yol 200ü geçmiyor.
Selamlar ben GP'yi alalı daha 3 gün oldu aldığımın 2. günü İstanbul'dan İzmit'e gelirken düz yolda çok rahat bir şekilde 170'e çıkıp bir süre gittim ama ilk günden abartmayayım diyip geri kalan yolu 110-130 aralığında geldim
Bu arada araç 1.3 Multjet 90HP Manuel Dynamic
Ama benim asıl keyif aldığım kısım Dilovası'na inip gişe kavşağını geçtikten sonra İzmit yönüne devam ederkenki rampada, yokuş yukarı bayılan sol şeritteki arabalara sellektör yapıp sonrada yanlarından ivmelenerek geçmek oldu. Gerçekten güzel bir his. Daha önce Tipo'm vardı onunla genelde inişi hızlı yapar dolayısıyla çıkıştada araba bayılmadan yokuşu bitirirdim ama GP'ile gelirken 3 araba önümdeki inişte fazla temkinli davanıp 90km'ye kadar düşünce çıkışta herkez bayılmışken yanlarından geçmek süpeerdi. Dizelin Nimetlerinden olsa gerek buda.
valla bende anlamadım bu formu okuduğumda hata bende mi arabadamı diye düşünmeye başladım en iyisi arabayı göstermek diye düşündüm servise götürdüm arabada birşey çıkmadı hatayı kendimde aramaya başladım ama benim eski arabamda ibre 200 dü ve 200 üde gördüm allahın izniyle......