Benim teoriler ile işim yok.
6.viteste 250 yapamazsın zaten sebebini kendin belirtmişsin.:ok:
Printable View
O zaman mesajımın pratikten bahseden kısmına bak:ok: :)
Eğimde benzinliler 6. viteste 6000d/d ya yaklaşabilir dizellerde 5000d/d ya.Bu devirdeki hızlar ne ise GP ler o hıza ulaşabilir.O hız 240km/s midir 260km/s midir bilemem.Ama düz yolda tekrar ve tekrar belirttiğim gibi bizim araçlar 180-185km/s geçemezler.Tabi standart halleriyle...
düzde 190 yapıyor. çok yaptım 5.viteste
Akif hafif bir eğim vardır bence hissedilemeyen...
daha geçen cuma günü hız yaptım...1.3 dizel 75 beygir çok rahat 160 görüyo ama ben egimli yolda zorladım... 190 gördük tabi viraj geldi yavaşlarken karşıma radar çıkmazmı??? 150 ile radara girdim galiba...ilerde çevirme vardı çektim sağa gitmedim ama mutlaka ceza evine gelir diyolar... inş gelmez...
basacak arkadaşlara en güzel yol ivedik otoban eğm süper yol fena değil ama sakin bir zamanda 210 220 basabileceğiniz bir eğim ve yol var
190-195 arasını gördüm eğim yoktu.
valla inanmazsınız araç bu hafta 23000 oldu hadi hayırlısı 160 çıktım düz yolda hemde zorlanmadan devir 3200 cıvarındaydı bilmem daha ne kadar gider valla ?????
Bence gayet mantıklı bir hız:ok:
Mehmet çevre yolunu mu kastettin? Bu yolda ben çok defa 220km/s e çıktım dediğin gibi eğimde
Doğrudur Akif yapar tabi ama vites yükselttikçe devirlenme azalacaktır hatta kısa bir süre sonra hiç artmayacaktır.Ama dediğim gibi en ufak bir eğimde 200km/s i çok rahat geçiyoruz...
otobanda eğimli yolda ibrenin sona dayandığını gördüm. hatta başkalarına göstermek için telefonumla göstergenin fotosunu çekmeye çalışırken, sol şeride atlayan bir aracın arkasından girip önünden çıkıyordum. araç 21bin de.
düzlükte 190 cok kolay görüorum walla... ankaralılar bilir konya yolunu.. ordada dün itibariyle 210 yaptm :))
arkadaşalr grande puntoyu sadece 4-5 km fln kullanma şanşım oldu..ama yinede sınırları zorladım.2de 100 3de 135 gördü dahada gitmedi(araba 1.4 75 bg sacede açık hava filtresi war)
1.3 multijet doblomuzda ise 2de 80 3de 110 gördüm...sizce bu değer bi doblo için iyimi(75bg stock)