Sayfa 20/34 İlkİlk ... 161718192021222324 ... SonSon
696 sonuçtan 381 ile 400 arası

Konu: MaX KaÇ Km YapAbilDik?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

abi birimiz 210 digerimiz en aşağı 190 yapmışız ) aaaa biz çok uyarız trafik kurallarına hep uyarıss zaten kim uymassa kulaklarını çekeriz hmmm çokta kızarıss ) en baba yolda hız limiti 120 hadi %10 aşma payınıda ekleyelim 132 ama olsun bizim gostergeler biraz fazla gosterio yoksa biz kattiyen kurallara uymamakmış töbe töbeee :=)

2. Bu mesajı için 2 kişi ugurozer'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi birimiz 210 digerimiz en aşağı 190 yapmışız ) aaaa biz çok uyarız trafik kurallarına hep uyarıss zaten kim uymassa kulaklarını çekeriz hmmm çokta kızarıss ) en baba yolda hız limiti 120 hadi %10 aşma payınıda ekleyelim 132 ama olsun bizim gostergeler biraz fazla gosterio yoksa biz kattiyen kurallara uymamakmış töbe töbeee :=)
    Allah mustahakını versin sabah sabh

öle tabe kesinlikle katılıyorum ... (gülmekten)
    Konu femoli tarafından (14/06/2008 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kurallara uymak lazım mutlaka.gerektıgı yerde gerektıgı gıbı kullanmak gerekır aracı.ben kendı adıma konusmam gerekırse, hızı seven bır ınsanım.aracımı son lımıtlerıne kadar zorlamayı severım ama cogu zaman kendımı frenlemem gerekıyor.cunku tmm arabamı dusunmuyorum, belkı bı yerde kendı canımıda dusunmuyorum ama tek dusundugum sey, karsımdakı ınsanın canı.bu yuzdendırkı 76 model 5700cc ford mustang 10 yıldır yatıyor.eger o korkuyuda yenseydım, sımdı gp ıle degılde mustang ıle gezıyor olurdum.(ınsallah hıcbırzaman o korkumu yenemem)
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

İsmail ŞENER
    isocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 91

75 HP'liler 210 yaparken devir göstergesi kaça geliyor acaba; benim araç 4000 deviri kesinlikle geçmiyor. o devirde de 175 yapıyor. sonrada kesinlikle bir km daha hızlanmıyor.
    Follow Me If You Can.

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

baştan beri söylüyorum olay sümük yarışına döndü diye neyse umarım lafta yapıyoruzdur bu süratleri

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Ben T-JET i olan arkadaşlara tekrar sormak istiyorum. Bir arkadaşımız düzde 205 de takıldığını diğer arkadaşlarımız da 220 ye kadar gittiğini ve hafif eğimde bunu da geçtiğini belirtmiş. Bunun doğrusu nedir acaba?

rahan yilmaz
    ranet3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06RP...
    Edilen teşekkür: 41

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben T-JET i olan arkadaşlara tekrar sormak istiyorum. Bir arkadaşımız düzde 205 de takıldığını diğer arkadaşlarımız da 220 ye kadar gittiğini ve hafif eğimde bunu da geçtiğini belirtmiş. Bunun doğrusu nedir acaba?
    düzde sanırım 230-235 gibi bi rakama gelio... yokuş aşağı cankurtaranda virajlarda ibreyi düzden ' sıfıra doğru yaklaştırdım daha da giderdi kesiciye girmemişti... sanırım oda rahat bi yanılma payı falan desek 255 der her türlü

MEHMET NADİR DAYI
    DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Arkadaşlar bu kadar sürat merakınız var da gp ile ne işiniz var alın birer Suzuki Hayabusa rahat edin 300km ye ulaşır daha rahat öbür tarafa yatay geçiş yaparsınız..Şaka bir yana daha öncede yazdığım gibi lütfen sınırları zorlamayınız sevdiklerinizle uzun yaşayınız saygılarımla..

10. Bu mesajı için 9 kişi DAYI'ye teşekkür etti:

Faruk TUZLUOGLU
    faruktuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    26 PN 877
    Edilen teşekkür: 166

yahu arkadaşlar, kimsenin bir yarış içinde olduğu yok! böyle bir konu açılmış foruma, herkes bu konudaki fikirlerini ve yaşadıklarını yazıyor. arabalarımız zaten standart, sadece kullanım şekline göre farklılık gösteren limitlerimiz var. o da maksimum 20 km farkeder. buna hiç tepki göstermeye gerek yok! kurallara uymak konusunda da herkesin uyduğundan eminim. sadece arabalarımıza duyduğumuz meraktan dolayı 1-2 defaya mahsus limitleri zorluyoruz! hepsi bu kadar. tabii ki bunun bir kumar olduğu da aşikar!

12. Bu mesajı için 2 kişi faruktuzlu'ye teşekkür etti:

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı faruktuzlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu arkadaşlar, kimsenin bir yarış içinde olduğu yok! böyle bir konu açılmış foruma, herkes bu konudaki fikirlerini ve yaşadıklarını yazıyor. arabalarımız zaten standart, sadece kullanım şekline göre farklılık gösteren limitlerimiz var. o da maksimum 20 km farkeder. buna hiç tepki göstermeye gerek yok! kurallara uymak konusunda da herkesin uyduğundan eminim. sadece arabalarımıza duyduğumuz meraktan dolayı 1-2 defaya mahsus limitleri zorluyoruz! hepsi bu kadar. tabii ki bunun bir kumar olduğu da aşikar!

valla benımde dusunduklerımın aynısını yazmıssın.%100 katılıyorum sana.elıne saglık...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Way yiğidim aslanım konuşmuş kim tutar seni, pistlerde görmek isteriz seni aslanım

Selim Demirtaş
    Rote Baron ms777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 104

B sınıfı ve önden çekiş bir araçta, 190 km üzerinde hızlar yapmak bence tehlikeli yüksek hızlarda kontrol çok daha zorlaşıyor bence fazla limitleri zorlamayalım, italyanlar hızlı giden ve çok anıran eşeği (ses sistemlerinden dolayı) sevdiklerinden dolayı gp anladığım kadarıyla sınıfındaki araçlardan biraz daha hızlı o yüzden dikkat diyorum

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı ms777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    B sınıfı ve önden çekiş bir araçta, 190 km üzerinde hızlar yapmak bence tehlikeli yüksek hızlarda kontrol çok daha zorlaşıyor bence fazla limitleri zorlamayalım, italyanlar hızlı giden ve çok anıran eşeği (ses sistemlerinden dolayı) sevdiklerinden dolayı gp anladığım kadarıyla sınıfındaki araçlardan biraz daha hızlı o yüzden dikkat diyorum

sanırım haklısın ıtalyanlar hızlı arabaları sevıyorlar.dun bır arrkadasımla adanaya gıttık otobandan.onun Toyota Yarıs var yenı kasa.1.4cc 90HP D4D motor var.aracını alalı 4 ay kadar oldu.aynı donemlered almıstık.arabayı adana otobanında o kadar zorladık (2kısı + 30kg.) arabayı 185km./h gecmedı araba.valla ben onuda gordukten sonra bır kez daha ıyıkı GP almısım dedım...

karahan k kaya
    Rolantide çalışıyor... kukart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Rengi
    Yok
    Plaka
    55
    Edilen teşekkür: 350

165 km de takıldım düz yolda...
    getz 1.5 dizel 90 ps ile 175 den sonra araç ufak diye bıraktım daha da yapacaktı...
    gp de hayalkırıklıgı oldu ama yinede seviyorum..

o t o b i y o g r a f i :
    2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
    2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
    2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
    2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
    2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
    2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
    2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
    2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /

█▌
    █ █ ▌▌▌║│

ilker ONGUN
    iongun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 31

gp dan cok fazla hız beklemek yanlıs 160 yeterde artar bıle daha falzasını bekleyen varsa zaten daha buyuk ve beygırı yuksek araba alır yada motor alır......

Berk VAROL
    2 teker üye Paranoya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BER 86
    Edilen teşekkür: 90

Kendim gibi göstergelerin fotolarını çekenleri görünce dayanamadım, ben de bir resim ekleyeyim dedim.
    Kafalar karışmasın; tahmin ettiğiniz üzere araç GP değil, Albea. Albea Sole Multijet. Ama kaç km/s olduğunu ben hesaplayamadım; buyrun siz ölçün

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

Dogrudur. Bende Aydın otobanında 190 km/h gördüm Albea ile tabii yokuş aşağı
    Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
    Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
    Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
    Clio RS 190 HP
    ve Şimdi...
    Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...

Erdi ELKOCA
    gp46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

walla albea felaket gidiyomuş

yakupca
    Ziyaretçi yakupca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 cant aracım 2004 punto dynamıc
    1.3 multıfet
    son görebildiğim 190 oldu
    ayrıca kmsi 155.000 de.
    tıkır tıkır hiç problemsiz

Erdi ELKOCA
    gp46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

bendede 1 tane 1.4 fire var eğimde ibre son tam gözükmüyo ama sona dayandığı gözüküyo

Sayfa 20/34 İlkİlk ... 161718192021222324 ... SonSon

Yer imleri

Yer imleri