Sayfa 23/35 İlkİlk ... 3192021222324252627 ... SonSon
686 sonuçtan 441 ile 460 arası

Konu: MaX KaÇ Km YapAbilDik?

ugur ozer
    ugurozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 630

davlumbaz benimde çıktı yaa bende diyorum kardeşim taktı herlde bi yere, demek kronikmiş sağ olun arkdslar servise iletelim inş. yaparlar.

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

konuyu buldum. https://forum.grandepuntotr.com/tekn...ka-okuyun.html

servisinize kesinlikle garantiden değişmesi için baskı yapın (eğer kırılma vs varsa) yoksada iyice sabit hale getirin.

Ayrıca ek bilgi: karter koruma olan dizellerde son derece sabit
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T-Jet Gp, sıfır eğimde 220km/s e çıkamaz...

hay elıne saglık abı.bende onu dıom 219km/h de kaldı araba. 3 kısı yol duz gıbı gorunuyordu ama belkı ufak bı egım vardır.dahada ustune cıkmadı araba.daha ustune cıkan arkadaslar nası cıkmıs ben akıl erdıremedım...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

219 a cikan arac braz daha egimle 220 yede cikar abi simdi teml 99 ekmek istio 100 veriolar fırında oha diyo kim yicek o kadar ekmegi

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı ugurozer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    219 a cikan arac braz daha egimle 220 yede cikar abi simdi teml 99 ekmek istio 100 veriolar fırında oha diyo kim yicek o kadar ekmegi

hayır sıfır egımde 220 nın ustune cıkan arkadaslar varmıs da ben ondan sordum.belkı bızım test ettıgımız yoldada (yok gıbı) hafıf bı egım vardır bılemıyorum.ama 220 nın ustune cıkmıo.cıkıosada kesın saglam bı egım vardır...

zaten anlamadıgım baska bır noktada, bu aracın 5 kapı dynamıc modelının, 3kapı sporttan tek farkı agırlıgının 15 kg. daha fazla olması.(ayrıca sport modelınde bıde 17" jant var)dynamıc modelının ıbresınde 220km/h yazıyor.dolayısıyla 220km/h ustune cıkması cok enteresan olurdu halıyle...
    Konu mustafaf tarafından (23/06/2008 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır sıfır egımde 220 nın ustune cıkan arkadaslar varmıs da ben ondan sordum.belkı bızım test ettıgımız yoldada (yok gıbı) hafıf bı egım vardır bılemıyorum.ama 220 nın ustune cıkmıo.cıkıosada kesın saglam bı egım vardır...
    Bence 195 olarak son hızı açıklanmış bir arabanın düzde 210 göstermesi bile teknik değerleri karşıladığı anlamına gelir. Başarılıdır yani. Arda sen yazmıştın galiba düzde kendi arabanın hız değerlerini. Nasıldı acaba senin arabadaki hızlanma ve son hız durumları?

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence 195 olarak son hızı açıklanmış bir arabanın düzde 210 göstermesi bile teknik değerleri karşıladığı anlamına gelir. Başarılıdır yani. Arda sen yazmıştın galiba düzde kendi arabanın hız değerlerini. Nasıldı acaba senin arabadaki hızlanma ve son hız durumları?

abı gozunu sevım bırak fabrıka verılerını.daha once ornegını verdıgım leonunda fabrıka verısınde 184km/h yazıyor, benım arabanın fabrıka verısınde 165km/h yazıyor.leonla 230km/h yaptık dıyorum.kendı aracımlada duz yolda 190km/h gordum.dolayısıyla fabrıka verılerındekı son hızlara pek ınanmıyorum...

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Güzel kardeşim esasına bakarsan fabrika verilerini baz almak lazım. Göstergelerde inanılmaz değerler çıkabiliyor. Bak ben de 2 sene önce GP ler yeni çıktığında 1 hafta dizel 75 kullandım. Düzde iki kişi, pedal paspasta 170 anca diyordu. Bunun dışında verirsin yokuş aşağı kadranlarda ne süratler görürsün. Ama bir de GPS le bak o süratlere gerçekle hiç alakası yoktur kadranın. Kadrandaki sapmaları da hesaba katarsak, düzde fabrika değerlerinin 10-15 km/s fazlasını görmek bence teknik değerleri karşılıyor anlamına geliyor. Benim araba da düzde 190 görüyor. 175 fabrika değeri var. Bence anca 175-180 yapıyordur GPS le falan kontrol etsek. Bu anlamda dedim 210 görse düzde bence fabrika değerlerini karşılıyordur T_JET. Daha da fazla görürse ne ala.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa FIRINCI
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Güzel kardeşim esasına bakarsan fabrika verilerini baz almak lazım. Göstergelerde inanılmaz değerler çıkabiliyor. Bak ben de 2 sene önce GP ler yeni çıktığında 1 hafta dizel 75 kullandım. Düzde iki kişi, pedal paspasta 170 anca diyordu. Bunun dışında verirsin yokuş aşağı kadranlarda ne süratler görürsün. Ama bir de GPS le bak o süratlere gerçekle hiç alakası yoktur kadranın. Kadrandaki sapmaları da hesaba katarsak, düzde fabrika değerlerinin 10-15 km/s fazlasını görmek bence teknik değerleri karşılıyor anlamına geliyor. Benim araba da düzde 190 görüyor. 175 fabrika değeri var. Bence anca 175-180 yapıyordur GPS le falan kontrol etsek. Bu anlamda dedim 210 görse düzde bence fabrika değerlerini karşılıyordur T_JET. Daha da fazla görürse ne ala.

saolasın abı.ama konuyu ben dagıttım bıraz.asıl kafama yatmayan ne bılıyonmu? daha dusuk motor gucune sahıp aracların son hızları neden daha fazla??? ozan yazmıs oncekı sayfada mılyon tane faktor var dıye ama ben oncekı sayfada bı karsılastırma yaptım, GP de turbo, 120HP ve daha hafıf oldugu halde neden 220km/h ustune cıkamıyor demıstım...

ugur ozer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

abi fabrika verileri tam duz ve ruzgarsız alanda yapılan testlerdir, yani, siz fabrika verilerini gectiyseniz ya denemenizde yolunuz duz degildi yada bu olmadan veya bununla beraber arkadan ruzgarı almıştınız, yoksa ben duzde ve ruzgarda arabamda modifiye olmadıgı halde fabrika verisini gectim durumları kendinizi kandırmaktan baska bise diildir )

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Emre, ben aracımdan genel olarak memnunum.0-100Km/s ve son hıza çıkma isteği gerçekten güzel.Sadece çevre yolunda yüksek hızlara çıkabiliyorum.Orada da max.220km/s e geldi sayılır.Yalnız kesinlikle eğimde çıkabilir o değere.Düz yolda, eğimin kesinlikle ''0'' olduğu yolda bizim araçlar 220km/s e çıkmazzz

Ben tüm araçlarımda düz zemine çok yakın yollarda fabrika son hız değerlerinin yaklaşık %5 az ve fazlasını yakaladım.

Fabrika verisinin 30-40km/s fazlasını yapabilmek imkansızdır.Tabi altınızda 500bg lik bir araç varsa bu rakam %5 e denk gelebilir o ayrı

Doğan Akgönül
    dgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 86

punto ile 140 daha 219 km ondan basmadık
    Fabia ile yokuşta 165 yol bitti ondan basamadık

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

osmaniye antep ylunda antepe giderken 190 hıza cıktım aracım multilpgli orada egim vardı ama yuzde kac egim orayı bilen birisi varsa soylesin ama daha gidecekti arac

Emre Alan
    Kandıralı taneli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    41 N 5617
    Edilen teşekkür: 85

1.4 puntom ile 170 ten yukarı çıkamadım. 94 model eski tip lpgli broadwayimle 175 yaptıydım

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

biraz aşşa eğimli yolda 190 gördüm
    bidaha denemedim zaten
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

hortlatmıssınız konuyu bende yazam bari valla yaşım daha küçük oldugundan 185 üstünü vurmadım vuramadım tırstım yolda eğim vardı aslında kesmesem gazı çıkardı ama tırstım

Aykut Arslan
    aykuting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    67 TR 482
    Edilen teşekkür: 35

hafif eğim düzce istanbul otobanında 210u gördüm

cem özer
    llcemll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

fatıh sultan mehmet koprusune gelmeden karsıya gecerken 180 ı gordumm dahada deenemedım

ercan cenik
    Orion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 0

En kısa zamanda ucretli otobana cıkıp bende ilk deneyimi yasıyayım bakalım 190 ı gorebılcekmıyım

Serkan KIYAK
    chemical engineer srknkyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    34**4398
    Edilen teşekkür: 0

Maltepe-bostancı, E5 hattı, hafif egim, 4300 devirde 170 i gördüm ama tahminim 190 a rahat çıkabilir.

Sayfa 23/35 İlkİlk ... 3192021222324252627 ... SonSon

Yer imleri

Yer imleri