hortlatmadan edemeyeceğim. bugün 190'ı gördüm. Çok sağlam bi bayır vardı basmadan edemedim. Ankara'dan Gerede'ye gelmeden.
bu konuda kapanacak gıbı![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hortlatmadan edemeyeceğim. bugün 190'ı gördüm. Çok sağlam bi bayır vardı basmadan edemedim. Ankara'dan Gerede'ye gelmeden.
210 yaptım istanbul yolunda
2009 Rock Siyah GP 1.4 Fire Dynamic + Aux + iPhone 3GS 32GB
tem kartal bağlantı yolunda rampa aşağı 205 i gördüm 6100 d.devir
Arkadaşlar. Bu hızları altınızdaki arabalar rahat rahat yapar. Siz arabanızdaki tekerlerin hız sınırlarına hiç baktınızmı.
bendemı fıre alsam acaba![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
akıllıca
düşün bence
pişman olmazsın
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
sanıyorum fıre motorlarla 210-215km. hızları goren arkadasların sanzumanları farklı yada gostergelerınde muthıs sapmalar mevcut.dıslı oranlarını hesapladıgınızda fıre motorların, 175/65/15 lastık olculerınde, 6500d/d'da yapabıleceklerı maksımum hız 198km. olarak gorunuyor.bundan otesı yanılma paylarından kaynaklı oluyor.bır donem fıre motor deneyımım olmustu.o donemden hatırladıgım en net degerler aracın 4000d/d'da 125km. hızda oldugu...
en iyisi allah ne verdiyse basıp radara girmeknet olur..
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
Fire la değiş tokuş yapılır![]()
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
195/55/16 ve 6500d/d'da yapabıleceklerı maksımum hız 202km. olarak cıkıyor...
185/65/15 ve 5000d/d'da multıjet 75HP'de maksımum 213km. olarak cıkıyor...
bunu kendınızde hesaplayabılırsınız arkadaslar.daha once forumda Mehmet Ali eklemıstı konuyla ılgılı ayrıntıları.ben bu konuyu DH'de okumustum daha once...
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-okunmali.html
Konu mustafaf tarafından (12/10/2009 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
77 hp motorla 190 km hiz. Kullanma kilavuzunda 165 kh/h yaziyor maksimum. Bu motorla araba rampada zorlanirken bu hizi yapmasi ilginç gerçekten
Fire motorla 160 170 i geçemeyeni anlamıyorum tamam öle güçlü değil ama bugün ankaradaydayım yeni döndüm ankaraya giderken otobanda 205 gördüm videosu bile var =) İsterseniz Ekleyebilirim ...
Edit : Arkdasşımım 2006 Multijet Active İle Geçen Hafta Gitmiştik Aynı Otobandan Çok hafif bi egimde 210 gördü araç
Konu Ogulcan.Öğüt tarafından (12/10/2009 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri