Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: İtiraf ediyorum -Nasıl GP aldım?!.

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

bende ilk olarak, olaya 2. el dizel 1.7 corsa ile girdim, araştırırken, bizim o taraflardaki bir alışveriş merkezinde gp standı açmışlar..aldık baktık broşürlere, kredi koşulları filan gayet uygun geldi..zaten dış görünüş ve içini de çok beğenmiştim görür görmez.. valla billa..test sürüşü bile yapmadan aldım arabamı :ok:

Kadir K.
    kadoku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 ** 0178
    Edilen teşekkür: 436

bizimkisi bir aşk hikayesi , bu benim ilk arabam olduğu için çok ince eleyip sık dokudum diyebilirim, ilk önce bu sınıftaki hemen hemen bütün araçları Getz, Fiesta, C3, Colt, Yaris vs. bütün hepsini dolaştım en son İbiza da karar vermiştim ki o ara Puntonun Tv reklamları yeni yayınlanmaya başlamıştı baya ilgimi çekti arabayı yakından inceleyince deyim yerindeyse aşık oldum, daha sonra internettende biraz araştırma yapayım dedim karşıma ne çıktı dersiniz Dh de ki eski forum tabiki :tabe: oradaki yorumları filan okuyuncada kesin kararımı vermiş oldum tamı tamına 2 ay 10 gün bekledim ona kavuşmak için, arabam İtalya'daydı yok gemi yoldaydı, bursadaydı filan neydi o günler be yaww beklemek ne zor gelmişti hepimize şimdi geriye dönünce keşke dediğim şey, G.P mu skydomlu almamış olmak :s20:

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

ben eski kasa puntoyu çok severdim..istanbulda ve ankarada çok kullandım... eski kasayı iyi bilirim sizin anlıcanız... bir haziran günü işten eve yürüyorum... bir tane mavi araba.. markasına baktım fiat logoya baktım punto... durdum arabaya baktım (biliyorum ya eskisini) lan dedim bu arabayı ne biçim yapmışlar dedim berbat etmişler dedim ilk bakışta.. tabi günler devam etti onu orda sık sık görür oldum yavaş yavaş vurulma hikayeleri başladı tabi bende.. ama nafile araba alacak para nerde derdim içimden.. haziran geçti ağustos dügün derken ev değişti işten uzaklaştık evi başka yerden tuttuk.. işe gidiş geliş sorun.. dedik bir ikinci el araba alalım.. büyükler sıfır al dediler.. bizde hatunla arabalara bakmaya çıktık ama benim aklımda opel korsa yada palio var.. corsaya baktım beğenmedim.. indirimdeydi.. yeni kasa gelecekti.. palio ya baktım bana mj abs liyi 26 bin ytl dediler.. ama sowrumda granded var ama hiç yüzüne bakmıyorum.. sebep de daha fiyatını sormadan bu araba beni aşar diyorum.. o yuzden hiç yanaşmıyorum... eşim gp koltuguna oturunca bu olsun dedi.. ama bir deyiş varki sormayın.. hiç bakmadım altına üstüne direk alınacak araba belliydi artık.. sıfır para çok faiz ancak diesel active alabildik..
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

SERDAR ŞEKER
    SERDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 APK 76
    Edilen teşekkür: 43

Reklamları gördüm, sitesinde inceledim ve çok hoşuma gitti. bigün kız arkadaşımla gezerken konak pier de kendisini gördüm. tamamı ile beni ifade eden bi araba olduğunu düşündüm ve hemen babamı aradım. bilgilerini verdim, fiyatını söledim ama bana pek bi alıcı gelmedi. kırıldım biraz, ilk kendi arabam olduğu için ikinci el bi palio tarzı araba düşünüyordu benim için. bir gün bodrumda paşalı oto ya gittik ve arabayı inceledik. babam güvenliğine hasta oldu arabanın. emotion modeli alalım dediğinde ben bayılmak üzereydim sanırım. kırmızı alalım, sana o yakışır dedi. skydome ve spor paket istedim araba daha yeni çıkmıştı ve istediğim arabanın 2-3 ay sonra gelebileceğini söylediler. beklermiyim hiç? dedim ne var kırmızı emotion var mı? var... alıyoruz istanbuldan gelmesi ve işlemleri için bir hafta bekledim. izmire arabayı getirdiğim ilk gün, otoparka gece saat başı açıp camı baktığımı hatırlıyorum da güzel kızım benim...

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

bundan 5 ay önceydi arkadaşım 0 km opel corsa almıştı bende ona takmıştım kafdayı babama söledim araba alıcam diye oda o sıra eski doblosunu 0 km leyle değiştirecekti bayiiye gitmişti olum dedi bak burda punto diye bi araba var (babam pek o tarz otolardan anlamaz ) dedi ben yok mok dedim olmaz dedim ısrar etti tama dedim uğrayayım dedim bari sona hiç bakmadan yukarı çıktım satış sorumlusu bülent abinin yanında bana kataloğunu uzattı bakmadım doğru düzgün anlatmaya başladı yok ben corsa alıcam dedm sona bende punto aldım dedi çok memnunum orda dikkatimi çekti bu otoyu satan insanında gp kullanması bi dünya para verip indik arabaya baktık arabaya bindiğim anda çok farklı geldi diğer arabalar gibi birbirinin kopyta eidlmişi gibi değil ayrı bi karakteri vardı arabanın içinede oturunca kararımı verdim (not clio c3 getz corsa deli gibi araştırmışım daha önce) arabadan indik baba dedim ben bu arabayı alıyorum hemen işlewmlerine başlayalım gerçi orada kararsız olmam çelik jantı bedava almamı sağladı babam eminmisin oğlum dedi bi düşün istersen dedi ben kararımı vermiştim bile gp benm hayatım oldu ufak tefek sorunları olsada olur sevgililer arasında böle şeyler gpmi çok seviyorum iyiki varsın gp

Cem Cebeci
    civcivx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 932

Alıntı kkaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiata karşı olan ön yargı büyük bi gerçek bir çok arkadaşım gp ye bayılıyor ama fiat almam diyo buda büyük bi çelişki
    Valla çevremdekiler, arkadaşlar almasınlar daha iyi. Çevremde ne kadar az GP, benim için o kadar iyi
    Sedan Megane'lar gibi kafamı çevirdiğim yerde GP görmek istemiyorum doğrusu.

Göksel S.
    grande41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    41 R XXXX
    Edilen teşekkür: 11

Bizim eski alet de iyice eskiyince (91 Tempraydı kendileri ama 10 sene kullandıktan sonra duygusal bir bağ oluşmuştu) mecbur bir araba alma zorunluluğu doğdu. Çok km yapmadığımız için dizel çokta önemli değildi. Daha çok sedan arıyorduk ama bizim için ABS şarttı. Benim kullandığım Sienada çok işe yaramıştı. Fiata baktık. ABS li Albea ya 26000 ytl gibi deli bir para istediler. Cliolara bakmadım bile çünkü bir süre kullandığım için ne kadar kullanışsız olduğunu biliyordum. 2 aday vardı. 1 Skoda fabia Sedan 2. Honda City
    Favorim Honda Citydi. Ama takasta benim Tempraya pert olmuş Şahin fiyatı verip de arabayı ne zaman teslim edeceklerini söyleyemeyince ayrıca satış temsilcilerinin tipimize göre muamele yapıpta ilgisiz davranmaları sonucunda fabia sedana döndük. Donanımlı bir fabia sedan için 25500 ytlye anlaştık. Dediler zam gelecek ama en fazla 500 ytl gelir. arabada 1 hafta sonra gelir. tamam bekleyelim dedik. 1 hafta sonra gittikki arabaya 27500 ytl istediler. Tabii direk geriye;

1 hafta sonra internetten gördüm GP yi. Bu sefer de HB olsun nasılsa bitane sedan araba var (Siena) dedik ve başladık pazarlığa. Onu almamda baya maceralı oldu. 2 bayii ile papaz olduktan sonra gittim en düşük fiyatı veripte istediğim renk ellerinde olan adapazarından aldık.

TEZEL KORKMAZ
    DeWıL 45 TEZEL PUNTO 45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

Valla ben dershaneye gıderken aldık gp mızı bızde puntodan once dogan vardı araba her allahın gunu sanayıye gıdıyordu annem artık bıktı masraf yapmaktan ben dershanedeyken abımle ıkısı fıat showroom a gıtmısler benım haberım yoktu bana suprız yapcaklarmıs bana sadece baktık dedı bende tmm dedım katalogunu getırdıler ben abımle beraber ısrar ustune ısrar ettık annem olmaz dedı aradan 1 hafta gectı evın altında okuldan geldıkten sonra baktım bır punto var sıfır plakasız ben ıcımden keske bızım olsaydı dedım eve geldım anname telefon actım annem bızım dedı cok sevındım o gunden bugune cok sevıyorum puntomuzu allah kımseye kaza bela vermesın abılerım k.i.b bye

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

daha önceleride yazmıştım ama olsun...

clio satılalı 2 ay kadar olmuştu. cmaxe keyifle biniyorduk...
    clionun satılmaması için elimden geleni yapmıştım ancak kısa vadede bakım kasko vb masrafları vardı kmside 120000 civarı olunca elimden bişey gelmedi...
    bu sırada bende anneme baskı yapmaya başlamıştım ufak tefek bişeyler alalım diye hesapladık ettik 7-8 bin anca çıktı daha cmaxinde 20000 borcu var bu arada....
    hemen hemen tüm markaların sıfır en ucuz modellerine baktım bütçeye uygun bişeyler yoktu...
    bir ikis siena palio filan baktım ama daha ciddi bişey yoktu...

bu sırada dayımda araştırdı 7000 ytl ye doksan küsür model ama kmsi düşük temiz bi swift buldu ona iyice niyetlendik.

bu sırada dedem bizden habersiz Poyraza gidip palioiçin anlaşmış pazarlık yapmış beni aradı akşam gidip renklere bakın dedi çok sevindim

ondan sonra akşam toplanıp yola çıktık busırada dayım aradı gitmiş bakmış koç indiriminide devreye sokunca 2-3 bin fark kalıyo GrandePunto alın farkı ben öderim diyice bende daha yolda kafaya koydum daha önce 1-2 fotoğrafını görmüştüm ama hiç ilgilenmemiştim

gidince kararımı verdim kesinlikle gp olcak dedim ama annemi ikna etmek zor oldu biraz çoook düşündü ne gereke var vs vs vs ama firma sahibi bende punto kullanıyorum diyince(eski kasada olsa) annem direk ikna oldu. ellerindeki renklerden beyazı beğendik ama granit gride kalmıştı aklım. neyse beyaz için anlaştık çıktık. akşam dayımla konuştum oda granit griyi çok beğenmiş. bu sefer tekrar dedem girdi devreye ve istediğimiz rengi aldık....
    ama hala diyorum keşke dynamic multijet alsaydık diye aceleye geldi minimum olsun derken almış bulunduk.

neyse biraz uzun oldu keyifli sürüşler.
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Mk1 lerden beri takip ettiğim ve çok sevdiğim ( tek sevdiğim b segmenti) Puntoyu Tofaş Tr ye getirdikçe alırım

enis dilek
    jeoenis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Edilen teşekkür: 46

benimki ilk görüşte aşk ve bizim site

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

VAlla ben 2. el bir Focus sedan alıp, LPG taktırmak düşüncesiyle çıktım yola.
    Sonra daldan dala atlayıp GP 'ye kadar geldim.
    İlk başlarda yolda gördükçe beğenmiyordum aslında GP'yi. Arkası çok toparlak geldiği için hoşuma gitmiyordu. Ama Koç indirimi ile bu donanıma sahip Dizel bir aracı bu fiyata alabilince bende GP sahibi oldum.
    Yani öyle aşk falan yoktu ozamanlar aramızda
    Ama şimdi iyiki almışım diyorum.
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

tamamen şans eseri...
    ikinci el passat almaya niyetim varken punto aldım... passat nereeeee punto nereeee

Almayı düşündüğüm 2002-2004 passat 1.8 T lerde 150.000 km nin altında hiç denk gelmiyordu. bende o kadar para veripde kmsi yüksek bi araç almak istemiyordum.

bigün araba pazarı dönüşünde fiat bayisine uğradık, puntoları biliyordum ama o güne kadar fiyatlatını hiç araştırmamıştım, 0 bir araba için çok uygun geldi fiyatı, hele bir de peşin parayla alınca daha da bi uygun yaptılar...

öyle arabanın gücünü falan pek önemsemem ben içine girdim mi rahat edeyim, e tabi bir de güvenlik önemli olsun, yeterli, puntonun deneme sürüşünü de yaptıktan sonra rahat edeceğime inandım ve de aldım :ok:

Fatih Antep
    NesT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BF 8191
    Edilen teşekkür: 108

Ben 3 ay araştırdım. Baktım olmuyor Kriterleri belirledim.
    1- Güvenlik
    2- Konfor
    3- Yakıt , gelir dedim. Çoğu markayı inceledim gördüm kullandım ama enson pejodan çıktım ve fiyat bayisine zorla götürüldüm ben içeri girince direkt puntoya gittim açtım kapıyı oturdum koltuğa ve ilk söylediğim ben bu arabayı alıyorum. Daha nedir ne değildir net bir bilgim yoktu. Şimdi ise iyi yapmışım diyorum.

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Eşim alalım dedi, aldık!
    (Tabii biraz yönlendirmiş olabilirim kendisini 8D :naughty: )

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı Linos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eşim alalım dedi, aldık!
    (Tabii biraz yönlendirmiş olabilirim kendisini 8D :naughty: )
    aman be murat dikkat et!!

emre'den sonra seninde adın çıkmasın :s17: :s17: :s17:

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

arkadaşlar ilk görüp alan benım sanırım 17.02.2006 da arabayı aldım 21.02 2006 trafığe çıkış ruhsat tarıhım) GP si daha eskı olan varmı varsa valla sevıneceğım ya bugune kadar hıç denk gelmedı bana daha((

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Alıntı unik06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman be murat dikkat et!!

emre'den sonra seninde adın çıkmasın :s17: :s17: :s17:

Benim adım çıkamaz çünkü ben zaten kabul ediyorum light'lığımı!

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ilk görüp alan benım sanırım 17.02.2006 da arabayı aldım 21.02 2006 trafığe çıkış ruhsat tarıhım) GP si daha eskı olan varmı varsa valla sevıneceğım ya bugune kadar hıç denk gelmedı bana daha((
    benden sonra alan var mı 20.04.07 hehe

Ömür Kuru
    omurkuru08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    07HAN47
    Edilen teşekkür: 17

bizim punto 27.02.2006 heeeeehee

@ben ne konu açarmışım beaaa ama fark ettiyseniz benimki gibi bi hikaye yok ben daha 16 yaşındayım ve arabadan inmiyom ve istemeden alınmış bi arabadır bizim punto ama şimdi gözüm gibi bakıyorum bıraksalar yatacam içinde !!!!!!
    Konu Linos tarafından (27/04/2007 Saat 07:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon