Alıntı Linos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim adım çıkamaz çünkü ben zaten kabul ediyorum light'lığımı!
Light erkek yoktur, uzlasmaci erkek vardir

c3 vardi bende. cok severek aldigim sonra kafami duvarlara vurdugum c3'um.. Araba degistirme niyetim yoktu benim. Once on takim dagildi, 700 kaat dediler serviste. Henuz degistirmemisken balatanin siyirmaya basladigini farkettim, servise gittim 600 dediler. Triger degistirdim 400 dediler. Triger degisirken adam turboyu kontrol etti "bu turbo yakinda gider, salincak oynuyor" dedi. "Kac paradir" dedim "1 teklikten fazla" dedi. Ana avrat soverek ciktim, arabayi satiyorum dedim ilan verdim ve araba arastirmaya basladim. Once ikinci el arastirirken sonra kismet bir yerden beklenmedik bir para geldi ve gittim Punto almaya.
Bravo almamakla hata mi ettim bilemiyorum lakin bugun de olsa ya punto ya bravo alirdim zira aylardir butun arabalara bakarim, Punto'nun fiyatindan baska hic bir eksigi yok rakiplerinden. Donanim olarak Polo Punto'nun yanindan bile gecemez. Bombos arabaya 30 bin ytl vermek icime sinmiyor. Corsa deseniz, aldiktan sonra 25 gun kullanip tiksinip ayni gun sattigim vectra'dan sonra tovbe yanina taklasmam. Seat ibiza baktim ama fiyat olarak uygun degildi. Donanim birbirine yakinken, 1.3 dynamic puntoyu ben 25.800 ytl'ye aldim ama ibiza 32bindi. Leon almak istedim, onda da fiyat ucuktu. Ozetle, bu fiyata bu donanimda baska bir arac yok ve tipi de guzel.