ben eski kasa puntoyu çok severdim..istanbulda ve ankarada çok kullandım... eski kasayı iyi bilirim sizin anlıcanız... bir haziran günü işten eve yürüyorum... bir tane mavi araba.. markasına baktım fiat logoya baktım punto... durdum arabaya baktım (biliyorum ya eskisini) lan dedim bu arabayı ne biçim yapmışlar dedim berbat etmişler dedim ilk bakışta.. tabi günler devam etti onu orda sık sık görür oldum yavaş yavaş vurulma hikayeleri başladı tabi bende.. ama nafile araba alacak para nerde derdim içimden.. haziran geçti ağustos dügün derken ev değişti işten uzaklaştık evi başka yerden tuttuk.. işe gidiş geliş sorun.. dedik bir ikinci el araba alalım.. büyükler sıfır al dediler.. bizde hatunla arabalara bakmaya çıktık ama benim aklımda opel korsa yada palio var.. corsaya baktım beğenmedim.. indirimdeydi.. yeni kasa gelecekti.. palio ya baktım bana mj abs liyi 26 bin ytl dediler.. ama sowrumda granded var ama hiç yüzüne bakmıyorum.. sebep de daha fiyatını sormadan bu araba beni aşar diyorum.. o yuzden hiç yanaşmıyorum... eşim gp koltuguna oturunca bu olsun dedi.. ama bir deyiş varki sormayın.. hiç bakmadım altına üstüne direk alınacak araba belliydi artık.. sıfır para çok faiz ancak diesel active alabildik..
Yer imleri