bundan 5 ay önceydi arkadaşım 0 km opel corsa almıştı bende ona takmıştım kafdayı babama söledim araba alıcam diye oda o sıra eski doblosunu 0 km leyle değiştirecekti bayiiye gitmişti olum dedi bak burda punto diye bi araba var (babam pek o tarz otolardan anlamaz ) dedi ben yok mok dedim olmaz dedim ısrar etti tama dedim uğrayayım dedim bari sona hiç bakmadan yukarı çıktım satış sorumlusu bülent abinin yanında bana kataloğunu uzattı bakmadım doğru düzgün anlatmaya başladı yok ben corsa alıcam dedm sona bende punto aldım dedi çok memnunum orda dikkatimi çekti bu otoyu satan insanında gp kullanması bi dünya para verip indik arabaya baktık arabaya bindiğim anda çok farklı geldi diğer arabalar gibi birbirinin kopyta eidlmişi gibi değil ayrı bi karakteri vardı arabanın içinede oturunca kararımı verdim (not clio c3 getz corsa deli gibi araştırmışım daha önce) arabadan indik baba dedim ben bu arabayı alıyorum hemen işlewmlerine başlayalım gerçi orada kararsız olmam çelik jantı bedava almamı sağladı babam eminmisin oğlum dedi bi düşün istersen dedi ben kararımı vermiştim bile gp benm hayatım oldu ufak tefek sorunları olsada olur sevgililer arasında böle şeyler gpmi çok seviyorum iyiki varsın gp