Benim 2005 model corsa enjoy dizel tiptronik aracim vardi.12 martta 17750 tl ye sattim.daha sonra araç aramaya başladim.acelem yoktu.derken bir sürpriz 14 martti sanirim ötv açiklandi.ilk defa şansim yaver gitti arabami sattiktan sonra ötv olayi gerçekleşti.derken 0 corsa yada fiesta alacağim dedim.eşim 0 istemiyor.borç falan yapmak istemiyor tabi.aslinda yeni fiestayi çok beğeniyoruz ama fiyat 28000tl.trend stil paket.tam istediğimiz donanim diyebilirim.fakat hem paramiz yetmiyor hemde 1.4 olmasindan dolayi vergisi yüksek.1 yilda galiba 240 tl fark ediyor 1,3 arasinda.corsa ya bakalim dedik onunda enjoy spor paketi 28000 tl.hiç indirim yapmiyorlar.aklimda hiç gp yok.derken birmodda çalişan kuzenimin bi arkadaşi gp önerdi hem fiyat iyi hemde donanimli bi araç diye.ben hemen internetten fiyat ve model araştirmasina girdim.ikna oldum ama eşim burun kiviriyor.eşimi bayiye götürdüm araçlari inceledik.hem fiyat hemde görüntüsünü beğendi.tabi biraz benim etkilememde oldu.eşimin arkadaşlarida benim arkadaşlarimda arabayi çok beğendiklerini söylediler.içimiz iyice rahatladi ve arabamizi sipariş verdik.araç halen gelmedi.ama bi pişmanliğim var skydome almadik ona üzülüyorum.belki ileride sunroof yaptirtabilirim.tabii iyice araştirip memnuniyet düzeyini gördükten sonra.