Mesleğim gereği otomotiv konusunda özel bir merakım var. (Endüstriyel tasarımcıyım) 95 Skoda Favorit ilk aracımdı ve onunla epey zaman geçirdikten sonra yenilemeye karar verdik. Aklımda hep ikinci el D kasa Corsa Ncoj vardı. Ama Opel bayilerinin kötü tutumu ve otomobilin fiyatında krize rağmen 5 kuruş indirim yapmamaları beni başka modellere itti. Seat düşündüm, Peugeot 207 ye baktım, Clio ları gezdim indim bindim bir türlü ısınamadım, sevemedim. En son madem öyle, ikinci el bi araç alacağım bari servisi, parçası ucuz olsun ve satma kolaylığı olsun diye yerli üretim düşündüm. GP leri incelemeye aldım, 2 ay kadar özellikle bu forumdan) araştırdıklan sonra nihayet 2 ellerine bakmak ve koklamak icin evden çıktık. İzmir Birmot' taki haşat durumdaki ikinci el araçları görünce hevesim kırıldı. O araçlara bu paraları (18-20.000 TL) istemeleri yine çok ironik gelmişti. Sonra "bir de sıfırlarına baksak mı?" diye bayiden içeri girdik. ÖTV indirimi yapılmış o sabah Sıfır fiyatını öğrenmemizle kaporayı vermemiz bir oldu. 21.300 TL 100.000 de haşat 2007 GP alacağımıza 2009 model sıfırını aldık. Yeni kokusu hala çıkmadı...

araçtan çok memnunum.