Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mert, mjtd 1.6 105 ve 120bg lik motorların turbosu Gp nunkilerden farklı,

Benim fikrim 1.6hdi den sonra yine dizelle devam etmesi.Tabi 120bg lik seçenek (mjtd) arkadaşının eski aracına göre biraz daha performanslı olacaktır.(0-100km/s ve son hız olarak)

Kişisel tercih, beğeni ve ihtiyaçlar seçimi etkiliyor.Ben olsaydım 1.4 sport alırdım hiç düşünmeden
Arda, işe de genelde servisle gittiğini düşünürsek direkt sport alması daha bir yüksek ihtimal (benim aracın kaçışını gördü daha iyisine binmek istiyor ) ama 1368cc den 150hp çıkması pek normal değil ve motorun ömrü ile ilgili söylentiler var. Nasıl olsa 5 yıl garanti var diyeceksin ki bence de onun olması gerçekten iç rahatlatıcı ama 2.el açısından bakarsak, zaten sport model satması zordur birde motorlarında sorun çıkabilme ihtimali ile piyasası ucuza gidebilir. Gerçi dizel motor da yeni ama ne biliyim bana daha güvenilir gibi geliyor..

Birde bize konmayan 6. vitesin bravolarda her motor tipinde olması sport t-jet motorun bile istenirse düşük tüketim değerlerine ulaşmasını sağlar diye düşünüyorum. (ah şu bizim GPlere 6.vitesi koysalardı... )