Alıntı Korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben test ettim o motoru(120lik dizel). Gerçekten çok iyi.Ama fazla gezmiyosa tabii ki 150 lik T-Jet yakışır. Düşük tüketim beklemesin tabi o motordan, o da var. süspansiyon ayarları da biraz sert.
Ben şu an 105lik dizel kullanıyorum çok memnunum.

Ben olsam yılda 10.000 km yi geçmiyorsan 150 lik alırdım. İç döşemesi,jantlar falan çok hoş. Mutlaka ESP li bir versiyon alsın. 150 liklerde standart. Diğer motorlarda emotionda standart, dynamicte +1000 TL ye (ESP,ASR,Hız sabitleyici,Hillholder)
Güvenlik paketi konusunda o da bende aynı düşünüyoruz, eski aracında ESP vardı, tadını alan onsuz yapamaz .
Kilometre olarak çok fazla yapmıyor, eski aracı 110hp dizeldi (peugot 307) hızlanması da fena değildi ama JTD'in tork değerlerine yaklaşamıyor . Dizel alırsa dualogic alıp formula direksiyonun, T-jet alırsa o fiyata sahip olunabilecek süper performansın (orjinall blow-off ta cabası ) nimetlerinden faydalancak. Ben ona sahsen 105lik al dedim ama onlarda sabit geometrili turbo kullanılmasına kıl olmuş(ki bence de haklı, 40.000 liralık aracta hala GP turbosu ile...)
Sport modelin 5 kapı olmasını da avantaj olarak görüyor, hem spor hem aile modu felan. Haftasonu beraber test sürüşüne gitcez, ben 120hp dizelin performansını çok merak ediyorum açıkcası.