dün fiat bayi ile görüştüm genel müd. tüm servislere yazı göndermiş buğu sorunuyla ilgili problem olduğunu kabul ediyorlarmış tam anlamıyla yapımı 1.5 gün sürer dediler bana
Doğuş kardeş vallahi benim arka kapılardada aynı problem var.Dediğin gibi özellikle sol arka çok zor açılıyor.Bazen el bile kıstırıyor.Bu kadar fiyatlı bir arabanın böyle ıvır zıvır sorunları olmamalı.Hiç stoplar buğu yapar mı arkadaş araba sanki ucuz çin malı gigi kapılar bir acayip içerisi çok ses alıyor,servise diyorum bu araçlar böyle diyor.Ama aynı sorun bir corsada yok nasıl oluyor.Bu defa özel yalıtım yapalım diyorlar.
dün fiat bayi ile görüştüm genel müd. tüm servislere yazı göndermiş buğu sorunuyla ilgili problem olduğunu kabul ediyorlarmış tam anlamıyla yapımı 1.5 gün sürer dediler bana
servislerde buğu sorunu ile ilgili çözüm bulan oldumu,yoksa hala beklıyormuyuz?
Ben bu gün Enriko Aliberti ile görüştüm. Daha önce duylarım değişti sorun devam ediyor. Bursadan cevap gelecek v.s. Beklemedeyim kısacası.
bende birdaha tekrarlamadı hiç,yarın soguk hava ve yagmur var izmirde diyolar bakalım nolucak
ekleyin bizide listeye KASTAMONU grubu.... Puntor----akça37---- bizde buğu sorunu yaşıyoruz...... Ne yapcaz ne etcez bu buğuyla bilmiyoruz....
Bende kalmadi buhu sorunu asla olmuyo
Merhaba Doğukan Bey,
Yardımlarınız ve desteğiniz için size tekrar teşekkür ederim.FIAT genel merkeze mail gönderdim servisteki olanlar hakkında ve dün mesaj olarak cep telf. Gerekli incelemeleri yaparak en kısa sürede sizin ile temesa geçeceğiz demişler bende bu konuda dönmelerini bekleyeceğim.Bu arada kontak anahtarının tam olarak kapanmama sorunuda yazmıştım bugün servisten aradılar yarın oraya uğrayacağım fakat tamir etmek isterlerse izin vermeyi düşünmüyorum değişmesi gereken neyi varsa onu değiştirmelerini isteyeceğim onun dışında garantili aracımın hiçbirşeyini tamir ettirmeyeceğim.Gelişmeleri paylaşırım.
Slmlr...
Benim araba icin de yeni arka stoplar siparis edildi. Haber bekliyorum.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Merhabalar,
Bugün genel merkezden aradılar ve bunun ile ilgili çalışma yapıldığı ve İtalyadan iyileştirilmiş stopların geleceği ve servisin beni arayacağı değiştireceği belirtilmiştir. Bu konuda şuan bekliyorum,sonuç hakkında bilgi veririm.
Slmlr..
Bursa Birmot ile görüştüm şimdik. Bulten geldi parçaları tedarik edip dönüş yapacağız dediler. İnş problem kalmaz.
Merhabalar, Yarın aracımı servise bırakacağım,İtalyadan iyileştirilmiş arka stoplarım gelmiş onları değiştirecekler,umarım sorun çözülmüştür.Bunun için bugün servisteki müşteri ilişkilerindeki bayan ile görüştüğümüzde aracımı yıkadığımda bagaj kapağının 2 köşesindeki lastik contalardan tekrardan su gelmeye devam ettiğinden bahsettim ve tekrar bagaj kapısını inceleme yapacaklar. Doğukan Bey'e desteği için tekrar teşekkürler. Slmlr..
benıde fiat merkezden aradılar iyileştirilmiş stoplar gelmiş,servise gonderdıler yakın zamanda halledecez bu işi
Merhabalar arkadaşlar, Bugün serviste yeni stoplarım takıldı,bagaj kapağının 2 köşesindeki lastik contalardan gelen suyun normal ve suyun tahliye edilmesi için olduğu söylendi bende paslanma konusunda ne diyeceksiniz diye sorduğumda, paslanmaya karşı iç kısımları ona göre pas önleyici boya veya ne kullanılıyorsa (ismini hatırlayamadım) onun yapıldığını ve 8 yıl pasa karşı garantili olduğu söylendi.Bu durumu bu akşam FIAT Genel Merkezede bildireceğim,servisin bana aktırdıklarından bilgileri olsun. Slmlr..
Dün bursa çalışkanelde arka stoplarım buğu sorunundan dolayı hiç problem çıkarmadan değiştirdiler yalnız kafama takılan tesisatlarınıda değiştirdiler fabrika buşekilde yapılmasını istiyormuş bakalım sonucu görücez ilerleyen zamanlarda
Benim stoplarin altina yeni silikon cekildi. Eger bugu yaparsa yenisi ile degistireceklerini soylediler. Su anda yaz mevsimine girdigimizden dolayi bir sikinti yok bakalim sonbahara dogru tekrar yapacak mi?
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Canım Kardeşim,hiç silikonla falan uğraşmasaydın keşke.Fiat bu konu ile ilgili bülten yayınladı:Eski stoplar iyileştirilmiş stoplarla(soketleri farklı bu yüzden soketler de değişmek zorunda)değiştiriliyor.işlem süresi 30-45 dakika kadar sürüyor.İstersen deteylarını yazabilirim.Ayrıca bu konu da gösterdiği hassasiyet için Kartaş Servis Müdürü kardeşime de ayrıca teşekkür ederim.Çünkü işlemleri bizzat kendisi yaptı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri