bende aracı aldığım 22 10 2010 da havalar bira yamurluydu ilk haftadan buğu yapmıştı arka stop lambaları ama yanlış hatırlamıyosam kitapçı okumuştum orda normal olduğunu yazıyodu ama tam emin değilim kitapçığa bakardımda araçta şuan
bende aracı aldığım 22 10 2010 da havalar bira yamurluydu ilk haftadan buğu yapmıştı arka stop lambaları ama yanlış hatırlamıyosam kitapçı okumuştum orda normal olduğunu yazıyodu ama tam emin değilim kitapçığa bakardımda araçta şuan
evo arka stop buğu sorunu yaşayanlar listesi
1- izmir.......egzo-evo(mehmet ali aykut-0.544.710 69 98)
2- izmir.......segin(engin kavraloğlu- )
3- izmir.......maceraci95(özgün deniz- )
4- istanbul...mugen_punto(tahsin- )
5- istanbul...fiko(fikret güneş- )
6- istanbul...diesel32(serhat sağlam- )
7- bursa......iris19(hakan sert- )
8- bursa......fota(kadir fota- )
9- kırklareli...ermana(erman arabacıoğlu- )
arkadaşlar irtibat halinde olursak daha çabuk sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.
allah sabır versin hepinize ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
allah sabır versin
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
kullanıcı el kitabı sayfa 186
dikkat far iç yüzeyi buğulanabilir; bu düşük hava sıcaklığı ve havadaki nem oranından kaynaklanmaktadır ve normaldir.buğulanma farlar yanar yanmaz ortadan kalkacaktır.
far içindeki damlalar ise bir problemi işaret edebilir. yetkili bir fiat servisi ile temasa geçiniz.
bu bilgiler ön farlarla ilgili gibi gözüküyor.
Arkadaşlar benim arka stoplarda da aynı sorun var,önceleri dıştan buharlanıyordu bu gün buharı bezle sileyim dedim baktım içten buharlanmış. Öncelikle bakımlarını yaptırdığım servisle bunu konuşacam yardımcı olamazlarsa Doğukan'ın bahsettiği servise götürecem. İnşallah hallederiz.
Konu ygurbuz tarafından (27/12/2011 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
beni listeye yazma konusuna şöyle bi cevap vereyim ben servise sadece mecur olduğum(garantiden dolayı)genel bakımları yaptırıyorum çünkü benim aracın sol arka kapı fitili düşüyordu ve ses yapıyordu bursa birmotta değiştirdim ben ancak sonra keşke değiştirmeseydim dedim sökülen parçalar fabrikadaki özenle takılmıyor yerin ben o yüzden servislerde işlem yaptırmıyorum araca
puntodaki kronik sorunların hepsi bendeki araçta mevcut
mesela arka sağ stop gıcırtı yapıyor araç içinde çok rahatsız ediyor.
sol önkapıda naylon hışırtısı gibi bi ses var ama kesinlikle paneli söktürtmem takamıyolar yerine busefer daha çok canom sıkılır araç kalkışta altkısımdan tık diye bises geliyo 3 sefer kaaldırttım aracı baktırdım bişi yok depo fulken ses yapıyo onu baya uğraştım ama çözüm tasarımın değişmesi gerekiyo anca ozaman ama ben aracımı hala çok seviyorum
bu sesleri duymayayım diye müziği fazla açıyorum sorun kalmıyo![]()
o değin ön farlar olamaz çünkü ön farlar buğ yaparsa bu bi sorundur stoplar çift katmalı olduğnu sanıyorum buğ dıştaki katmanda oluşuyo sanırım ve kayboluyo daha sonra ama iz bırakmıyo içerde
bak buna hiç bakmadım sadece araca ilk binerken baktığımda buğu vardı ama kullandıktan sonra kayboldumu kontrol etmedim ama edicem bakalım kayboluyormu?
yusuf kardeşim sende bu konudan şikayetçiysen listeye ismini ekleyebilirisin. arkadaşlar birde telefon numarası gibi bir irtibat bilgisi verirseniz gelişmelerden birbirimizi daha çabuk haberdar edebiliriz.
ne yani ön farların buğu yapması sorun arka farların buğu yapması sorun değil öylemi. biliyorsunki arka farlarda stop sinyal gibi lambalar var. arkadan birisinin oluşan buğu nedeniyle frenmi yapıyorum sinyalmi veriyorum anlayamaması sonucu arkadan çarpmayacağının garantisini verebiliyormusun veya verebileceklermi. buharın buğunun olduğu yerde su vardır. su hayat kaynağıdır. üç gün sonra içerden yeşil küfümsü mantarımsı lekeler yada kararmalar başlamayacağının garantisini kimse veremez. ben ön far yada arka far için yazıldığını kesin iddaa etmiyorum. sadece ön farlar daha güçlü olduğu için ve daha fazla sıcaklık vereceği için "buğulanma farlar yanar yanmaz ortadan kalkacaktır" yazısını ön farlar için yazılmış olabilir şeklinde yorumladım. birde bu açıklama halojen ampullerle ilgili açıklamaların altında yer aldığı için ön far olarak düşünmeme sebep oldu.
eray kardeşim asil kardeşim tüm arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. benim araba konusunda ne kadar titiz olduğumu (çoğu zaman titiz kelimeside yetersiz kalıyor ya neyse) sizler daha iyi bilirsiniz. cumartesiden beri başım çatlayacak gibi ağrıyor. eray çektiğimiz o güzelim fotoğraflardan sonra bu fotoğrafları koyacağım bu konuları konuşacağımız hiç aklıma gelmezdi. ben arabamı çok seviyorum bir çok yerde savunuyorum koruyorum toz kondurmuyorum arabalarımıza. ama bu son olan gardımı düşürdü malesef. yedi aylık sıfır arabanın stop lambaları değişmek zorunda niye kalsın niye ellensin Allah aşkına. olacak şey değil.
valla doğru diyosun abi bu güzelliqe bu sorun ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
büyük bir ihtimal power led sürücüsünün aşırı ısınmasından yapıyo
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Bu gun akpinar oto ist telefon actim gerekirse garantiden degistireceklerini soylediler.makonun degil orjinal yurt disindan geliyormus.gelismeler hakkinda bilgi veririm
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
Asla mako taktirmayin gelismis italyan stoplari isteyin olmadi benim plakami verin yapilanlar incelensin
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri