Sayfa 6/10 İlkİlk ... 2345678910 SonSon
184 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Arka stoplarımın buhu sorunu çözüldü (fazla dert yanan sorunlu evo sahibiyim)

bulent ozdemir
    safety car evoefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06 EPP 95
    Edilen teşekkür: 371

aykut ve mehmet ali abı benımde arabada aynı sorun var gecen hafta fark ettım olmazsa aynı servıse gıdelım forumdakı en sorunsuz evo benım kı dıyecektım bugulanmayı gorunce bogazım da kaldı

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu fiat servisleri insanı salak yerine koymaktan başka bir halt yedikleri yok... araçların hatası değil kabul ediyorum çok güzel araçlar ancak bu 15-20 gündür arka stop buğu sorunumu çözmediler çözmek istemiyorlar sanki ceplerinden para çıkacak gibi değiştirmemekte ısrar ediyorlar... yarın ilk işim fiat müşteri hizmetlerini aramak... sizlerinde aramasını rica ediyorum ki. nekadar çok olursa şikayet okadar çabuk çözüme ulaşırız..

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı evoefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aykut ve mehmet ali abı benımde arabada aynı sorun var gecen hafta fark ettım olmazsa aynı servıse gıdelım forumdakı en sorunsuz evo benım kı dıyecektım bugulanmayı gorunce bogazım da kaldı
    al bendende o kadar bülent abi,okuyodum burda çok şükür bende yok diyodum 2 hafta önce (çok şiddetli rüzgarların oldugu zaman onunda payı olabilir) otobanda rüzgar sesi duymaya başladım,ilk defada bugün gedizin ordaki opetten mazot alırken bi baktım 2 stoplardada buhu var,benek benek böle çok kötü gözüküyor. 70 km sonra falan Okula varınca indim baktım içerdeki ısınmadan dolayı sanırım kaybolmuş.

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

evo arka stop buğu sorunu yaşayanlar listesi (yeni eklenenlerle güncel liste)

1- izmir.......egzo-evo(mehmet ali aykut-0.544.710 69 98)
    2- izmir.......segin(engin kavraloğlu- )
    3- izmir.......maceraci95(özgün deniz- )
    4- izmir.......aykut_1914(aykut bodur- )
    5- izmir.......evoefe(bülent özdemir- )
    6- istanbul...mugen_punto(tahsin- )
    7- istanbul...fiko(fikret güneş- )
    8- istanbul...diesel32(serhat sağlam- )
    9- istanbul...ygurbuz(yusuf gürbüz- )
    10- istanbul...eqx(eray.- )
    11- bursa......iris19(hakan sert- )
    12- bursa......fota(kadir fota- )
    13- kırklareli...ermana(erman arabacıoğlu- )
    14- manisa....soyal(ahmet soyal- )
    15- denizli.....kartal3520(kenan yalçın- )
    16- mersin....flood01(emrah polat- )
    17- ankara....selahattincevik01(selahattin çevik- )

maşallah izmir istanbul bursa kırklarelinden sonra 4 yeni ille ülke geneline yayılmaya devam etmekteyiz

arkadaşlar tekrar söylüyorum listeye telefon numaralarımızı ekleyip irtibat halinde olursak daha çabuk sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

Alıntı evoefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bülent kardeşim haklısın bende ortak hareket etme taraftarıyım ve onun için uğraşıyorum. bu aralar işler çok yoğun birde yıl sonu sayımı nedeniyle parça temininde sıkıntı olabilir düşüncesiyle şimdilik bekliyorum. bir şey yapacak olursan mutalaka telefonlaşalım.

ahmet sayal
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. sayal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    45 EA 925
    Edilen teşekkür: 47

dün servise gidip stop lambası almak istediğimi söyledim onlarda var dedi görmek istedim servis görevlisi alıp geldi kutuyu açıp baktım bizdekilerin aynısı yani mako marka değiştirsen bile ilk yağmurda yine buhar yapacak valla canım çok sıkkın bu iş nasıl çözülecek bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Benimde telefon numaram 05306554541 istanbulda olaanlsr firat oto topkapiya bi gidin derim benide ornek gosterin

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Bilir kisi talep edin araciniz icin

---
    I am here: https://maps.google.com/maps?ll=41.044275,28.984270

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

---
    I am here: Google Maps
    vaktim yok ki, olsa zaten çıkmayacağım servisten, yılbaşı günü işe gitmedim servise gttim rüzgar sorununu halettik. şimdi de sol ön , sol ve sağ arka stoplarda buğu oluyor. sırf evo için 1 hafta yıllık izin alıp bu iznimi fiat servislerinde geçireceğim ...

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

---
    I am here: Google Maps
    doğukan kardeşim merhabalar. bu bilirkişi ne analama geliyor, bilirkişiyi servise ilk gittiğimizde hemen talep edebiliyormuyuz biraz açarmısın konuyu.

servise işlerin yoğunluğu ve yıl sonu sayımları nedeniyle parça temininde sıkıntı olmasın diye henüz götüremedim. az önce müşteri hizmetlerini aradım ve meltem hanımla görüştüm. merkeze iletebilecekleri bir kayıt oluşturabilmek için ilk önce servise gidip bir kayıt açtırmam gerekiyormuş. servisle sorunumu halldemezsem merkeze iletecekleri bir kayıt giriliyormuş ve sorun merkez tarafından halledilmeye çalışılıyormuş gerekirse merkezden uzman geliyormuş ve prosedürün böyle olduğunu söyledi. bende servise henüz gitmedim ama en azından bu sayfaya üye olan 17 kişinin bu sorunu yaşadığını ve bunların kayıt altına alınmasını istediğimi söyledim. birde özellikle forum sayfamızdan merkezinin haberdar edilmesini ve takip edilmesini açılan konulardan müşteri memnuniyeti ve sorunların giderilmesi adına önceden haberdar olma ve hazırlık yapma imkanlarının olacağını ve faydalanabileceklerini söyledim. şimdide telefona mesaj geldi isteğiniz merkezimize iletilmiştir şeklinde.

tolga tolga
    BeCkS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 79

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

17- ankara....selahattincevik01(selahattin çevik- )

maşallah izmir istanbul bursa kırklarelinden sonra 4 yeni ille ülke geneline yayılmaya devam etmekteyiz

Arkadaşlar tekrar söylüyorum listeye telefon numaralarımızı ekleyip irtibat halinde olursak daha çabuk sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.
    benide ekleyin!!!!!!

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

benim araç kafayı yedi. Bugün sınava yetişcem diye uzun süre 130 un altına düşmedim gram rüzgar almadı,o gün bugündür de buhu görmedim hiç,nasıl bişi anlamıyorum

Kadir Fota
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim araç kafayı yedi. Bugün sınava yetişcem diye uzun süre 130 un altına düşmedim gram rüzgar almadı,o gün bugündür de buhu görmedim hiç,nasıl bişi anlamıyorum
    sınavın var diye üzmek istememiştir seni, halden anlıyorlar o kadar

selahattin cevik
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. selahattincevik01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06an7281
    Edilen teşekkür: 149

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

17- ankara....selahattincevik01(selahattin çevik-05324719488 )

arkadaşlar tekrar söylüyorum listeye telefon numaralarımızı ekleyip irtibat halinde olursak daha çabuk sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.
    Arkadaşlar benim sol stopta sıkıntı vardı.Dün servisten aradılar ve yenisi ile değişim yapıldı.İşin komik yanı serviste beklerken sağ stopta da buğu oluştu.Garanti işlerine bakan arkadaşın dediği''Sol stopu birkaç gün(hafta)takip edelim sorun tekrarlanırsa her ikisini birden tekrar sipariş veririz''.Bu anlamda Tan Oto Fiat a teşekkür ederim ama şimdilik beklemedeyim.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aynı sorun bende de var, medos'a mail attım, servis tarafından incelenmesi gerektiğini söylediler, cumartesi gününe randevu aldım bakalım neler olacak. farklı zamanlarda çektiğim resimler var, yan çizmeye çalışmazlar umarım

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sabah medostaydım, aracı 3'e kadar tuttular, izolasyon yaptıklarını söylediler, akşam eve geldiğimde tekrar buğu yapmıştı, sanırım biraz carlamak gerek, izolasyonla felan olacak iş değil bu

ÜMİT ÇELİK
    mitix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 21

benide yazın arkadaşlar bende de aynı sorun var .bence bu sorun tün evolarda var gibi. çünkü buradaki yazılanları okuyana kadar 10 aydır bu durumu hiç dikkat etmedim . dün bide hava soğuk ve yağmurluydu ve bende de buğulanma olduğunu gördüm. ön ve arka tüm stop ve farlarda aynı sorun var fakat önlerin buğulanması gördüğüm kadarı ile çözüldü. arkalarda ise dünden beri hala var.
    şu ana kadar baya bir sorun çözdüm .

1 kalorifer boru gıcırtısı (çözüldü)
    2 turlarda direksiyondan gelen küt sesi. viraj demirleri değişti (çözüldü)
    3 üst tavan döşemeden zırıltı geliyordu (çözüldü)
    4 arka bagaj kapağının içine su giriyor du (çözülemedi çözüm arıyorum fırat oto topkapıya gittim parça değişecek su alma ihtimali olan noktaların contaları değişecek parça bekliyorum)
    5 arka kapılar yazın bir kere gacırdama yapmıştı. ( daha sonra yapmadığı için bu durumu sorun olarak algılamıyorum fakat forum da kapı gergileri değişen evo sahipleri var benimde tam arızalanmasını bekliyorum)
    6 arka kapılar zor açılıyor (bu durumuda çok bırgalamıyorum beklemedeyim )
    7 klima uzun bir aradan sonra ilk start anında gıcırt diye rahatsız ve ürkütücü bir bir ses ile açılması bu durum için birmot beylikdüzü servisine gitti klima gazı falan kontrol edildi fakat bir sorun algılanmada kış olduğu için şu anda bu durum içinde beklemedeyim
    8 depo full olduğu zaman çalkalanma sesi gelmesi sanırım bu durumun çözümü yok depoda dalga kıran olması lazım yada bizimkilerde bir dalga kıran varsada yeterli değil.
    9 ve şimdide buğu sorunu çıktı başımıza hadi hayırlısı bakalım daha neler olacak...

zira araba daha henüz 10 aylık 7, 8 kere servise gitmişimdir artık yakınlarıma servise gidiyorum diyemiyorum utanıyorum .

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Alıntı mitix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benide yazın arkadaşlar bende de aynı sorun var .bence bu sorun tün evolarda var gibi. çünkü buradaki yazılanları okuyana kadar 10 aydır bu durumu hiç dikkat etmedim . dün bide hava soğuk ve yağmurluydu ve bende de buğulanma olduğunu gördüm. ön ve arka tüm stop ve farlarda aynı sorun var fakat önlerin buğulanması gördüğüm kadarı ile çözüldü. arkalarda ise dünden beri hala var.
    şu ana kadar baya bir sorun çözdüm .

1 kalorifer boru gıcırtısı (çözüldü)
    2 turlarda direksiyondan gelen küt sesi. viraj demirleri değişti (çözüldü)
    3 üst tavan döşemeden zırıltı geliyordu (çözüldü)
    4 arka bagaj kapağının içine su giriyor du (çözülemedi çözüm arıyorum fırat oto topkapıya gittim parça değişecek su alma ihtimali olan noktaların contaları değişecek parça bekliyorum)
    5 arka kapılar yazın bir kere gacırdama yapmıştı. ( daha sonra yapmadığı için bu durumu sorun olarak algılamıyorum fakat forum da kapı gergileri değişen evo sahipleri var benimde tam arızalanmasını bekliyorum)
    6 arka kapılar zor açılıyor (bu durumuda çok bırgalamıyorum beklemedeyim )
    7 klima uzun bir aradan sonra ilk start anında gıcırt diye rahatsız ve ürkütücü bir bir ses ile açılması bu durum için birmot beylikdüzü servisine gitti klima gazı falan kontrol edildi fakat bir sorun algılanmada kış olduğu için şu anda bu durum içinde beklemedeyim
    8 depo full olduğu zaman çalkalanma sesi gelmesi sanırım bu durumun çözümü yok depoda dalga kıran olması lazım yada bizimkilerde bir dalga kıran varsada yeterli değil.
    9 ve şimdide buğu sorunu çıktı başımıza hadi hayırlısı bakalım daha neler olacak...

zira araba daha henüz 10 aylık 7, 8 kere servise gitmişimdir artık yakınlarıma servise gidiyorum diyemiyorum utanıyorum .
    Merhaba, Aracınızda Skydome varmı? Üst tavan döşemesindeki zırıltıyı nasıl kestiniz?

Kadir Fota
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83

bugn bi tandkla muhabet ediyodm yeni nissan xtrial almşti onda da ruzgar sesi skntisi vrmş bizim ki norml dedim o zmn

suat küçük
    suathoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

merhaba, benim 25 günlük evoda da arka stoplarda buğu var, listeye ekleyin!...servste contayı sıktıklarını söylediler ama hala devam ediyor sorun..

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 2345678910 SonSon