bugn bi tandkla muhabet ediyodm yeni nissan xtrial almşti onda da ruzgar sesi skntisi vrmş bizim ki norml dedim o zmn![]()
bugn bi tandkla muhabet ediyodm yeni nissan xtrial almşti onda da ruzgar sesi skntisi vrmş bizim ki norml dedim o zmn![]()
merhaba, benim 25 günlük evoda da arka stoplarda buğu var, listeye ekleyin!...servste contayı sıktıklarını söylediler ama hala devam ediyor sorun..
Sorunları buraya yazarak çözüm bulamayız.. herkes fiat müşteri hizmetlerini arasın ki nekadar çok şikayet alırsa okadar çabuk çözüme ulaşırız.. ben aradım ve kayıt aldılar..
Bugün fiat müşteri hizmetlerinden aradılar +90850x bir numaradan arka stop buğu sorunun en kısa zamanda giderileceğini söylediler.. iyileştirilmiş stopların geleceğini ve bana haber vereceklerini belirttiler. beklemedeyim..
Ben bu stop meselesi için dün Arma Oto ya gittim. Başta işte yok tek tip bunlar italyanları yok dediler servis amiri falandı sanırım beyefendi. Daha sonra usta bi söküp bakalım dendi ve yalıtım malzemesinin oradaki kısımdan kaçırdığı anlaşıldı. Fakat ben böyle bir stop olduğunu ve konuyu açan arkadaşımızın durumunu örnek göstererek, emsali var değiştiren Fırat oto dedik. Sonra öğrenmişler ki evet böyle bir stop var. Konuyu açan arkadaşımızınki test aşamasındaymış sanırım. Fırat oto şu ana kadar bu arkadaştan bir sıkıntı duymamış buğu yapma gibi. Bakalım bizimde sipariişmiz alındı sanırım. Ruhsatın yaprağının fotokopisi çekilip numaram alındı. Beklemedeyiz... Umarım kısa zamanda gelir ve takılır. Rica etsem italyan stopların resmini atabilirmisiniz birşeyini merak ediyorum.
Bizim stoplarda soğuk havayı görünce şaşırdı iyice,buğu yapmaya başladılar,Cumartesi günü için servisten randevu aldım,ellerinde iyileştirilmiş malzeme varmış,gelin takalım dediler,hayırlısı artık...
Herkese merhabalar arkdaşlar cok uzun süredir uzun süreli formu inceleyemiyordum baktımda bayağı bi kişi cıkmış buhu sorunu yüzünden hepinize geçmiş olsun öncelikle diyeceğim size sunu sölim bu durumu bol bol her acıdan resimleyin ve video cekmeye calısın aracın plkası görünsün özelikkle seesli bi şekilde durumu anlatın mesala bende servise giderken özeliklle arabamı soğuk hava da yıkatır içine geçer arabanın frene basar ve kaloliferi en sıcak konumda arabayı sıcacık yapardım ve 5 10 dk sonra buhulanma baslardı içtenn sizde servisin yakınlarında aracınızı buhu yaptırmaya calısın diceksiniz ne bu bole ama mecbur malum servislerin her şeyi zorluk cıkartarak yapma merakı ve baktınız servisler szi tatmin edici acıklamalar yapmıo izalasyon vs gibi işlermlere yanaşır ise bence hemen tav olmayın derim müşteri hizmetleriini arayip dosya actırın ve aracım içinn bilir kişinin gelmeisni talep ediorum diye bastırın belki biraz iş uzar ama bilir kişi dedikleri bey gelio bana geldi eğer sizden araç ister ise sakın aracınıza vermeyin ben vermedim sizde vermeyin derim cünki sizden aracı alınca ne yapacakları meçhul ve işlem sırasında bastırıp aracın yanına girin biraz sesinizi yükseltin ben bunların hepsini size anlattığım sırayla yasadım cünki servisin içinde müşteri varken sesinizi yükseltin yerine göre bazı servisler sıkıntı yaratabilior asla ama asla araç teslim etmeyin araç kalmasın onlarda cünki bir çift stopu takmaları 30 dk yı geçmmio zaten kalmasını gerektircek bir durum yok izalasyon olayına yanaşır iseniz aracın 1 gün kalmasını isteyeecekler sizden ben bir gün bıraktım basıma iş aldım arabanın actıkları yerlerin hiç birini kapatmadılar aman dikkat aracınızı servisten alırken heryanını iyi inceleyin benim arabamda asla sigra içilmez ve servisten aldıktan sonra 2 kere aracımın içinde sigra izmariti gördüm bu tarz seylerde kılım ve bunu yapan araabamı aldığım yer topkapı fırat oto ilk zamanlar iyi bir servis sandım ama yanılmışım resmn buna emin oldum lütfen arkadaşlar bu durumu boşlamayın yazık günah bu stoplar buhu yaptımı zamanla içi sararıcak ve ilerleyen zamanda elektrionik aksamda sıkıntıyasatabilcek diye düsünüyorum ama her ne olursa olsun hangi servise giderseniz gidin topkapı fırat oto yu bu konuyu çözdüğüne dair bilgi verin görüştürün gerekir ise beni son 10 gündür 3 kere aradır sıkıntı warmı vs diye hayır yok dedim sizde lütfen bastırın bu işi çözün ben çcok takıntılıyım bu durumlara ama basit gibi görünsede basit bişi deil bence eğer elimden bir yardım gerekir ise tekrar telefonumu yazıorum 00530 655 45 41 sorunu yaşamış ve çözmüş olarak biri yanınızdayım arkadaşlar bazı arkadaşlar beni çok bilmiş vs olarak görebilir ama ben sadece iyi niyetimle sizlerede yardımcı olmaya calısorum bu durumu yasayan biri olarak ve sizinde bu derttten en kısa zamanda kurtulmanızı istiorum ben cok çekmiş biri olarak bir kkusurum yanlış ifadem olduysada kusuruma bakmayın hepinize geçmiş olsun arkadaşlar
Firat otodan bilgi alin bu olay cozulucek bende sorun kalmadi hic kar buz da bile sorun yok arkadaslar
cumartesi medos'ta stoplarım değişti, bir sıkıntı yok şimdilik. bu hafta yağmur gözüküyor, o zaman kara kedi - ak kedi belli olurbana verilen bilgide tofaştan bu konuyla ilgili bülten gelmiş, ilk önce yalıtım yapılması, geçmez ise stop değişimi yapılacağı şeklinde.
aynen akpınar oto da bana aynı şey, söyledi yalıtım yaptılar şimdi ikisi birden çok soğukta buhu oluyor tekrar gideceğim ...değişimde mako nun malzemesimi,yoksa yurt dışından gelenmi takılıyor .makonun takıldığı takdirde sorunun devam edeceği yönünde izlenimler var.bakalım
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
arkadaşlar servislere gittiğinizde genelde burda yazılıp konuşulanlara pek bakmıoyorlar kısacası tınlamıyorlar bence bu sayfaların çıktılarını alın derim bana müşteri hizmetlerinden bir bayan internette okuduklarınıza inanmayın hemen orada yazılanların gerçeklik payının az olduğunu söledi bence bu sayfalardan çıktı alın öle gidin servise gözlerine sokun tek tip stop var diyenlere bu arada bende sizden bir yardım istiorum bu arka kapıların acılmamamsı zor acılması nasıl gideriliyor vee yapılıyor... arka sol kapı cok zor acılıyor innanılmaz sert hepinize kazasız belasız günler dilerim
izmir karabağlar 6 sanayi sitesinde vision otoda bu gün evo stobu inceledim.2011 model 74 bindeki evoda o buhar sorunu hiç olmamış bence bir yerinde hata var bu stopların veya hava tahliyesi yapamıyolar...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bana da iyileştirilmiş malzeme takilacaği solendi çarşamba arayn dediler bakalm ne olacak...
Ben de bugün buğulanma gördüm. Sorunu çözen arkadaştan başka kişiler de oldu mu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri