Sayfa 5/10 İlkİlk 123456789 ... SonSon
184 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Arka stoplarımın buhu sorunu çözüldü (fazla dert yanan sorunlu evo sahibiyim)

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

Alıntı asil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük bir ihtimal power led sürücüsünün aşırı ısınmasından yapıyo
    asil kardeşim power led dediğin evolardali L formundaki kısım sanırım. yalnız benim o kısım çalışmazken gündüz gözüyle oldu. led olan kısım parklar ve kısa farlarla birlikte yanıyor. üstelik gittiğim mesafe en fazla beş km.lik mesafe. bırak aşırı ısınmasına ısınmasına bile fırsat kalmıyor bence. biliyorsunuz kapalı garaj imkanı var. arabaya bindiğimde yol bilgisayarı 16 derece diyordu. dışarıda ne kadardı tam olarak hatırlamıyorum ama cumartesi hava yine bugünkü gibi soğuk ve güneşliydi. 2-3 dakikada 5 km.lik mesafeyi gittik saat 11 gibi aracı güneş altında park ettim. yaklaşık bir saat sonra arabanın yanına geldiğimde bu durumla karşılaştım. sonra kipa tarafına gittik. o sürede buğu çözülmüştü. öğleden sonra dört gibi iç-dış yıkama yaptırdım moral bozukluğundan kurtulayım diye. yine garaja koydum. pazar günü yine aynı saatler yine aynı güzergah. bu sefer yanımda foto makineside var. sonuç yukarıda.

Alıntı fiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gun akpinar oto ist telefon actim gerekirse garantiden degistireceklerini soylediler.makonun degil orjinal yurt disindan geliyormus.gelismeler hakkinda bilgi veririm
    fikret abicim bende birmot ve merkez servisi aradım. birmot tada mako ürün olmadığını söylediler. özellikle buğulu bir şekilde gelmeye çalışmamı önerdiler haklı olarak. sonradan prosedürler uygulanmaya başlanacak. merkez servisteki beyde genellikle kullanılan bir tabir olan ilk defa böyle bir şey duyuyorum oldu. yıl sonu sayımı nedeniyle parça temininde bir sıkıntı yaşanabileceği olasılığına karşı yılbaşından sonraya randevu vermek istediler. bende şimdilik kabul etmedim birlikte eş zamanlı hareket etmemiz daha doğru olur düşüncesiyle. bende gelişmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğim.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asla mako taktirmayin gelismis italyan stoplari isteyin olmadi benim plakami verin yapilanlar incelensin
    doğukan kardeşim birmotta fikret abimizin söylediği gibi mako veya farklı bir seçenek olmadığı tek tip geldiği söylendi ama biraz ezbere söylenmiş bir açıklama gibi geldi bana en azından ben böyle hissettim. sonra konuşma her arabada farklı bir sebebi olabilir şeklinde gelişti.

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

benim sol kapıdaki seste ilk defa gelmiş bende açın forumu okuyun isterseniz diyorum

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

Alıntı fota Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sol kapıdaki seste ilk defa gelmiş bende açın forumu okuyun isterseniz diyorum
    kadir kardeşim sanada serviste söylediler bunu sanırım.

Kadir Fota
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadir kardeşim sanada serviste söylediler bunu sanırım.
    aynen mehmet ali abi hatta bu sesi gideren babayiğit varsaelinden öpcem falan da dediler

Tuncay A.
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. 1ocak2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 623

Parça temininde sıkıntı olabilir, Çünkü sayımları başladı. Benimde siparişlerim haftaya gelecek...

Kadir Fota
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83

hatta ve hatta bu bir problem değilmiş aracın gitmesini kullanımı engellemiyormuş (fiat müşteri hizmetleri).

arka stop daki buğu da sizin için problem değil o zamn dedim ben de sonuçta araç gidiyor dedim (çok farklı şeylermiş ). pardon doğukan forumu bölmek istemem ama bu konuda hakkatten dertliyim...

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Bu gun akpinar oto ist telefon actim gerekirse garantiden degistireceklerini soylediler.makonun degil orjinal yurt disindan geliyormus.gelismeler hakkinda bilgi veririm
    Abi bu akpınar oto istanbul neresinde ?

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

aynen mehmet ali abi hatta bu sesi gideren babayiğit varsaelinden öpcem falan da dediler
    inanılır gibi değil. bu tür çalışanlar diğer markalardada var maalesef. tecrübeyle sabit. bu bir cevapmı... bu bir açıklamamı... hayır savsaklama. kurumu değil kişiyi bağlar ama asıl kuruma zarar veriyor.

hatta ve hatta bu bir problem değilmiş aracın gitmesini kullanımı engellemiyormuş (fiat müşteri hizmetleri).

arka stop daki buğu da sizin için problem değil o zamn dedim ben de sonuçta araç gidiyor dedim (çok farklı şeylermiş ). pardon doğukan forumu bölmek istemem ama bu konuda hakkatten dertliyim...
    bunları bende cevap olarak asla kabul etmiyorum. ne demek gitmesini kullanımını engellemiyormuş. o zaman hiç takmasalardı. doğukan kardeşimizin böyle şeyler içinde birşer söyleyeceğini zannetmiyorum. hatta sonuna kadar yanımızda olacaktır ve yardımcı olacaktır. buna eminim çünkü bende aynısını yapardım.

Kadir Fota
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanılır gibi değil. bu tür çalışanlar diğer markalardada var maalesef. tecrübeyle sabit. bu bir cevapmı... bu bir açıklamamı... hayır savsaklama. kurumu değil kişiyi bağlar ama asıl kuruma zarar veriyor.

bunları bende cevap olarak asla kabul etmiyorum. ne demek gitmesini kullanımını engellemiyormuş. o zaman hiç takmasalardı. doğukan kardeşimizin böyle şeyler içinde birşer söyleyeceğini zannetmiyorum. hatta sonuna kadar yanımızda olacaktır ve yardımcı olacaktır. buna eminim çünkü bende aynısını yapardım.

fiat müşteri hizmetlerine dediğim şey şu oldu: bana bir rapor sunun evo aracınız 70 km de içerideki ses seviyesi atıyorum 2 dB , 100 km de 3 dB ve bu değerler limit değerlerdedir vs, bizim böyle bir çalışma yapmamız mümkün değil böyle bir standart yok dediler. bnde o zamn bu ses benim için anormal ve düzeltilmesini istiyorum dedim. birmot a yönlendirdiler. cumartesi gidicem bakalm.

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Alıntı Mugen_punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bu akpýnar oto istanbul neresinde ?
    Maslak 2.kisimda peyami bey.i lgili sorun devam ederse degistirecekler.bu gun.ugradim izolasyon yaptilar.bakalim.
    Konu fiko tarafından (28/12/2011 Saat 03:42 ) değiştirilmiştir.
    fiko
    “Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

Maslak 2.kisimda peyami bey.i lgili sorun devam ederse degistirecekler.bu gun.ugradim izolasyon yaptilar.bakalim.
    fikret abi nasıl bir izolasyon işlemi yapıldı biraz açıklarmısınız.

Tahsin .
    Mugen_punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 104

Teşekkürler abi sağolasın.. nasıl bir izolasyon yaptılar..

ahmet sayal
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. sayal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    45 EA 925
    Edilen teşekkür: 47

arkadaşlar bendede aynı sorun başladı araba daha 5 aylık serviste değiştirdikleri italyan malımı yoksa mako mu?nasıl bir yol izlememiz gerekiyor

KENAN YALÇIN
    kartal3520 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 19

Benim araçtada ortaya çıktı bu buğu sorunu.Geçen hafta sağ stop buğulandı 2 gün öncede sol.Sağın kini sipariş verdiler,bugün sol için aradım hallederiz dediler.Denizli Yön hemen sorunu tespit etti kronik olduğunu söyledi.Gelelim izolasyon meseesine.Bu bizim arabalar ses konusunda gerçekten çok kötü.Araç çok ses alıyor.Bu kadar olmaması gerektiğini düşünüyorum.Bence ses konusunda da servislere biraz yüklenelim.Eski Palıom bile bu kadar ses almıyordu.Servise söyledim bu araçlar böyle dediler.İstiyorsanız özel yallıtım yaparız dediler.Bana çok saçma geldi.40-42000 liralık araç ta doğru düzgün yalıtım yok.

Eray .
    eqx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 0

Bende de başladı, yarın servise gideceğim, çok az bi buğulanma olsa da, ileride büyüyebilir, şimdiden önlem almak lazım.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

bendede haftasonk yagmurla nur topu gibi buhularım oldu.
    az miktarda,artarsa gidicem çok kötü gözüküyor

emre can
    flood01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 18

bende de aynı sorun başladı son 2 haftadır buğlanma oluyor servisle görüşem gerekiyor en kısa zamanda

selahattin cevik
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. selahattincevik01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06an7281
    Edilen teşekkür: 149

arkadaşlar,benim evoda da aynı problem sol stopta meydana geldi.Ankara fiat tan oto değişimini yapacak,bugün aradılar.Bakalım değişince sorun hallolacak mı!!!Daha önceki forumlardan birinde birkaç değişim olmasına rağmen sorunun geçmediği ancak italyadan gelen yeni stopla sorunun hallolduğunu yazmıştı.Hatırlayan var mı???

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

başlığı açan arkadaş o,ilk mesaj olabilir

Sayfa 5/10 İlkİlk 123456789 ... SonSon