asil kardeşim power led dediğin evolardali L formundaki kısım sanırım. yalnız benim o kısım çalışmazken gündüz gözüyle oldu. led olan kısım parklar ve kısa farlarla birlikte yanıyor. üstelik gittiğim mesafe en fazla beş km.lik mesafe. bırak aşırı ısınmasına ısınmasına bile fırsat kalmıyor bence. biliyorsunuz kapalı garaj imkanı var. arabaya bindiğimde yol bilgisayarı 16 derece diyordu. dışarıda ne kadardı tam olarak hatırlamıyorum ama cumartesi hava yine bugünkü gibi soğuk ve güneşliydi. 2-3 dakikada 5 km.lik mesafeyi gittik saat 11 gibi aracı güneş altında park ettim. yaklaşık bir saat sonra arabanın yanına geldiğimde bu durumla karşılaştım. sonra kipa tarafına gittik. o sürede buğu çözülmüştü. öğleden sonra dört gibi iç-dış yıkama yaptırdım moral bozukluğundan kurtulayım diye. yine garaja koydum. pazar günü yine aynı saatler yine aynı güzergah. bu sefer yanımda foto makineside var. sonuç yukarıda.
fikret abicim bende birmot ve merkez servisi aradım. birmot tada mako ürün olmadığını söylediler. özellikle buğulu bir şekilde gelmeye çalışmamı önerdiler haklı olarak. sonradan prosedürler uygulanmaya başlanacak. merkez servisteki beyde genellikle kullanılan bir tabir olan ilk defa böyle bir şey duyuyorum oldu. yıl sonu sayımı nedeniyle parça temininde bir sıkıntı yaşanabileceği olasılığına karşı yılbaşından sonraya randevu vermek istediler. bende şimdilik kabul etmedim birlikte eş zamanlı hareket etmemiz daha doğru olur düşüncesiyle. bende gelişmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğim.
doğukan kardeşim birmotta fikret abimizin söylediği gibi mako veya farklı bir seçenek olmadığı tek tip geldiği söylendi ama biraz ezbere söylenmiş bir açıklama gibi geldi bana en azından ben böyle hissettim. sonra konuşma her arabada farklı bir sebebi olabilir şeklinde gelişti.
benim sol kapıdaki seste ilk defa gelmiş bende açın forumu okuyun isterseniz diyorum![]()
Parça temininde sıkıntı olabilir, Çünkü sayımları başladı. Benimde siparişlerim haftaya gelecek...
hatta ve hatta bu bir problem değilmiş aracın gitmesini kullanımı engellemiyormuş(fiat müşteri hizmetleri).
arka stop daki buğu da sizin için problem değil o zamn dedim ben de sonuçta araç gidiyor dedim(çok farklı şeylermiş
). pardon doğukan forumu bölmek istemem ama bu konuda hakkatten dertliyim...
inanılır gibi değil. bu tür çalışanlar diğer markalardada var maalesef. tecrübeyle sabit. bu bir cevapmı... bu bir açıklamamı... hayır savsaklama. kurumu değil kişiyi bağlar ama asıl kuruma zarar veriyor.
bunları bende cevap olarak asla kabul etmiyorum. ne demek gitmesini kullanımını engellemiyormuş. o zaman hiç takmasalardı. doğukan kardeşimizin böyle şeyler içinde birşer söyleyeceğini zannetmiyorum. hatta sonuna kadar yanımızda olacaktır ve yardımcı olacaktır. buna eminim çünkü bende aynısını yapardım.
fiat müşteri hizmetlerine dediğim şey şu oldu: bana bir rapor sunun evo aracınız 70 km de içerideki ses seviyesi atıyorum 2 dB , 100 km de 3 dB ve bu değerler limit değerlerdedir vs, bizim böyle bir çalışma yapmamız mümkün değil böyle bir standart yok dediler. bnde o zamn bu ses benim için anormal ve düzeltilmesini istiyorum dedim. birmot a yönlendirdiler. cumartesi gidicem bakalm.
arkadaşlar bendede aynı sorun başladı araba daha 5 aylık serviste değiştirdikleri italyan malımı yoksa mako mu?nasıl bir yol izlememiz gerekiyor
Benim araçtada ortaya çıktı bu buğu sorunu.Geçen hafta sağ stop buğulandı 2 gün öncede sol.Sağın kini sipariş verdiler,bugün sol için aradım hallederiz dediler.Denizli Yön hemen sorunu tespit etti kronik olduğunu söyledi.Gelelim izolasyon meseesine.Bu bizim arabalar ses konusunda gerçekten çok kötü.Araç çok ses alıyor.Bu kadar olmaması gerektiğini düşünüyorum.Bence ses konusunda da servislere biraz yüklenelim.Eski Palıom bile bu kadar ses almıyordu.Servise söyledim bu araçlar böyle dediler.İstiyorsanız özel yallıtım yaparız dediler.Bana çok saçma geldi.40-42000 liralık araç ta doğru düzgün yalıtım yok.
Bende de başladı, yarın servise gideceğim, çok az bi buğulanma olsa da, ileride büyüyebilir, şimdiden önlem almak lazım.
bendede haftasonk yagmurla nur topu gibi buhularım oldu.
az miktarda,artarsa gidicem çok kötü gözüküyor
bende de aynı sorun başladı son 2 haftadır buğlanma oluyor servisle görüşem gerekiyor en kısa zamanda
arkadaşlar,benim evoda da aynı problem sol stopta meydana geldi.Ankara fiat tan oto değişimini yapacak,bugün aradılar.Bakalım değişince sorun hallolacak mı!!!Daha önceki forumlardan birinde birkaç değişim olmasına rağmen sorunun geçmediği ancak italyadan gelen yeni stopla sorunun hallolduğunu yazmıştı.Hatırlayan var mı???
başlığı açan arkadaş o,ilk mesaj olabilir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri