Alıntı ozgur51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Direksiyon arızasını ücretsiz yapmıyorlar. Sadece dişini göstern insanların araçlarını yapıyorlar. Biri gazeteciyim gazeteye haber yaparım diyor biri borsacıyım borsada haber yaparım diyor. Sivrilenlerin araçlarını bir güzel yapıyorlar. Dediğiniz gibi para kolay kazanılmıyor. Şans işine gelince forumu baştan sona bir gezin. Çok sayıda insan bu arızadan muzdarip. Bu arıza bu kadar çok görülüyorsa bunun adı şans olmaz. Üretim hatası olur. Ben bunları yazıyorum ki görün bilin diye. Fiat çifte standart uyguluyor. Ben defalarca mail attım Fiat a Tofaş a %20 sini öderiz diyorlar başka bir şey demiyorlar. İnternette bu arızayı ve fiatı gücüm yettiği kadar anlatacağım. Taki Fiat arızayı kabul edene kadar. Şu an sırf bu arıza ile ilgili site kurmak için araştırma yapıyorum. Ben bu arızayı cebimden ödeyeceğim. Ama insanlarıda punto almamaları için devamlı uyaracağım.

ozaman bızım forumda gazeteci avukat yada ensesi sağlam olmayan yok gibi...burda ıyı nıyet garantısınden garantisi bittiği halde servo motorunu değiştiren onlarca isim sayabilirim...hepsimi gazateci,hepsimi avukat hepsimi sağlam birileri,,bence sorun sizin yaklasımınızdan ve tavranızdan kaynaklanıyor...böyle öfkeyle kalkarsanız hayatınız boyunca zararla oturursunuz..siz insanları uyarın bu uyarıları onların bu aracı almamaları ıcın yapmıyosunuzki..elinizden bişey gelmediği için sadece kendi egonuzu tatmın etmenın peşindesiniz...daha oncede yazdım sız boyle cvplraattıkcada yazmaya devam edicem...kullanma sat kardeşim bukadar basıt kullanan insanlarında asabını bozma