berkeraaa´isimli üyeden Alıntı![]()
Arkadaşlar öncelikle bu kadar punto sever arasında böyle bir konu açmak belki yanlış olacak...eminim çok tepki gösteren olacak...ayrıca şunu belirtmek isterimki arabam ile ilgili sevebildiğim tek şey bu platform...geri kalan her şeyinden NEFRET ediyorum...yakın çevremede söylüyorum bu arabanın içinde öleceğim ben...daha öncede aracımı sevmediğimi söylemiştim imalarda bulunmuştum ancak bu durum yerini bende nefrete bıraktı....Aracımı alalı 2 yıl bile olmamışken arabamın bozulmayan yeri kalmadı gibi....Son vukuatları ise ;
yan tarafımda kimse oturmuyorken emniyet kemeri uyarısı ötüyor....Allah aşkına olacak işmi...uyduruk bir sensör yüzünden ben can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum...emniyet kemeri ve airbag birbiri ile iletişim halinde diye biliyorum ben acaba sinyal doğru gitmesse kaza yaptığım anda ne olacak ??
peki ya kaza yapmama durduk yerde hiç hareket etmeden kilitlenip kalan city direksiyonu sebep olursa ? yada iş görüşmesine giderken marş basmassa...basınca kızdırma buji ışığı yanarsa arka kapı sesleri(ki arka kapısı yok aracımın) davlumbazın üstünden her 2 km de bir gümleme sesi gelmesi arka koltuk geçişinin benim dışımda kimse tarafından açılamaması bagajın kafasına göre açılmaması(kumandadan) daha şu anda aklıma gelmeyen bir sürü kötü hadise yaşadım aracım ile....
Aracımı sadece 1 hafta sevebildim akabinde yaşadığım herşey yüzünden aracımdan nefret ediyorum...Eminim o da beni sevmiyor...
Bugüne kadar bana her zaman yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara ise çok teşekkür ederim...Umarım bunları yazdığım için beni fazla eleştirmessiniz...
Hepinize sevgiler....
Yer imleri