Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon
169 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Eski kasa puntomun direksiyon arızası

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Aracın sorunlarını tabiki yazacağız ancak seçtiğimiz konu başlığına dikkat ederek yapmalıyız bunu,direk olarak Punto Almayın diye yazılırsa araçların değerinin düşeceğinide hesaplamalıyız,kimse kullandığı aracı gerçek değerinin altında satmak istemez...

Özgür Özer
    ozgur51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 2

berkeraaa´isimli üyeden Alıntı
    Arkadaşlar öncelikle bu kadar punto sever arasında böyle bir konu açmak belki yanlış olacak...eminim çok tepki gösteren olacak...ayrıca şunu belirtmek isterimki arabam ile ilgili sevebildiğim tek şey bu platform...geri kalan her şeyinden NEFRET ediyorum...yakın çevremede söylüyorum bu arabanın içinde öleceğim ben...daha öncede aracımı sevmediğimi söylemiştim imalarda bulunmuştum ancak bu durum yerini bende nefrete bıraktı....Aracımı alalı 2 yıl bile olmamışken arabamın bozulmayan yeri kalmadı gibi....Son vukuatları ise ;

yan tarafımda kimse oturmuyorken emniyet kemeri uyarısı ötüyor....Allah aşkına olacak işmi...uyduruk bir sensör yüzünden ben can güvenliğimin tehlikede olduğunu düşünüyorum...emniyet kemeri ve airbag birbiri ile iletişim halinde diye biliyorum ben acaba sinyal doğru gitmesse kaza yaptığım anda ne olacak ??
    peki ya kaza yapmama durduk yerde hiç hareket etmeden kilitlenip kalan city direksiyonu sebep olursa ? yada iş görüşmesine giderken marş basmassa...basınca kızdırma buji ışığı yanarsa arka kapı sesleri(ki arka kapısı yok aracımın) davlumbazın üstünden her 2 km de bir gümleme sesi gelmesi arka koltuk geçişinin benim dışımda kimse tarafından açılamaması bagajın kafasına göre açılmaması(kumandadan) daha şu anda aklıma gelmeyen bir sürü kötü hadise yaşadım aracım ile....
    Aracımı sadece 1 hafta sevebildim akabinde yaşadığım herşey yüzünden aracımdan nefret ediyorum...Eminim o da beni sevmiyor...
    Bugüne kadar bana her zaman yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlara ise çok teşekkür ederim...Umarım bunları yazdığım için beni fazla eleştirmessiniz...

Hepinize sevgiler....

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

sen bu tutumla servise gidip benim servo motorumu değiştirin dersen bırakın aracınızı tamır etmeyı yanan aracınıza su bile tutmazlar..siz önce biraz insanlarla iletişim kurmayı öğrenin sorunlarınız zaten kendiliğinden çözülür emin olun...sizin yaşınızda bırıne bunuda yazdığım için kusuruma bakmayın ...ama insanlarla ıletişim kurmak çok önemli bu konularda .siz kendinize bile ben bu arabnın içinde ölcem diye ınandırmıssınız ki insan oğlu kendine ölümü kondurmayan bı varlıktır..siz dusunun artık arabanıza olan sevginiz ve saygınızı ..bırakın kendınızı ..alsalar arabanızı yapsalar tum sorunlarınızı ucretsız 4-4 luk bi şekılde siz yine memnun kalmassınız neden dicek olursanız sizin artık takıntınız halıne gelmış satın gıtsın bu kadar basıt sizde kurtulun bitsin..bunu yapmak ne çok zor ne de imkansız...

onrky
    1.4 starjet 95hp

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Dünyanın en buyuk fırmaları,markaları ve bunlara baglı urunlerınde bıle akla gelmeyecek arızalar olusabılmektedır..

Sonuçta insan eli yapıyor japonya yuzlerce aracını gerı cagırdı bu bır ornek..

Olabılır hersey dogru gıdecek dıye bır kanıda yoktur..Şans işidir birazda bu işler...Bazı seylerı takıntı halıne getırırse ınsan arkadaşımın deıgı gıbı 4-4 luk olsa bıle aracın yıne gönlun rahat etmez..Soğumuşsun bır kere sat en ıyısını al arabanın...kafan rahat olsun
    I ' m c a p u l i n g . . .

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Çin deki, lomborghini sahibi bile sinirinden aracı işçilerine parçalattı...
    Hoş onun da doğruluğu vs. tartışılır ya neyse...

Sonuçta her araçta sorun olabilir, hukuki haklarını tüketiciler tabi ki her zaman
    sonuna kadar kullanmalı ama bunu genele bağlamak, tüm araçları
    aynı kefeye koymak yanlış olur...

6. Bu mesajı için 2 kişi ozdem'ye teşekkür etti:

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Bende renault clio hb3 aracımdan en az sizin kadar rahatsız hale gelmiştim. Ama gidipte foruma böyle yazılar yazmadım. Sessiz sedasız sattım arabamı kurtuldum kafam rahatladı. Burda neden kapışmaya çalışıyorsunki? Kusura bakma ama sen sorunlu araba görmemişsin. Para kolay kazanılmıyor 20-25 bin tl para verip ne emeklerle araba alan insanların mallarına böyle yorumlar yapmaya hakkın yok.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

direksyon arızası ücretsiz yapılmıyomu ?

onur kaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468

iyi niyet garantisi kapsamında evet yapılıyor...

onrky
    1.4 starjet 95hp

Özgür Özer
    ozgur51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 2

Direksiyon arızasını ücretsiz yapmıyorlar. Sadece dişini göstern insanların araçlarını yapıyorlar. Biri gazeteciyim gazeteye haber yaparım diyor biri borsacıyım borsada haber yaparım diyor. Sivrilenlerin araçlarını bir güzel yapıyorlar. Dediğiniz gibi para kolay kazanılmıyor. Şans işine gelince forumu baştan sona bir gezin. Çok sayıda insan bu arızadan muzdarip. Bu arıza bu kadar çok görülüyorsa bunun adı şans olmaz. Üretim hatası olur. Ben bunları yazıyorum ki görün bilin diye. Fiat çifte standart uyguluyor. Ben defalarca mail attım Fiat a Tofaş a %20 sini öderiz diyorlar başka bir şey demiyorlar. İnternette bu arızayı ve fiatı gücüm yettiği kadar anlatacağım. Taki Fiat arızayı kabul edene kadar. Şu an sırf bu arıza ile ilgili site kurmak için araştırma yapıyorum. Ben bu arızayı cebimden ödeyeceğim. Ama insanlarıda punto almamaları için devamlı uyaracağım.

Cem *
    Realtime xnode - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 268

Yaşadığınız sorunlar önemsiz sorunlar değil, sıkıntılarınızı da anlıyorum ancak; başlığı "emir kipi veya yönlendirme" yerine kişisel tercihinizi belirtir biçimde açsaydınız bu kadar eleştiri ile karşılaşmayacaktınız. Örneğin "Bir daha FIAT almayacağım", "FIAT aldım pişman oldum" gibi bir başlık olsaydı, kişisel kanaatinizi söylemiş olur ve daha iyi olurdu tahminimce. Saygılar.
    Beneficium accipere libertatem est vendere

onur kaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468

Alıntı ozgur51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direksiyon arızasını ücretsiz yapmıyorlar. Sadece dişini göstern insanların araçlarını yapıyorlar. Biri gazeteciyim gazeteye haber yaparım diyor biri borsacıyım borsada haber yaparım diyor. Sivrilenlerin araçlarını bir güzel yapıyorlar. Dediğiniz gibi para kolay kazanılmıyor. Şans işine gelince forumu baştan sona bir gezin. Çok sayıda insan bu arızadan muzdarip. Bu arıza bu kadar çok görülüyorsa bunun adı şans olmaz. Üretim hatası olur. Ben bunları yazıyorum ki görün bilin diye. Fiat çifte standart uyguluyor. Ben defalarca mail attım Fiat a Tofaş a %20 sini öderiz diyorlar başka bir şey demiyorlar. İnternette bu arızayı ve fiatı gücüm yettiği kadar anlatacağım. Taki Fiat arızayı kabul edene kadar. Şu an sırf bu arıza ile ilgili site kurmak için araştırma yapıyorum. Ben bu arızayı cebimden ödeyeceğim. Ama insanlarıda punto almamaları için devamlı uyaracağım.

ozaman bızım forumda gazeteci avukat yada ensesi sağlam olmayan yok gibi...burda ıyı nıyet garantısınden garantisi bittiği halde servo motorunu değiştiren onlarca isim sayabilirim...hepsimi gazateci,hepsimi avukat hepsimi sağlam birileri,,bence sorun sizin yaklasımınızdan ve tavranızdan kaynaklanıyor...böyle öfkeyle kalkarsanız hayatınız boyunca zararla oturursunuz..siz insanları uyarın bu uyarıları onların bu aracı almamaları ıcın yapmıyosunuzki..elinizden bişey gelmediği için sadece kendi egonuzu tatmın etmenın peşindesiniz...daha oncede yazdım sız boyle cvplraattıkcada yazmaya devam edicem...kullanma sat kardeşim bukadar basıt kullanan insanlarında asabını bozma

onrky
    1.4 starjet 95hp

BAKİ BAKİ
    2000 corsa gls 1,4 16v ov onderbaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 ** 4
    Edilen teşekkür: 96

Alıntı matushella Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende renault clio hb3 aracımdan en az sizin kadar rahatsız hale gelmiştim. Ama gidipte foruma böyle yazılar yazmadım. Sessiz sedasız sattım arabamı kurtuldum kafam rahatladı. Burda neden kapışmaya çalışıyorsunki? Kusura bakma ama sen sorunlu araba görmemişsin. Para kolay kazanılmıyor 20-25 bin tl para verip ne emeklerle araba alan insanların mallarına böyle yorumlar yapmaya hakkın yok.
    satarken kusurunu söyledin mi peki

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Alıntı fiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu atılan konu başlığı acaba kaldırılamıyormu?tamam herkes düşündüğünü söylesin ama ya konu adını değiştirin,ya başka birşey konu açıldığından beri foruma girdiğim zaman karşıma çıkıyor.alırım almam herkesin kendi problemi.insanlar tabiki olumsuz şeyler yaşıyor,yaşayacağızda.ya konuyu acan gibi bırakacağız,yada asılacağız.arac problemi karşısında bize saglanan şartları bayi,servis ne kadar duyarlı biz ne kadar duyarlı hale getirtiyoruz veya çaba gösteriyoruz bu önemli.
    arkadaşım bir arabA bir araba benim hayatımı karartacak noktaya getiriyorsa yormam kendimi satarım.ben den önemlimi her gün ugraşılmazki ayrıca bu başlığı neye göre atıyorsun milletin aldıgı arabanın parasını senmi veriyorsun. söyle bir ar aba onu alalım.kanatimce sen bunu bilinçli yapıyorsun problemleri bizde söylüyoruz ama kimseye karışmıyoruz .

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Valla bende bu city muhabbetini gördükçe yazıyorum. Ben ne gazeteci ne avukat nede başka bişeyim hiçde öyle dişini gösteren lan yapmazsanız böyle yaparım şöyle yaparım demedim. Benim başıma geldğin de gittim durumumu izah ettim. Onlarda ilk başta böyle bir iyi niyet garantisi olmadığını 2000 liray cebimden vermem gerektiğini söylediler. Sonrasında yanlış biliyorsunuz. Fiat ile görüşün bu durum böyle değil dediğim de servis müdürü direk yanıma gelip size bir bakım kartı açalım çünki aracınız hiç servis yüzü görmemiş ! alındığında bir kaç sefer yetkili servise girmiş. Sonrasın da bu bakım kartı altında aracın yetkili serviste bakım yapıdığını söyleyerek iyi niyet garantisinde değişim yaparız denildi onun haricinde sen ödeyeceksin bile denmedi ! ben ne dişimi gösterdim ne bağırdım nede mevkimle tehditte bulundum.
    Artık Fiorinolu

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Erkan bakışların yeter be kanka
    I ' m c a p u l i n g . . .

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Bu saçma bir konu bence uzatmayın. Zira arkadaş hem eski kasa Punto kullanıcısı hem de 7 yıllık bir araçtan bahsediyor. Bence üslubu da çok yanlış. Bu forumda bu başlıkta konu açılmaz. Alayımıza sövmek gibi bişey. Buranın bir dostluk ve paylaşım platformu olduğunu ve ortak paydanın araçlarımızı sevmemiz (herşeye rağmen) olduğunu bilmiyor belli ki...
    Gidip Renault'a yapışsın bence.
    Gezgin Gp.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

çok pardon ama aracınızın city motor arızası 7 yıl sonra mı oluştu
    acaba??? hani 7 yıl sonra olmuş bir arıza artık kronik sorun içinde mi
    yer alır???

honda hondayken bile mekanik olarak garantisini 6 yıl veya 150.000 km veriyor.
    2004 model aracın 7 yıl sonra bir takım arızalar vermesi artık kronik sorun dışın da
    kalmaz mı??

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

konuyu açan arkadaşın kronik sorunları var bence 7 sene sonra çıkan arızaya kronik diyosa!!!

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

onur kaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468

Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu açan arkadaşın kronik sorunları var bence 7 sene sonra çıkan arızaya kronik diyosa!!!
    bak bu supermiş işte...

onrky
    1.4 starjet 95hp

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

eski puntocu yeni lineacı
    halils2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1276

öyle ama arkadaşım renoların çoğunda hararet sorunu var kullanıcılarına git sor benm aracım haret yapmıyor dio özellikle dizelleri 120000kmden sonra üst kapak çatlatıyo aynı motora sahip dacia ya 1 ayda 2 sefer motor yaptıranlar var sanayide bizde reno 19 vardı babam diretti satmamk için aracın bakımlarını ben yaptırıyodum defalarca sat dedim çok baş ağrıtıyo dedim satmadı geçen yıl evlendim arac babama kaldı ben 1 arac değiştim tipoda sorun yaşadığımdan bu 2.aracım neyse babam 1yıl dayanamadı aracın arızalarına ya çok masraf çıkarıyo bu dedi en son martta sattı aracı

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 3456789 SonSon