o zaman fikirlerini beğenmediğimiz kişilere küfür ve hakaret edelim. sizin söylediğiniz bu sonucu doğurur. kişinin şahsiyetine neden söz söylüyorsunuz, söylediği sözlerin yanlışlığını ortaya koyun yeter. çok yanlış davranışlar bunlar.
o da çıkıp sen ne biçim konuşuyorsun x.......................x derse ne cevap vereceksiniz ?? o zaman kızmaya hakkınız kalmıyor değil mi ?
Beneficium accipere libertatem est vendere
Yha Arkadaş Ne Zaman Foruma Girsem Bu Konu Aktif Ve Üst Sıralarda Valla Sayenizde Googla Punto Yazacaklar Direk Bu Konu Çıkacak milletin Karşısına Bırakın Kapatın Kitleyin Şu Konuyu Yhaa Daha Neyin Peşinde Bu Arkadaş Memnun Değilsen Sat Arkadaşım Binme Bu Siteden Kimse Üretiminde Çalışmıyor Puntonun Yeter Valla ....!!!
valla tartışma ve eleştiriye açığım arkadaşım ama bu vatandaşı bu kadar korumanı da anlamadım. fikirlerini beğenmediğim kişilere karşı küfür hakaret vs gibi eğilimim yok fakat gördüğüm kadarıyla sen de bu mevcut. bu konuyu uzatıp kişiselleştirip tartışmaya sebep olma gibi bi niyetim de yok sana karşı susma hakkımı kullanıyorum iyi geceler...
kimseyi koruduğum filan yok, ilkokul eğitimi almış biri dahi yazdığımı dikkatlice okurs anlar. adamın hatasını söyleyeceksen söyle diyoruz, zaten onu biz de eleştiriyoruz ancak şahsiyeti ile ne dalga geçiyorsunuz onu anlamadık ?? ayrıca ne tür bir hakaret ve küfür eğilimi gördün merak ettim. sırf cevap verme niyeti ile abuk subuk konuşma istersen, kalbini kırmayalım..
Susma hakkını kullanmak manasız ve gereksiz konuşmaktan daha faydalı, bu konuda doğru bir karar vermişsin...
İyi geceler.
Konu xnode tarafından (17/04/2011 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir.
Beneficium accipere libertatem est vendere
Kendinizi yormayın-üzmeyin arkadaşımızın verecek cevabı olsa yazardı.
Sanırım 2. El almış arabayı ve sorunlu bir araba. Cevabım kısa ve öz budur.
benim anlamadığım olay şu arkadaşlar..bu konuyu açan arkadaş msjı yazıyo..sonra cekıp gıdıyor..ve nedense elestrılere cvp vermıyo..ve herdafasında onu korucak bırısı cıkıyor..bırakın arkadaşlar ınsanlar kendılerını kendı savunsun..msj atıp olaya mudahale etmemek diye bısey varmı..
onrky
1.4 starjet 95hp
Öncelikle ben konuyu açıp kaçmıyorum. İyice incelerseniz devamlı yazdığımı görürsünüz ki tlf numaramı bile yazdım birlikte hareket edelim diye. 24saat forumun başında da kalamam. 1 senedir bu arıza benim aracımda var. Bu sorun punto larda sıkça görülüyorsa bence bu kroniktir. Fiat niye sattığı aracın arkasında durmuyor. 2000 tl lik parça. Benim maddi durumum elverse zaten uğraşmaz verirdim bu parayı. (Hoş uğraşsamda birşey olmuyor.) En azından bu arızayı duyurayım da punto alacaklar uyansın. Belki Fiat ta artık yeter deyip ücretsiz onarır. Sonuçta bu hepinizin işine yarar. Aracında bu arızanın olmaması olmayacağı anlamına gelmez. Büyük bir ihtimal olacak. Burda aracına laf söyletmeyen arkadaşlar birlik olsa Fiat zaten mecbur kalacak. Ama zaten birlik olamamak Türkiye nin sorunu bence...
Başlık günceli...![]()
Bu kadar işte ya çözüm budur amma uzatıldı bu konular yaww geçen gün bursada ki arkadaşımızın konusunun muhabeti arkadaşlar birbirimizi kırmayalım...Hadi bu konuyuda çözdük kazasız belasız tüm gp ailesine geçmiş olsun![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Klavyene sağlık Erdi...
Konu sahibi arkadaşta bizi anlar mutlaka,davasında sonuna kadar haklı esasında ancak seçilen başlık diğer araç sahiplerini üzecek nitelikteydi...
Arkadaşım bazı konularda haklısında bu fiat cemaitimi desem ne desem bilemiyorum hiçbir zaman böyle konularla ilgili yanımızda olmadı senin düşüncelerin güzelde uygulayacak birlik yok dedigin gibi ama emin ol burda birlik dogar bir sıkıntı giderilmek için toplanılacaksa burda onun için toplanacak birçok kişi var ama toplanan kiişiler bu konulara çözüm bulunamayacagını bildigi için kimse el atmak istemedi buda bizim ayıbımız form olarak bir buluşma düzenleyin fiatın fabrikasının önünü kapatsak bak nasıl heryerde haber olacak neyse umarım sıkıntına en kısa zamanda çözüm bulursun...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
olayın fiatın sorunu çözmemesiyle alakası yok..bir çok örnek verebılırız servo motor arızasını garantısı bıttığı halde yaptıran ...ınsan ilişkileriyle alaksı var diye düşünüyorum....eminimki senin 7 yıllık eski kasa punton bende olsaydı ve aynı sorunla karsılassaydım (ki zaten karsılaştım kendi aracımda 2 kere ilki garantili olduğu zamanda diğeri zaten yeni oldu).. garanti kapsamında değiştirirdim ...cebımdende tek kurus cıkmazdı...zatende çıkmadı..dediğim gibi iletişim,iletişim,iletişim.......
onrky
1.4 starjet 95hp
Onur ıyı tamam arkadasım bu eleman hatalı Murat tamı hatalı adamınkı yenı arıza tamam 7 yıla bısey denılemıyebılır ama yenı arıza yapanlarda var onları neden yokusa suruyorlar.
Bazı seylerdede fıatın hatası var bak abs gerı cagırma var adamlara soruyoruz nedır gu sızle alakası yok avrupa ıcın dıyor adam akıllı bır acıklama yapsana ınsanları tatmın edıcı arkadasım ben calısıp cabalayım bır mal alıyorsam odemede karsımdakını sıkıntıya sokmuyorsam yapılan ıslem ıcınde sıkıntı yasamak ıstemem herkes ısıne en ıyı yapsarsa olaylar cozulur .Fıat sunu desın 2208 den sonrakıler ıcın ucretsız degısım var dıger alt modeller ıcın yok desın eyvallah ama 2009 da yaptırmıs ucretsız a kısısı b kısısı arıyor yıne 2009 a e senden para alacam dıyor
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Burda yazılanların tamamını okudum.Benimde 2004 puntom var ve servo motor arızası yaptı direksiyon sertleşti.Servise götürdüm 1935 Tl parça ücreti 120 TL de değişim(işçilik) ücreti istediler.Burada yazılanlardan bahsettim ve bazı müşterilerin sorununun ücretsiz değişitirildiğini bazı müşterilerden %10,%20,%40 ının fiat tarafından Pardon TOFAŞ tarafından karşılandığını bunun kriterinin ne olduğunu sordum.Tofaş merkezden Ceyhun KÜNEÇ isimli yetkiliden aldığım bilgiye göre tamamen aracın servis bakımları ile ilgili olduğu şeklindeydi.Bende Direksiyon arızasının kronik bir arıza olduğunu ve tüketicinin kullanım hatası ile oluşacak bi hata olmadığını söyledim.İyi niyet çerçevesince %20 sini TOFAŞ karşılayacakmış.Yani 1600-1700 TL cepten çıkacak.Şimdi burda herkes şunu savunuyor ya 7 yıllık araç elbet bişeyler çıkacak.Ama tanıdığım veya araştırdığım tüm puntolarda veya grande puntolarda böyle bir sorun varsa bu FIAT tarafından kronik arıza kabul edilip ücretsiz değişiminin yapılması gerektiği değilmidir? Hiç beğenmediğim asla ve asla araçlarını almadığım ve almayacağım hyundai bile direksiyonla ilgili arızasını ücretsiz gideriyorsa Fiat bizden neden ücret istiyor.Üstelik ücret istemede de adaletsiz bir tavırları var kimine %20 kimine %40 destek veriyor.Canlarının istediğini ise ÜCRETSİZ değiştiriyorlar ?Bence bunun cevabını bulmaya çalışalım.
BENDE gayet kibar bir dille sorunumu anlattım ama bana söylenen şu oldu iyi niyet çerçevesi altında TOFAŞ %20sini karşılayacak sizde %80 ini ödeyeceksiniz.Buda yaklaşık olarak 1650TL yi buluyor.Ben bu işten bişi anlamadım bazıları ücretsiz değiştiriyor bazıları %20-%40 ödüyor bana gelincede %80 e çıktı sebebini soruyorum Tofaş Müşteri hizmetlerinden Ceyhun KÜNEÇ isimli zat aracın servise ne sıklıkta uğradığına bakıyoruz sizden %100 ünüde talep edebilirdik ama%80ini istiyoruz, bazı kişilerinkini ücretsiz değiştirmiş olabiliriz bu bizim politikamız sizi ilgilendiren bir şey değil dedi.Ya böyle bi mantık olabilir mi?Güya araç servis bakımlıysa bedava yok servise gelmiyorsan %80ini öde.Kullanıcı hatasından kaynaklı bi sorun değil, kötü diesel yakıt kullanımı, uygun olamayan yağ kullanımı değil, kaza yapmışsınızdır araç önden darbe almıştır böyle bir sorunda değil neden bazılarına %80 neden bazılarına BEDAVA bunu anlaşılır bir şekilde bana izah etsinler başka bir şey istemiyorum....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri