o zaman fikirlerini beğenmediğimiz kişilere küfür ve hakaret edelim. sizin söylediğiniz bu sonucu doğurur. kişinin şahsiyetine neden söz söylüyorsunuz, söylediği sözlerin yanlışlığını ortaya koyun yeter. çok yanlış davranışlar bunlar.
o da çıkıp sen ne biçim konuşuyorsun x.......................x derse ne cevap vereceksiniz ?? o zaman kızmaya hakkınız kalmıyor değil mi ?
Beneficium accipere libertatem est vendere
valla tartışma ve eleştiriye açığım arkadaşım ama bu vatandaşı bu kadar korumanı da anlamadım. fikirlerini beğenmediğim kişilere karşı küfür hakaret vs gibi eğilimim yok fakat gördüğüm kadarıyla sen de bu mevcut. bu konuyu uzatıp kişiselleştirip tartışmaya sebep olma gibi bi niyetim de yok sana karşı susma hakkımı kullanıyorum iyi geceler...
kimseyi koruduğum filan yok, ilkokul eğitimi almış biri dahi yazdığımı dikkatlice okurs anlar. adamın hatasını söyleyeceksen söyle diyoruz, zaten onu biz de eleştiriyoruz ancak şahsiyeti ile ne dalga geçiyorsunuz onu anlamadık ?? ayrıca ne tür bir hakaret ve küfür eğilimi gördün merak ettim. sırf cevap verme niyeti ile abuk subuk konuşma istersen, kalbini kırmayalım..
Susma hakkını kullanmak manasız ve gereksiz konuşmaktan daha faydalı, bu konuda doğru bir karar vermişsin...
İyi geceler.
Konu xnode tarafından (17/04/2011 Saat 03:47 ) değiştirilmiştir.
Beneficium accipere libertatem est vendere
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri