yapabilen çıkarmı bilmem ama biraz karışık gibi....
icat edene de helal olsu :)
Printable View
engelli araçlar için tertibat yapan bi ustaya linkleri gönderdim.
inceleyerek bana dönecek.
merehaba arkadaşlar. konuyu görünce çok heveslendim ve de çok heyecanlandım. 2008 model 1.4 fire dynamic 77 hp aracım için bahsedilen kavaklıdere servisindeki yasin ustayı aradım fakat usta düzen tutmadığını kullanışlı olmadığını söyledi. şu an için forumda aracına bu işlemi yaptıran yok anladığım kadarıyla. 14 sayfa mesajları tek tek okudum.
Tayfun Bey Ankara Kavaklıdere Fiat Bayii arayıp Yasin Ustayı bağlatıp sorabilirsiniz bana kurulan cümleleri paylaştım burada takılmıyor denilmedi.
Sonuçta ne bayi bilirim ne ustayı bende bs8870 rumuzlu Kenan adlı arkadaşın iletilerinden aldığım bilgilerle aradım servisi keşke olsaydıda burda o kadar meraklı gp kullanıcılarına güzel bir haber verebilseydik
mutlaka doğrudur hocam ben size birşey demedim kısa ve net olarak söyledim sadece çünkü bende sizin gibi baya heycanlanmıştım ilk başlarda hatta olsaydı arbayı satmaktan bile vazgeçecektim ama çok araştırmalarımıza rağmen olmadı ve olayı kısa ve öz olarak size açıklamak istedim :)
Arkadaşlar peki bu linkteki kollardan birini alıp taksak olmaz mı yani. yazılımla filan yapılamazmı acaba
eBay Italia - Aste online e shopping a prezzo fisso
FIAT DOBLO 2009 > DEVIOLUCI CRUISE CONTROL ORIGINALE | eBay
eBay Italia - Aste online e shopping a prezzo fisso
ALFA ROMEO NUOVA GIULIETTA DEVIOLUCI CON CRUISE CONTROL ORIGINALE | eBay
kafama koydum, bisiklet vites kolu, vites teli, bide birkaç küçük aparat ile kendime el gazı yapacam. ford focusu olan birisi yapmış, ve forumlarına koymuş, bir benzerini de ben yapcam.
şehirler arası yolda gaz a basmak çok yorucu oluyor.
yahu gülermisin, ağlarmısın?
bizim puntolarda gaz teli yokmuş. alıntı yaptığım sistemi yapamıyorum gaz teli olmadığı için.
bi **** olmuyor bu puntolara.
arabamı ve FIAT ı çok severim ama bu hz sabitleme konusundaki kısırlığı ve bizi mağdur etmesi sebebi ile okkalı küfürler ediyorum şu anda.
aynı yılda avrupada hız sabitlemeli sattğın arabanın, türkiyede hız sabitlemesiz getirmesi 1 ayıp, altyapısını bile koymamaması 2. ayıptır.
şimdi bisikletçiye gidip, aldığım bisiklet vites kolunu, vites telini, sabitleme aparatını...vs iade edecem.
bu gün çok uğursuz bir gün.
avrupada daha uyguna satılıyor hemde o hız sabitleyicili araçlar..ne beklersin işte fransa da at taşımak için yapılan j9 lar Türkiyede halen daha tıka basa insan doldurularak kullanılıyor, avrupa da 94-95 de bitirilen toros bizde 2001 yılına kadar satılıyor avrupada satışa konulmayan doğan şahin 2002 yılına kadar çıkarılıyor daha bir çoğu..... ama adamlar da haklı kendi ülkenin insanlarına değer vermezsen dışardaki adam neden sana değer versin ki?
fatih karlerşim belki ileride bisikletin onda kullanırsın artık o parçaları. ama biri söküp detaylı bi baksın yaa alt yapı var mı bu hız sabitlemenin. yada hız sabitleme olanla olmayan bi karşılaştırmalı foto çekilsin bi zahmet. bozmaktan korkmasam ben açıp bakıcam ama kesin biyeri kırıp bozarım şimdi.
Esp li araclara takilabiliyormus arkadaslar bilginize eger kolu ayarliyabilirsem ben taktirmayi dusnuyorum. Sitede ilk olsun
ebay dan alabilirsen kol benim verdiğim linklerde var. benim araç evo active esp var diye biliyorum.