hayırlı satışlar orjinal ürün için harika fiyat
Printable View
hayırlı satışlar orjinal ürün için harika fiyat
Arkadaşlar gp puntolarda sadece diynamic modellerde diresiyonun üst kapağını sökün ve altına bakın soket varsa iş kolda biter yoksa ecudan kablo çekmek lazım onuda iyi bir usta lazım, evolarda soket hazır hatta cam sensörüne kadar hazır kolu takın yolunuza bakın.
bende en kisa zamanda bakicam.soket varsa geri kalan ekipman ne kadar tutacak?fikri olan?
Ayrica ust kapak nasil sokuluyor?denemeden soralim ugrasmayalim :)
ben de merak ediyorum. Cruise control güzeldir ya ama arkadaşlar bu işe fazla ilgi göstermiyor herhalde bana mı öyle geliyor yoksa. Ben de bakmak istiyorum soket var mı diye bakalım servise gittiğimde sorucam.
Bu cruise control araç ilk alırken diğer sensör ile birlikte 400 tl civarı alınabilirken,nasıl oluyorda sonradan takıldığında 700-800 tl leri buluyor acaba,gerçi tam maliyetide belli değil ama tahmini o kadarı buluyor galiba
soket varsa sadece kol yetiyor diyorlar ama kol ne kadara geliyor acaba?çıkma falan...?
arkadaşlar ben geçen 10000 bakımında sordum olmuyor dediler bana
Allah Allah adamlar o kadar oluyor diye bağırıyorlar kim yanlış biliyor acaba? Olursa süper olurda..
ben istanbul a gidiş sırasında.
ankarada kenan hocamı görcem.(tabi müsait ise ve bi aksilik olmazsa)
bakalım olacakmı olmayacak mı? inşallah olur.
bu gün servise gittim,
(direksiyon kapağının vidalarını ben çıkardım ama kapağı çıkarmaya tırstım, tırnakları felan kopar diye)
kapak açıldı ve malesef beşli beyaz soket yoktu.
fotolarıda koydum.
bakalım neler yapabilcez?
2007 dynamic model.
kavaklıdere den yasin usta ile görüştüm.
maalesef olmuyormuş.
bizde puntişimizi böyle kabul etcez artık. :)
oluyorsada sadece 2009 sonrası seri2 dynamiclerde olur heralde.
Bende dün konsolu sökdüm fakat kablo ya yokdu yada ben göremedim bir iki arkadaş daha söküp bakabilirse daha iyi olur :)
az önce hali oto çorluya gittim. konsolu sökerek baktık ama maalesef bahsi geçen kablo benim aracımda da yok. 2011 evo dynamic. :(
fun modellerde acaba o soket varmıdır??
arkadaşlar yazdığım gibi esp li araçlarda oluyo bildiğim kadarıyla..benim araca komple sinyal kolunu taktık soketde vardı..aldığımız sinyal ünitesinin airbag makarası patlak çıktı ve airbag devre dışı kalacağı için söktük vazgeçtik takmaktan..
Control de velocidad crucero. Cruise control. Acelerador. Equipamiento del auto. - YouTube
bu ürün bana kullanışlıymış gibime geldi.
güvenlikte sıkıntı yaratırmı ondan emin değilim.
sizin düşünceleriniz nelerdir?
bunu yaptırabileceğimiz bir yer varmı acaba?
yada videoyu göstersek bunu burda yapacak bir mucit yada takacak bir usta bulabiliremiyiz?
kavaklıdere fiat el atarmı?
yada oto?...vs?