Sagol hocam buarada aracinda asr on off tusu varsa esp de vardir.
Printable View
arkadaşlar sinyal ünitesi isteyen varsa ben aracıma cc taktırırken değiştirdim ve elimde bir tane linea otomatik silecek ve far özellikli ünite var :)
yok mu bu konuda bir gelişme acaba. hayaller suya mı düştü yaniiii..
Arabayı satın, hız sabitleyici olan bi arac alın ıste kasmayın :)
tüm konuyu okumadım , daha önce izahı yapıldıysa kusura bakmayın,ama bravoma kendim taktım. gerekli kolu ve alt kapağı ingiltere ebayden getirdim, ecu kablolamasını kendim yaptım. herhangi bir menu vs açmak da gerekli değil. esp olan araçların bazılarında direksiyon kolonunda hazır soket var, yani kablo hazır. ama yoksa benim gibi yapıp ecu soketine ek kablo bağlamanız lazım. elearnden kontrol ettiğimde punto için de benzer bir yol izlenebileceği aşikar. iş ki malzemeyi temin edin ve eli yatkın birini bulun.
kesinlikle katılmıyorum ustam,eskiden getz vardı sağ bileğim çok acırdı uzun yollarda.şimdi açıyorum hız kontrolü ayaklarım boşta gidiyorum,ayrıca o kol sayesinde araç yavaşlayabiliyor yani frene basmak zorunda değilsin.ş.içinde bişi olmaz ama uzun yolda hariha kolaylık.servisler takıyor diye biliyorum ama sormak lazım...
az önce 2 adet servisle görüştüm.. kesinlikle takılamayacağını söylediler..
ayrıca 1 hafta önce arkadaşım 2007 model opel corsa' ya yetkili serviste 190 tl' ye taktırdı.. şaka gibi hakkaten.. bu açıdan fiat sınıfta kalıyor..
alırken almak lazım geldiğini bana bir fiat yetkili satıcısı söyledi, sonradan takılamadığı yönünde benim de bilgim..
Ben de sordum hem yetkili hem özel servise. Yetkili servis direksiyonundaki tuşlar ışıklı mı dedi, hayır diyince takılmıyor o zaman dedi. Özel servisteki usta da bir sensör hatası veriyor o yüzden takılmıyor falan demişti.
Demek ki benim, işten anlayan iyi bir servis bulmam lazım ki tam olarak anlayabileyim.
Kadir tuşlar ışıklı ise bir şansın olabilir :) ama benim de şansım olsun ben de taktırabileyim istiyorum :)