Benim araç active son durum nedir acaba ? Araları okumak zor geldi 15 sayfa mesaj malum :) Bilgilendirebilecek olan özel mesaj atabilirse sevinirim
Printable View
Benim araç active son durum nedir acaba ? Araları okumak zor geldi 15 sayfa mesaj malum :) Bilgilendirebilecek olan özel mesaj atabilirse sevinirim
Tam net birşey yok şimdilik servis çalışanı arkadaşlar konuya bir el atsa belki daha net bir bilgi çıkar ortaya. bey ve müslüm bey yardımlarını esirgemezler eminim.
Arkadaslar ben de bu konuyu takip ediyordum, bugun medos oto'yu aradim bunun mumkun olmadigini araclarda bu altyapinin bulunmadigini soylediler.
Boşu boşuna servisleri arayıp vaktinizi tüketmeyin derim. (Bütün servisleri aramanız ve eğer şanslı iseniz doğru usta ile görüşmüş olmanız gerekir :) )
En net bilgi forum kullanıcılarından çıkacak merak etmeyin :)
serviste bu işin üzerine gerçekten düşen birini bulursak doğru bilgiyi alırız sanırım. olmuyor deyip kestirip atan biri değil. söküp araştıran biri lazım.
Arkadaslar 16 sayfanın tamamını okudum çok heycanlanmıştım tam patladı diyordum ancak net olan bişey yok. Konu hava da kalmış bazı arkadaşlar beyaz soket varsa olur demiş bazıları tesisat çekilebilir demiş ama ortada birşey yok birde ESP li araçlara olur denmiş ama oda 2011 sonrası anladığım kadarıyla,
Ben yarın aracımı söküp bakcam o beyaz sokete, benim arac 2007 model 1.3 multijet 90hp aracı alırken 10 hafta bekledik özel istek diye : Sleep_10: hem rengi hem donanımı için o zaman niye istemedik onuda bilmiyorum :( ancak yarın söküp bakcam eger o beyaz soket yoksa 10 hafta arac italyadan gelecek diye beklediğimiz için telefon edip o italyanlara sövcem bir soket koymak zor mu geldi diye : Ranting2:
Şuan ESP olan araçlara olur lafına çok bel bağladım benim araçta Esp, asr abs ne varsa adam koymuş inşallah bu beyaz soketi de koymuştur..
Levent o direksiyon muhafazasını ben de sökmeye çalıştım bir keresinde ama bir yerdeki tırnakta takıldım ve daha da zorlayamadım, açıkçası yemedi :)
Sökebilirsen ve eğer senden soket çıkarsa biraz daha umutlanıcam. Sonuçta Efe'nin sattığı arabada hız sabitleyici vardı ve ikimizin arabası da aynı model, tek farkı benim arabayı alan eski sahibi cc istememiş alırken. Ah keşke isteseydi :D
Arkadaşlar selam. Dün gece sahura kadar ve bugünde şu ana kadar bu forumda yazılanları okudum. Aracımı alırken bana çıkarılan fiyat farkı asisst kit için 500 tl idi. fakat aracımı aralık 2011 de aldım. satıcıda söylemedi evoları kaldırıyor bu sebeple eldekileri satıyıoruz. bizde arabaya tav olduk ve iç ve dış rengi yüzünden asisst kitli arabayı almadık rengi istediğimizi aldık. fakat şimdi sonradan takılabilirmi sorusunu görünce sabaha kadar okudum tüm sayfaları. Buradan şöyle bir anlam çıkmaktadır.
BENİM ARACIM 2012 MODEL EVO DYNAMİC 1.3 MJET 95HP DUALOGİC. Dediğiniz gibi esp ve diğer tüm zımbırtılar var. ayrıca otomatik olması bu cc nin çalışması için en mantıklı durum. şimdi ben aracıma kol grubunu komple takarak bu işi halledebilecek miyim. silecek sinyal ve cc li direksiyon mil göbegini içinden geçirdiğimiz hava yastığı ve diğer fonksiyonları ileten airbag filmli olarak alıp takmamız gerekecek değilmi. yoksa ilk mesajlarda bulunan alfaların harici tek bir kolmu takılacak. vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
Verdiniz gecenin 2si ile 5 i arası gazı bana yazdıklarınızla şimdide ayıklatıyorsunuz bana pirincin taşını. yapacam arkadaş ben bu işi .
İsmail bey bravolara da oluyor hatta gp lerden emotion modellerine de oluyor dediler.. ama evolarda deneyen yok...siz deneyin olursa evo sahipleri duacınız olur :)
Hadi bakalım hayırlısı bende yazılanları görünce çok heyecanlanmıştım ama sonuç çıkmayınca hevesim kursağımda kaldı... inşallah siz yaparsınız bişeyler.
kafayı taktım ama bu iş vakit işi. hergün arabayı sürekli kullanıyorum sök tak hemen olcak bişey değil gibime geliyo yavaş yavaş sağı solu kırmadan yapacağız.
Bu konu kapanmaz arkadaşlar :)
Kavaklıdere Fıat Servıs Muduru Muslum KAYMAK olmaz demıstı yanlıs hatırlamıyorsam