Ynt: Punto sorunları & eleştiriler - Lütfen herkes sorunlarını yazsın
Alıntı:
genc78 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar benim aracım 2006 grande punto 1.3 dynamic aracta direksiyonu sağa veya sola cevirdiğimde airbag lambası arıza yakıyor neden olabilir.Araca bide direksiyon isareti cıkıyor oda city arızası galiba surekli bu iki uyarıyı veriyor o direksiyon hatası genelde cok sıcak havalarda oluyo ve direksiyonu sağ sol yapınca sonuyor
Arabanızı servise bir an önce götürmenizi tavsiye ederim. City sorunu baş vermiş. Direksiyon kitlenir de mazallah trafikte olursanız,felaket olmasın. City sorununu serviste ücretsiz halledenler var. Araştırabilirsiniz forumdan.Biraz üzerine düşmeniz,ısrarcı olmanız lazım.Olur da ücretsiz olmazsa,Emsal karar niteliğindeki bu forumdaki yazılarla,belgelerle mahkemeye verebilirsiniz..
Airbag ikazını bilmiyorum. City sorunuyla alakalı olur mu olmaz mı tahmin etmek zor. Servise gitmenizi tavsiye ederim.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
airbag hatası direksiyon simidi içerisindeki airbag makarasinda bulunan kablolardann birinin kopmasi sebebiyle olabilir.
sunroof ses yapıyor(ıslık sesi ) hava alıyor
iyi günler,
-2011 model p.evo 1.3 mjet dynamic kullanıcısıyım.(ilk sahibiyim)
yaklaşık 3 yıldır severek kullandığım servis bakımları eksiksiz olan aracımla geçen hafta tatildeyken sunroof kapanmama sorunu ile karşılaştım. cam tavan tamamen açılıp kapanırken son kapanma anında kapanıp tekrar 5cm açık kalıyordu.
tatil dönüşü antalya birmota gittiğimde sorunu düzeltemediler.
bende mecburen memlekete dönene kadar yağmur yağmaması için dua ede ede geldim.(amasya)
sorun için samsun birmotu aradığımda randevularının dolu olduğunu araca bakamayacaklarını söyledim. arabayı bille yıkatamıyorum.
çorum servisi aradığımda usta sağ olsun teknik servis ustası telefoonla arızanın önemsiz olduğunu açma kapama dümesine basılı tutarak sunroofu resetlemem gerektiğini söyledi.dediğini yaptım sunroof resetlendi ve kapandı .
yalnız dün [ B]100 km üzerinde giderken sunroofun hava aldığını ve ıslık sesine benzer çok rahatsız bir ses çıkardığını fark ettim ne yapmam gerekir ??[/B]
yardımcı olursanız çok sevinirim.
Alıntı:
wolcano1907 Nickli Üyeden Alıntı
selam 2006 gp 1,3 multijet aracımı kontağı çevirdikten sonra lambaların sönmesini beklliyorum lambalar sönüyo çalıştırmaya kalktığımda hararet ibresi sona kadar yükseliyo ve kızdırma bujileri lambası yanıp hemen sönüyo mototr çalışıncada hararet ibresi normale geliyoo servis aküden olabilir dedi ama içimde hala bi şüphe varr aküm de halaorj akü varda 50 ah daha önce başına böle bişi gelen varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler.
Servis motoru kontrol edip,bir sorun bulamadıysa,benim de size tavsiyem akü değiştirmeniz. Gösterge panelindeki saçmalama durumları genelde aküden kaynaklanır çünkü..
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi