degerli arkadaslar kampanayı görsellik acısından soylemedım, o ayrı begenen olur begenmeyen
gunumuz teknolojisinde kampana sıkıntı
ayrıca araç full diyorsun 42.000 tl fiyat koyuyorsun ama kampana :(
bende de olan sorunlar şunlar.tavan lekeleri sanırım kronik aynen bendede var.tavanda olduğu gibi kapılardaki döşemelerde lekeli ve neyle yıkarsan yıka çıkmıyor.arka kapı kolları çok sert çekmeden açılmıyor ben buna deli oluyorum.ön takım sürekli parça bozuyo.bir sürü araba alıp sattım artık araç değiştirmiyim diyorum ama bu tip olaylar oldukça.arabadan soğuyorum.arabayı satmamak için arabaya tesisat yaptırıcam şimdi :D
arka kapıların dışarıdan açılmamamsı bende de var arkadaşın 2006 aracında yok ön takıma gelince ön takım evet nazik aldığımdan beri yaklaşık 30bin km yol yaptım sadece amortisör takozları değişti arkadaş ön takıma baya masraf etti ama 195*55*16 lastik kullanıyor ben orjinal sanırım bunun da önemi çok tabi birde aracı kullanma şeklinin.takoz harici değişim yapmadım ki zaten aracı aldığımda sol takoz ses yapıyordu birde bazen bozuk yolda araç sağ göğüsten gıcırtı yapıyor. herzaman yapmadığı için de bulamıyorum ama genelde memnunum aracımdan.
1 . fites konusunda bende muzdaribim ama başka kullanıcılar normal oldunu söylüyor sanırım bu nun nedeni alışkanlık ben ford kullanıcısı idim onun motoru ile kıyaslanamayacanı anladım..
yol tutuşunu ben puntonun begeniyorum kim ne derse desin belki lastiklerle alakalı olabilir gerci bende stareks var öyle kaliteli bir lastik sayılmaz
arka kapı acılma olayna gelince içerden kontrollü bir çocuk kilidinin olmaması çok mantıksız geliyor bana her seferinde dışardan açmak zorunda kalıyorum bu beni sinir ediyor...
Göğüsteki kilit tuşuna basıldığında, aslında arka kapılar içerden de açılmayacak :)
(Belki öyledir, bilmiyorum)
Bagaj lambası tesisatı olmayanlar için ne yapmak lazım servis 250 Tl tutar kilit felan değişecek demişti vaz geçtik ama bagajda lamba şarttt.
Ya gozluk seklinde simge var ısıgı yanıo çalıstırdıgımda bi kaç kere yanıp sonuyor nedir bu?
Muhtemelen kızdırma bujisi arızası mevcut.Serviste değişim gerekiyor diyordum ama sönüyorsa sıkıntı yok :)
Kızdırma bujisi dizellerde ilk çalıştırmada belirli bir süre ısı vererek motorun kolay çalışmasını sağlamakta.Bu ikaz söndükten sonra marşa basmak gerekiyor...
Uzun süreli araç kullandıktan veya birkaç gün ard arda ortalama günlük 200 km yaptıktan sonra ciddi sırtım agrıyor, acaba koltuğumu epeyce bir yatırmam mı daha rahat ettirir yoksa daha dik ve yüksek mi kullanmam, bu arada boyum 188 cm ? Sizce nasıl daha rahat ederim
Birde merak ettiğim tek konu yolcu koltuğuna yükseklik ayarı yapılabilir mi ? Bilen varsa bana özelden atabilir mi ? teşekkürler
Autokit Ortapedik Bel Desteği Masajlı - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
bi tane bu üründen almanız sorununuzu çözecektir... bende var ben çok rahatım şuan... hele ki alıştımı o olmadan rahatsız oluyorum..
Teşekkürler , koltuğa bir zararı olmayasın ? , çünkü tel aksamlı bir ürün diye düşünüyorum, aslında sorunu Fiat çözebilirdi, bel ayarlı sürücü koltuğu yaparak, babamda doblo var bel ayarlı hatta yükseklik ayarlı kemar bile var bende yok :( Çok teşekkürler ilginize yeniden
Selamunaleyküm arkadaşlar
Punto evo aracın sağ kısalar yolda giderken kesti. Araştırmalarımın neticesinde H4 tipi ampül olduğunu öğrendim. Bu ampulun
H4 55 Watt Far,sis Ampülü 011217 55 WATT mı 100 Watmı almalıyım
grande puntolarda konsoldan bagaj açma düğmesi vardı. ancak yeni puntolarda bu düğme yok .. insan var olan bir özelliği niye kaldrıır anlamış değilim.
2011 evomda cruze control var kayınbiraderimin 2006 307 sindede cc var onda dijital ekranda ayarladığın hızı görebiliyorsun ama bendekinde hız göstergesi yok , yazık çokmu zordu hız göstergesini dijital ekrana eklemek. Fiat özellikle donatıyor aracı ama özellikleride yarım yapıyor :)
Firmaların kar amacı yüzünden arka camların elektriklisinin paket halinde satılması... 98-99 model araçlarda bile elektrikli 4 cam varken bizde olmaması olması beni gıcık ediyor...Sözde dynamic full modeli illa + sını alıcak full+full olucak...
Geçen sene çift olarak değiştirdiğim amortisör takozlarımın, bu sene bir tanesin yenidenbozulmuş olması!!!
puntoyu almadan araştırma yaptığım sırada ford bayisi ile uzun süre görüşmüştüm. bende hep saçma bulmuşumdur. sene 2013 hala arka camlar manuel, klima manuel, airbag eksik dikiz yanları manuel araçlar vss. sorduğumda bana bu tip boş arabaları özellikle şirketler ve filo kiralama firmaları için ürettiklerini söylediler. tek önemli kriter yakıt. diğer herşey lükse girip maliyeti arrtırdığından bu tarz üretimler maalesef var. bu donanımların paket olarak sunulması artı bir kar zaten firma için... yoksa nihayi müşteriyi düşünen yok. düşünenlerde maliyeti 7-8 binliraya kadar çıkartıyor...