77 BG LİK PUNTODAN PERFORMANS BEKLEMEMELİSİN YİNEDE İYİBİR ARAÇ BEN 1.3 90 BG KULLANIYORUM GAYET SERİİ TuRBOYA GEÇİNCE DAHA BİR HARİKA KOLTUĞA YAPISIYORSUN.KM COĞALINCA DAHADA SERİ VE HIZLANDI 23 BİNİ DEVİRDİM DÜZ DE 200 VURUYOR RAMPALARDA TORK DAN 180 YAPIYOR BASSAM DAHADA GİDECEK.taşlardan bende şikayetciyim gp önü aşağıya doğru eyimli olduğudan olagan taşı çekiyor asetatlı kalemle rutuş daha iyi oluyor boya ile rutuş sırıtıyor bence deneyin hemde cıkmyor beninde kapılardan bagajdan ses geliyordu kapı lastiklerinin içine fitil cektiler ses gitti servisde. tampon boya farkı iseplastik aksamla metal aksam boya farkı olurmuş plastik boyayı emdiğinde koyu gösterirmiş haberiniz olsun başka bir neden yok
...gp min arkası gayet iyi savurmuyor virajlarda özelikle iyi mersinin o dağ yollarını bilirmisiniz ben gp le o virajlarda uçarken benim bacanak toyata coronasıyla beni cepden arayarak zor buldu araç virajlarda beni daha bir tatmin etti
...kış lastik olarak lassanın snow ways 2 aldım gayet memnunnum geçen kış dik rampadan iki şahin yanımdan uçtu ve hurdaya döndü bense gayet güzel birşekilde 1 km rampayı indim aynı gün lastiklerden cok memnunum tavsiyemdir.
![]()
Yer imleri