malum izmirde epey yağmur yağdı arkadaşlar..cumartesi günüde karşıyaka tarafı göl olduğundan arkadaşımı almaya neredeyse yüzerek gittim ama dizel olduğundan bişey olmaz diye düşündüm ciddende olmadı,yani o an olmamıştı!!dün tekrar bindim aracıma frenlerden gelen ses deli etti beni bisikletlerde olan fren paletleri janta sürtermiş gibi acayip bi ses geliyor,ayrıca motordan da acayip bi ses geldiğini duydum sanırım kayış veya benzeri bişeyde ıslandımı küflendimi bilemiyorum artık,ince iğrenç bi ses yapıyor..geçmezse servise gidicem..alt ızgara aynı şekilde benimde çıkık bi gün saatlerce uğraştım arabanın altına dahi girdim ama bi türlü oturtamadım yerine,hatta en son tekmeledim kırılsın bari diye kırılmadıda..servise gidipte 2 saat ızgara taktırmakta istemiyorum..yola devam bu şekilde bakalım nereye kadar..bir de city açıkken hareket ettiğim anda direksiyon sola dönmeye başlıyor,lastik havasındandır dedim değilmiş rot ayarındanda değil çünkü yüksek süratte herhangi bir çekme yok..onunda bakıcaz bi çaresine..şimdilik bu kadar![]()
Yer imleri