Sayfa 16/46 İlkİlk ... 12131415161718192036 ... SonSon
911 sonuçtan 301 ile 320 arası

Konu: Punto sorunları & eleştiriler - Lütfen herkes sorunlarını yazsın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Cihat abi, o zırıltı yapan bölümlere köpük gibi bir şey sıkıyorlar! Sorun çözülüyor... Servise bir danış derim!

caner güngör
    cnr06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

arkadaslar benm arkadasım dün gp aldı teyp ile oynarken bozdum heralde ses açma tusuna uzun basınca teyp kapanıyordu ama ben bi kaç radyo açtım şimdi teyp kapanmaz oldu öyle bir özellk mi var yoksa bozuldumu birde gplerde kontak anahtarı olmadan teyp çalısmıyor bu doğrumudur ilgilenirseniz sevinirim.

Mehmet ...
    ===HüRGeNeRaL=== webercis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 34

Alıntı cnr06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar benm arkadasım dün gp aldı teyp ile oynarken bozdum heralde ses açma tusuna uzun basınca teyp kapanıyordu ama ben bi kaç radyo açtım şimdi teyp kapanmaz oldu öyle bir özellk mi var yoksa bozuldumu birde gplerde kontak anahtarı olmadan teyp çalısmıyor bu doğrumudur ilgilenirseniz sevinirim.
    kontaksız da çalışması gerekiyor.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Teyp ayarlarından kontağa bağlı ya da bağımsız olarak ayarlanabiliyor...

serdar ince
    ince5757 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

Su fiskiyeleri benimkindede iyi değil serviste ayarlattım ama olmadı.Teyp benim kontak anahtarına bağlı olmadanda çalışıyor.Bende arabayı aldığımdan beri birkaç sesten sikayetci idim geçende servise bıraktım arabayı halletmişler biri haricinde.Direksiyonun altından bir ses geliyor vızıltı tarzında onuda bir ara göstereceğim ama bu seslerden ötürü bende servise baya gittim anca derdimi anlatıp yaptırdım.

caner güngör
    cnr06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

arkadaslar bu ayar nerden yapılıyor ya birde sorun var araba çalısınca teypde çalısıyo kapatma tusu çalısmıyor ..

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

malum izmirde epey yağmur yağdı arkadaşlar..cumartesi günüde karşıyaka tarafı göl olduğundan arkadaşımı almaya neredeyse yüzerek gittim ama dizel olduğundan bişey olmaz diye düşündüm ciddende olmadı,yani o an olmamıştı!!dün tekrar bindim aracıma frenlerden gelen ses deli etti beni bisikletlerde olan fren paletleri janta sürtermiş gibi acayip bi ses geliyor,ayrıca motordan da acayip bi ses geldiğini duydum sanırım kayış veya benzeri bişeyde ıslandımı küflendimi bilemiyorum artık,ince iğrenç bi ses yapıyor..geçmezse servise gidicem..alt ızgara aynı şekilde benimde çıkık bi gün saatlerce uğraştım arabanın altına dahi girdim ama bi türlü oturtamadım yerine,hatta en son tekmeledim kırılsın bari diye kırılmadıda..servise gidipte 2 saat ızgara taktırmakta istemiyorum..yola devam bu şekilde bakalım nereye kadar..bir de city açıkken hareket ettiğim anda direksiyon sola dönmeye başlıyor,lastik havasındandır dedim değilmiş rot ayarındanda değil çünkü yüksek süratte herhangi bir çekme yok..onunda bakıcaz bi çaresine..şimdilik bu kadar
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

can araba harekete geçerken direksiyonun sola dönme problemi elektrik motoru (city motoru) ile ilgili. bnm de başıma geldi hallettirdim

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin DURUER
    Fire in the hole ! Genius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 674

2008 multi dynamic aldım ama yol bilgisayarı active ile birebir aynı, Palio yada Albeada bile dynamic ile active'in yol bilgisayları farklı bu nasıl iştir anlamadım. Ayrıca mp3 playerda klasör okumuyor
    GP in mirror is faster than they appear !

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Alıntı Genius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 multi dynamic aldım ama yol bilgisayarı active ile birebir aynı, Palio yada Albeada bile dynamic ile active'in yol bilgisayları farklı bu nasıl iştir anlamadım. Ayrıca mp3 playerda klasör okumuyor
    Nasıl aynı? İki satır mı ekran? Klasör nasıl okumuyor? Kastettiğin klasöre kaydettiğin zaman klasör mü açılmıyor? Yukarı ya da aşağı tuşları ile klasör atlaması lazım, denedin mi hiç?

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı Linos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl aynı? İki satır mı ekran? Klasör nasıl okumuyor? Kastettiğin klasöre kaydettiğin zaman klasör mü açılmıyor? Yukarı ya da aşağı tuşları ile klasör atlaması lazım, denedin mi hiç?
    Yukarı yada aşağı klasör tuşların denemedim bunu deneyeceğim ancak dediğim gibi yol bilgisayarı ekranı iki satırdan ibaret, bugün izmir birmot satış standındaki sıfır dinamiklere baktım ve benimki ile aynı olan 2 satır ekrandan mevcut. Konu ile ilgili olarak fiat.com sitesindeki formu doldurarak mesaj gönderdim ayrıca fiat müşteri hizmetlerini aradım. Hafta sonu İtalya'ya gidicem. fırsatım olursa oradaki arabalarıda inceleyeceğim ve fark varsa orada birilerine ulaşmaya çalışacağım çünkü grandepunto.com.tr adresinde dinamik versiyon için dış ısı göstergesi ve 3 satırlı gösterge paneli standart diyor. Ayrıca katalogta aracımın elektrikli ve ısıtmalı dikiz aynası olduğunu belirtiyor ancak ben ısıtmalı olduğuna dair bir kumanda göremedim

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Yukarı yada aşağı klasör tuşların denemedim bunu deneyeceğim ancak dediğim gibi yol bilgisayarı ekranı iki satırdan ibaret, bugün izmir birmot satış standındaki sıfır dinamiklere baktım ve benimki ile aynı olan 2 satır ekrandan mevcut. Konu ile ilgili olarak fiat.com sitesindeki formu doldurarak mesaj gönderdim ayrıca fiat müşteri hizmetlerini aradım. Hafta sonu İtalya'ya gidicem. fırsatım olursa oradaki arabalarıda inceleyeceğim ve fark varsa orada birilerine ulaşmaya çalışacağım çünkü grandepunto.com.tr adresinde dinamik versiyon için dış ısı göstergesi ve 3 satırlı gösterge paneli standart diyor. Ayrıca katalogta aracımın elektrikli ve ısıtmalı dikiz aynası olduğunu belirtiyor ancak ben ısıtmalı olduğuna dair bir kumanda göremedim
    3 satır olması lazım. radyo yada cd bilgileri yol bilgisayarının ekranında yazıyormu?

Hakan Duman
    discrepancy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

genius yol bilgisayarı bizim aldığımız 1.3 90 bg dinamikta de iki satır, ne yaptınız bu konuyla alakalalı, var mı olmulu bir gelişme, inşallah ikimizinde sorun düzelir hayırlısıyla

hasan pulur
    karadenizvekaradeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Standart :)

Gerçek adım Hasan Gerçek soyadım PULUR...
    Kuşkusuz aynı isimle Türkiye'de ve Dünya'ta birçok insanın olabileceği gerçektir. MEsleğim ise yine anladığınız üzere gazetecilik değil Belediye'de mimarlık. Yaşım ise onunla kıyaslanmayacak kadar genç. Bu siteye markayı özellike vermedim ki FİAT formu olduğu için. Bunu yanlış anlaşılacağı düşünesi ile yaptığımdan saygılı olduğumu düşünüyorum. Yine saygılı olduğumu düşünüyorum ki yalnızca yaşadıklarımı anlatarak sizlerde soru işaretlerini tetikleyerek daha geniş tartışma fırsatını sizlere sunarak sizlerdeki otomobilerin eğer iyi ise bunu pekiştirmeyi sağladım. Ve yine saygılı olduğumu düşünüyorum ki kendi arabamın da lüks bir araç olmadığını tam tersine kendi halinde mütevazi bir araç olduğunu özellikle vurguladım.

Yaşadıklarımı henüz yeni bir arkadaşımın bir Fiat alarak memnun kalmaması ve sen haklıymıssın demesi üzerine duyarlı ve sıradan bir vatandaş olarak yazdım. Fiat otomobillerde (ki özellikle otomobil grubu diyorum, bunu ticari araçlar için söylemiyor tam tersine başarılı buluyorum) kullanılan işçiliğin ve malzemenin(örneğin plastik malzemenin kalitesizliği dikkatinizi hiç çekmiyor mu. İş yerimizin hemen yanında bulnan Fiat bayisine uğrayarak Linea model arabanın iç ve dış aksamlarını kontrol ettim. Hepsinin öylesine tutturulmuş olduğunu gördüm. Çok gördüğüm ve İnşallah bir daha görmek istemediğim bir çok kötü tafik kazasında hangi arabanın ne kadar darbe aldığını gördüm.

Tabiki hepimizi dikkatli araba kullnarak ölümleri ortadan kaldırabiliriz. Herşey tabiki insanda bitiyor.

Hepinizden özür dileyerek huzurlu bir araba sahipliği dilerim. Sevgiler.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin DURUER
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı discrepancy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genius yol bilgisayarı bizim aldığımız 1.3 90 bg dinamikta de iki satır, ne yaptınız bu konuyla alakalalı, var mı olmulu bir gelişme, inşallah ikimizinde sorun düzelir hayırlısıyla
    Henüz aramadılar, heralde benim arayıp verip veriştirmemi bekliyorlar. Pazartesi birmot'a gidicem o zaman aracı aldığım arkadaşım ile de görüşeceğiz, sizin araçtada bir gelişme olursa haberleşelim

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıttan kaynaklanıyor olabilir. birkaç kere depoyu fullersen pisliği atar. tekrar yaparsa yakıtla birlikte benzin katığı kullan.
    Eğer yakıt ile ilgili bir sorun ise yakıt güvencesini kullan derim
    Konu Linos tarafından (02/12/2007 Saat 08:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım)

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Eğer değişmemişse active ve dynamic yol bilgisayarları kesinlikle farklı olmalı.Muratın da belirttiği gibi klasörlerin içine girmek için alt-üst ok tuşları kullanılmalı...

hasan pulur
    karadenizvekaradeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Standart Geleneksel Tofaş Fiat Zihniyeti

18 yıldır arabam var. 3 kez Fiat ve/veya tofaşım oldu. İlki Uno idi. Kaldırıma park hızı ile çarptığımda şasesi yamulmuştu. Bir arkadaşım ufak süratte yaptığı kazada beyin kanaması geçirdi ve araba hurda oldu. İkincisi Tipo; Ön takımı 10.000km de komple iptal oldu bütün gösterge aksamı bozuldu. 3. arabam marea. 20 . 000 km de motora girdi.

1- Arabayı kötümü kullanıyorum cevap : hayır etrafımdan da taktir alacak düzeyde özenli ve dikkatli

2- Tofaş ve/veya Fiatla veya başka bir marka ile herhangibir alıp vermediğim mi var? Cevap : Hayır ve hiçbir ilgim yok

3-ilk iki hatadan sonra 3. kez neden Fiat aldın? CEVAP: Eşeklik

4- Buraya neden üye oldun? Cevap: Bir süre önce arkadaşım G.Punto aldı ve şimdi bana hak vermeye başladı , insai olarak artık bilgilendirmeyi borç biliyorum.

Şimdi hiç te lüks sayılmayacak fiatı ise tofaş ile aynı olan 60. 000 km de ............(Yanlış anlaşılacağını düşünerek marka vermiyorum artık) var. Araba periyodik bakımları dışında tamirciye uğramadı.
    Eskiden hatırladığımız bildiğimiz şahinler doğanlar ile şimdiki FIAT lar arasında zihniyet yönünden hiçbir fark yok arkadaşlar. İnsan canına değer vermeyen işçiliği ve kalitesi diğer aynı para arabalara kıyasla son derece düşük olan FIAT tan lütfen uzak durun ve tavsiye etmeyin... Saygılar...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

Alıntı karadenizvekaradeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18 yıldır arabam var. 3 kez Fiat ve/veya tofaşım oldu. İlki Uno idi. Kaldırıma park hızı ile çarptığımda şasesi yamulmuştu. Bir arkadaşım ufak süratte yaptığı kazada beyin kanaması geçirdi ve araba hurda oldu. İkincisi Tipo; Ön takımı 10.000km de komple iptal oldu bütün gösterge aksamı bozuldu. 3. arabam marea. 20 . 000 km de motora girdi.

1- Arabayı kötümü kullanıyorum cevap : hayır etrafımdan da taktir alacak düzeyde özenli ve dikkatli

2- Tofaş ve/veya Fiatla veya başka bir marka ile herhangibir alıp vermediğim mi var? Cevap : Hayır ve hiçbir ilgim yok

4- Buraya neden üye oldun? Cevap: Bir süre önce arkadaşım G.Punto aldı ve şimdi bana hak vermeye başladı , insai olarak artık bilgilendirmeyi borç biliyorum.

Şimdi hiç te lüks sayılmayacak fiatı ise tofaş ile aynı olan 60. 000 km de ............(Yanlış anlaşılacağını düşünerek marka vermiyorum artık) var. Araba periyodik bakımları dışında tamirciye uğramadı.
    Eskiden hatırladığımız bildiğimiz şahinler doğanlar ile şimdiki FIAT lar arasında zihniyet yönünden hiçbir fark yok arkadaşlar. İnsan canına değer vermeyen işçiliği ve kalitesi diğer aynı para arabalara kıyasla son derece düşük olan FIAT tan lütfen uzak durun ve tavsiye etmeyin... Saygılar...
    bu mesaja yazılacak tek bi cevap var ama yazmıyorum neyse diyorum

ancak şunu söylemeden geçemicem...
    bizim sülalede senelerdir tofaş/fiat kullanıldı(amca dayı dede biz)
    sırf benim hatırladığım uno-tipo-2 marea-2 bravo-3-5 doğan-3 tempra-siena
    gp yi söylemiyorum bile
    bunlardan sadece doğan büyük bi sorun çıkardı oda elektrik tesisatında bi sorun vardı bi yerde temassızlık vardı aklına esince gidiyodu herşey

bilenler bilir ben özellikle o mareaya neler neler yapmadım daha tık demedi...

bunlarıda göz önüne alın da konuşun ben burda 15 senelik 10 farklı araç üzerinden konuşuyorum siz 3 araçla tofaş fiatı at arabası yapmışsınız...

ee nediyim sizdekide tam şansmış

her ne marka kullanıyorsanız güle güle kullanın...
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

23. Bu mesajı için 4 kişi OzzY'ye teşekkür etti:

utku çay
    utkucay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 59

Bilgilendirme Konusu

Alıntı karadenizvekaradeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

uno ve tipo zaten kaza anında sağlamlığı iyi bir araç değil, bunu herkes biliyor, herhalde siz o zaman bilmiyordunuz. ayrıca uno,tempra, tipo'nun alt takımı zayıftır, bunu da sanayi de ufak bi araştırma yapsanız söylerler zaten.

şu anda gpunto ncap'tan 5 yıldız aldı, bu size fiat'ın elde ettiği ilerleme ile ilgili fikir verecektir

ayrıca alt takımla ilgili ilermede sağlanmıştır, burada halikarnas diskonun 180000 km palio'su var, arabanın alt takımları en son 140000 km de bakımdan geçmiş ve oldukça iyi bir rakam şirket arabası için

benim tanıdıklarımda da marea var ben hiç 20000 km motora girdiğini görmedim ki, 100000 km geçeni biliyorum, bu yüzden yazdığınız çamur atmaktan öteye gidemez.

ayrıca gpunto alan arkadaşınız üye olsun foruma paylaşsın sorunlarını. ben gpunto kullanıcısı değilim ama takip ettiğim kadarıyla birçok arkadaş buradan da yardım alarak sorunlarını çözdü

şunu da unutmamak lazım, gpunto fiyatı çok uygun bi araç ve dolasıyla ne kadar ekmek o kadar köfte, bunu arkadaşınız araç alırken bilmiyor muydu?

böyle mantıklı bir dayanağı olmayan yazdıklarınızdan dolayı forumu kirlettiğiniz için sizi kınıyorum

bi de şunu eklemek istedim, türkiyenin binekte en çok satan ikinci markasından bahsettiğinizi unutmayın !
    Konu utkucay tarafından (23/11/2007 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

25. Bu mesajı için 5 kişi utkucay'ye teşekkür etti:

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

hiç bir malı kimse zorla almıyor..ve dünyada hiç bir mal %100 sorunsuz değil..biz aracımızı seviyoruz fakat sizin fikirlerinizede saygımız sonsuzdur..sizin belliki araç konusunda pek şansınız yokmuş..yinede yeni bir fiat modeline karşı bu kadar önyargılı olmayın derim..benim aracım 17 aylık ve daha hiç bir sorun çıkartmadı bana kapıları hariç..onlarda 20 dakikada yapıldı..hiç bozulmayacak,çarptığınızda dağılmayacak,motoru taş gibi bi araç var ise eğer bildiğiniz bunu bizlerlede paylaşırsanız bizde bi sonraki aracımız olarak bunu düşünebiliriz..
    Saygılar..
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

27. Bu mesaj için teşekkür edenler: