Evet bizde de jazz ve micra oldupundan bunu biliyorum. Alman arabaları sağlam derler. Yanlış anlaşılmasın anlamam pek ama uzakdoğu hatta sizinde dediğiniz gibi kore de dahil olmak üzere sağlam arabalar yapıorlar. Benim ilk arabam 1994 Kia Sephia idi. Nasıl severdim bilemezssiniz. Mercedes gibiydi. ve bence Kia fiyatına göre nissandan toyotadan daha kaliteli sanırım. Bizim GP leri gerçekten nazik kullanmak gerek nazik kullandığımız sürece yakıtını ve performansını düşündüğümüzde el altında her zman olabilecek bir araç. SN. Ertan yıldırım, isim vermeden yazdım ama "hak ettiği gibi" demişsiniz Eğer kısasa kısas ise; onun da sizin yaşınıza ve bağlantılı olarak konuya hükmetmesi gerekirdi. Bence hak ettiği gibi cevap kendi arabanızı savunmak onu sevmek ve kişilik unsuru konulara girmemek ve yalnızca formu kirletmekle suçlamak olmalıdır. Peki sevgili Fiat'cılar ilerde kısmet olursa Linea düşünebilirim kullanan test eden var mı? biliyorum GP formu bu ama memnun kalırsam GP den kesinlikle düşünebilirim