bütün otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlarda olan bişey bu bi arıza olduğunu sanmam..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bende 90begir cok kötü viraja giriyorum maşallah tık yok vallla başka araçlarlada giriyoru aynı hızla fark var şu bi gercek GP yolu tutuyooo 1,2,3...6 kadar tam gaz devam
Arka Kapi Sorunu Tüm Gp Lerde Var Ayrica Boya Atmasi Ile Ilgili Olarak Bence Gp Lerin Renkleri çok Canli Olduğu Için Her Darbe Göze Batiyor.ön Cam Aerodinamiği çok Zayif Sigara Külünü Camdan Atamiyorsunuz Direk Arka Koltuğa Geliyor.ayrica Elektrikli Ayna Ve Camlarin Komuta Yerleri çok Uzakta Rahatlikla Kontrol Edemiyorsunuz.ve Bence En Kötü Yanlarindan Biride Yakit Deposunun Anahtarli Olmasi çok Demode Ve Aracin çalinmasina Davetiye çikartiyor.bence Bu Sorunlarin Haricinde Mükemmel Bir Araba
İlker bey bence ön camdan attığınız sigara külünün aracın içine gelmesi aerodinamiğinin iyi ayarlanmış olmasının göstergesidir. Yani rüzgar aracın kaportasını tabiri caizse yalayarak geçiyordur.Şöyle de düşünebiliriz çevre dostu bir aracımız var camdan birşeyler atıp çevreyi kirletmemizi engelliyor
Birde depo kapağından anahtar yaptırıp çalmaca eskilerde kaldı. Artık immobilizer standart yeni nesil araçlarda =)
boya konusuna kesinlikle katılıyorum ben sınıf öğretmeniyim malum işimiz çocuklarla ve malesef onlarda her fırsatta arabaya ufak tefek taşlar atıyolar ve malesef arbaya kar yağmış gibi
benim aracımda da var bu kıç atma durumu. özellikle yokuşlarda dur-kalk yaptığım zaman oluyor. ama ben önden çekişli olmasına verdim durumu. araç motoruna göre hafif bir araç ama yinede virajlarda yola oturuyor. bende şahit oldum buna. tabi lastiklerde çok önemli.
araca boya koruma yaptıran arkadaşlar varmı ilk aldıkları zaman ? bildiğim kadarıyla aracı ilk aldığınız zaman boya koruma yaptırdığınızda boya atması pek olmuyor. özellikle servislerde çok iyi yapıyorlar bu boya koruma işini. 3M ürünlerini kullandıklarını duydum.
Ben teslim almadan önce boya koruma yaptırmıştım. Gerçi henüz 1 ay oldu alalı ama boyada herhangi bir sorun yok. Uzun yola gidip geldim, ağacın altına park ettiğimde komple kuş pisliği oldu ve boyanın üzerinde 2-3 gün kaldı, bir sorun çıkmadı. Yıkanınca da ilk günkü gibi pırıl pırıl oluyor. İyi ki yaptırmışım..
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
şu direksiyondan gelen ses olayını hallettim.Direksiyon kutusunu değiştiler.ancak şimdide direksiyon sola biraz sert dönüyor.Bu zamanla düzelir mi?
Webercis şu direksiyondan gelen ses sağa sola çevirince kütürtü şeklinde gelen sesmiydi?direksiyonda boşluk var hissi veriyormuydu?
Eğer bu bahsettigim gibi bir arızaysa aynısı benim araçtada var.
Benim aracın bu sesten dolayı 2 defa direksiyon mili yağlandı fakat sorun aynen devam ediyor.
Evet benim aracımda'da boya sorunu oldu, hiç dikkatimi çekmemişti geçen serviste aracımı lifte kaldırdılar bir baktım ön tampona kar yağmış gibi, araç liftten iner inmez ön kaputa ve camurluklara baktım oralarda'da ufak taş izleri var ve astarları görünüyor.
Evet ben Araçı aldıktan 4-5 ay sonra boya koruma yaptırdım Ve ön tanponun boyası dökülmüştü
kaput koruma filmi yapılacak en iyi koruma yöntemi. bu arada arka kapıları açılmayan arkadaşlardan adapazarına yakın olan varsa Samtaş'a davet ederim.1 saatlik yapılması gereken bir işlem var.kapı kolları sökülüp törpüleniyor ve rahatlıkla kapılar açılıp kapanıyor.beklerim...
yol tutuşu vites geçişleri ve direksiyon rahatlığı süper
ancak şikayetçi olduğum tek konu özellikle 90 km hızdan sonra içeriye fazlasıyla motor ve rüzgar sesi alıyor..
Benim arabada sürücü tarafındaki yan cam yarı açıkken ses yapıyor.Kapalıyken ses yok ama yarı açıkken tak tak diye sürekli bir ses geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri