Sayfa 6/6 İlkİlk ... 23456
108 sonuçtan 101 ile 108 arası

Konu: Puntolarımızın savrulması !!!

Hüseyin Can
    hsyn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 339

araba 10 numara oldu arkadaslar dün benzincide lastik havalarına baktım 45 cıktı 4 lastikte arac yeni diye aklıma gelmedi bile bastan böyle bişi olabileceği hemen 30 a düsürdüm lastikleri ne sekme ne savrulma sabah sarıyerden samandıraya patlattım geldim bahceköy yolundaki virajlarda 90 la banamısın demedi
    EVOEVOEVOEVOEVO

Ertan GÜNDOĞDU
    Slow Down brabus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455
    Edilen teşekkür: 230

Alıntı les Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankara istanbul arası esp'yi devreye sokabilecek pek bir viraj yok gibi, kışın işler değişir tabi..
    iğneada yolunu bilenler varsa bana katılacaklardır şahane virajlar peşi sıra ve esp test etmek istiyorsanız birebir,
    cesaret ister tabi bir taraf uçurum gibi diğer taraf dağ tepe..

city değiştirdikten sonra esp nin sisteme tekrar tanıtılması gerekiyor diye biliyorum..
    yanlış hatırlamıyorsam tekerlekler arasında 4nm den fazla çekiş kaybı yada artışı varsa esp devreye giriyor diye biliyorum..
    en azından benimkini o şekilde ayarladılar cihaza bağlıyken görmüştüm..
    acaba o değeri 2-3nm yapıp esp nin daha erken devreye girmesi sağlanabilir mi?
    2. Paragraftaki bilgiler için Teşekkürler. Matıken öyle çekiş kaybını ayarlayabiliyorlarsa belirli bir aralıkta her şey ayarlanabilir. Bir arkadaşa ODB2 bağlantısı almıştım kendisi üst düzey yazılımcı, ODB2 üzerinden nerdeyse tüm bilgileri görüyor, bayağı yazılım da geliştirdi. Yol bilgisayarı olmayan araçlara grafikli yol bilgisayarı gibi. Ona sorayım, ESP vs bilgilerini görebiliyor mu değiştirebiliyor mu diye.

1. paragraf konusunda ESP'yi düz yolda 50'ye giderken bile sokulabilir tabi. Demek istediğin normal kullanımda sokulabilecek viraj yok diyorsan haklısın

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı brabus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni dunlop performans lastikleri ile bu kadar kolay arkadan savruluyorsa yandık.
    Cumartesi full aracı test edicem, 50bin km yapmış benim stok lastiklerle
    Keşke güzel rot balansçı bulsam da öyle test etsem. Bu arada istanbul'da hafif yokuş aşağı virajlı nereyi tavsiye edersiniz sakin bir yer olması gerekiyor?
    Ayrıca kız kardeşime ve kı arkadaşıma da trafikte araç tecrübesi kazandıracağım nerelerde böyle çalışma yapabiliriz çok sakin trafikli.
    bu haftasonu işim çok
    hafta sonu cumartesi gündüz veya hafta içi öglen bahceköy fatih ormanları yolundan zekeriyaköy yoluna kadar istedigin türden yol var denemek için ama önce bir kere basmadan git gel.tecrübe içinde az cok biliyorlar galiba eger öyleyse temde sürdür biraz sonra E 5 ten geri gelin istedigin gibi olurlar ben öyle yapmıstım.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba 10 numara oldu arkadaslar dün benzincide lastik havalarına baktım 45 cıktı 4 lastikte arac yeni diye aklıma gelmedi bile bastan böyle bişi olabileceği hemen 30 a düsürdüm lastikleri ne sekme ne savrulma sabah sarıyerden samandıraya patlattım geldim bahceköy yolundaki virajlarda 90 la banamısın demedi
    bu kadar kolay düzelmesine sevindim bak. uzun yolda 32 - 34 de basabilirsin. Biraz daha az yakar

Hüseyin Can
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bu kadar kolay düzelmesine sevindim bak. uzun yolda 32 - 34 de basabilirsin. Biraz daha az yakar
    tesekkür ederim kardesim pekala ön lastikle arka lastik havaları aynı mı oluyor yoksa aralarında fark var mı önler kac arkalar kac bu arada lastik 185/65/15.
    EVOEVOEVOEVOEVO

Ertan GÜNDOĞDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 ED 0455

Alıntı hsyn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkür ederim kardesim pekala ön lastikle arka lastik havaları aynı mı oluyor yoksa aralarında fark var mı önler kac arkalar kac bu arada lastik 185/65/15.

rica ederim, bunu aynen cevaplamıştım bir önceki sayfada o mesajı aşağıda paylaşıyorum.
    biraz daha detay vereyim; Ön 32 , arka 29 diye hatırlıyorum ama tersi de olabilir. Önde daha çok ağırlık olduğundan arka 29 olması mantıklı tabi 4-5 kişi bindiyseniz biraz daha çok basman gerekecek arkaya.

benim araçta da 185-65-15 lastik var, Spor paket lastik jantı. Kitapçıkta ön 32 arka 29 yazıyordu. Ben her ikisine de aynı bastım 32. Lastik basıncını yalnız günün ortalama sıcaklığında lastikler soğukken kontrol etmende fayda var.

bu konuyu ben test etmiştim, yazın sabah lastik basınçlarını kontrol ettim. Sonra öğle sıcaklığında izmir kuşadası yaptım. Otobanda (70) ve yaklaşık 10 km virajlı yollarda bol frenli aracın limitlerinde gittim. Yanılmıyorsam önler 7 bar fazla çıktı arkalar da 3 veya 4 bar Araç alfa 156, 1.6 'ydi. Lastikler 205 x 55 x R16 v lastik.
    Konu brabus tarafından (13/05/2010 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek bilgi

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

2. Paragraftaki bilgiler için Teşekkürler. Matıken öyle çekiş kaybını ayarlayabiliyorlarsa belirli bir aralıkta her şey ayarlanabilir. Bir arkadaşa ODB2 bağlantısı almıştım kendisi üst düzey yazılımcı, ODB2 üzerinden nerdeyse tüm bilgileri görüyor, bayağı yazılım da geliştirdi. Yol bilgisayarı olmayan araçlara grafikli yol bilgisayarı gibi. Ona sorayım, ESP vs bilgilerini görebiliyor mu değiştirebiliyor mu diye.

1. paragraf konusunda ESP'yi düz yolda 50'ye giderken bile sokulabilir tabi. Demek istediğin normal kullanımda sokulabilecek viraj yok diyorsan haklısın
    evet kastettiğim normal kullanımda esp'nin zor devreye girdiği.. tekerlerin bir tarafını stabilizeye diğer tarafı asfalta alıp bir de manevra yaparsanız anında devrede..

Emre Emre
    Human Rogue (WoW) bvulgari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 186

valla ben passat ıda savurdum a3 ü de..zorlarsan hepsi savrulur hocam..gayet normal bazen hafif gazlı kullanıyorum abartmadan hiç savrulma yok benim kinde..
    This is not personel, just business..

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 23456