çoğunda bridgestone var fabrika çıkışlı sen şanslısın![]()
bütün mesajları okudum arkadaşlar bencede bizim araba arkadan değil önden kyma eğilimi gösteriyor genelde ve bencede kendi sınıfında en iyi yol tutuş gp de olduğuna bende inanıyorum..ayrıca evet bu bridgestone b250 modeli lanet ötesi bir lastiktir kesnlikle ben 1 yıl kullandım iğrenç bir lastik..şu anda kumho ecsta 215 40 17 ve K&W 30 mm yay var arabayı kaydırabilene aşkolsun walla![]()
çoğunda bridgestone var fabrika çıkışlı sen şanslısın![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
arkadaslar punto sınıfında en iyi yol tutusa sahip araclardan biridir. olay biraz kullanıcıda bitiyor. abartıp rallli soforu tadında kullandıgınızda tabiki kıcı bası atacaktır. heh heh.
bu arada aracın espli olması ve lastik capı ust modellerinde daha yuksek, o ayarda olmasında fayda var.
bridgestone'un default gelen lastik modeli de adidir. bora arkadasın dedigi b250 ama aynı firmanın cok klas lastikleri de var. sanıyorum turanza birinci mi ne gelmisti. (lastik alırken tarihe bakmayı unutmayın.)
kisin maksimum 10 gunde bir, yazında iki-uc haftada bir lastik havalarınıza baktırın.
en sonunda kullanırken abartmayın.).
Benimkiler Continental. İdare eder ama değiştireceğim zaman yumuşak bir lastik alacam inşallah.
arkadaşlar geçenlerde discoveryde bir araba belgeseli izledim.. küçük çaplı modifiyeler yapılıyordu bmw6 serisi bir araca.. ön süspansiyonlara eşik çıtasımı köprü çıtasımı tam adını hatırlayamıycam bir aparat takıldı.. 2 süspansiyonun üstüne bir demirden çıta kondu ve sabitlendi.. çok basit bir sistemdi.. uzman kişi yok tutuşunu %30 arttıracağını söyledi.. özellikle virajlarda daha dengeli bir dönüşe sahip oluyormuş araç..
acaba bizim araçlarada böle bir aparat takılabilir mi..? bilgisi olan var mı..?
keşke fabrika çıkışı lastikler michelin olsaydı.. b250 ile maliyeti düşürüyorlar sanırım?
"under the spreading chestnut tree
i sold you and you sold me
there lie they and here lie we
under the spreading chestnut tree"
1984
Unutmayın ki Formula 1 araçları dahil olmak üzere her araç arkadan da kafadan da kayar. Tek konu öncelikle kendinizin sonrasında da altınızdaki araçların limitlerini bilmek ve fazlası ile zorlamamak. Ayrıca araç kaymadan sona kendini toparlayabiliyorsa öncelikle bunu dikkate almak lazım. Nasıl olsa toparlar diye kaydır dilediğince demek değil anlatmak istediğim. Olmadık durumlarda yaşanacak sorunlara en iyi tepkiyi verebilmesi en önemli artı olmalı bence kullandığınız araçta.
Hayır etkilemez.
Elbette yaylarında veya amrtisörlerinde sorun olursa farklı yay olduğu için garanti dışı kalıyor o kısım.
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Ya Ben Virajlarda Limitleri Zorluyorum Bazen Aşiri Bişi Yapmadiktan Sona Kaydiğini Hissetmedim... Ama Eğer S,z,n Atiyosa Aşiri Bişiler Yapiosaniz Iş Lastik Ve Yaylarda Bitiyo...
kitapçıkları okumak gerekli...![]()
benim eski aracım olan fiestada b250 vardı berbattı yüksek yol sesi-konforsuz sürüş ve daha 20000km de özelliğini kaybetmişti.gp de dunlop var bridgestone göre mükemmel ötesi bana göre.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
savrulma icin arka fren ayarlarina bir baktirin....
ben sorum bu arabaya kule gergisi takamayız süspansiyon kafalarının konumu uygun değil yanıtını aldım ama bilemiyorum..
PuNtOmAnİa !!
bende pirelli var fabrika çıkışlı nası oluyo... neye göre brigdstone veya pirelli koyuyolar...ayrıca bende bi kere mudanya yoluda yerler çamurdu araba kaydı kıçında ama çabuk topladım...direksiyon anında tepki veriyo... kaymasından çok bu önemli bence... corsaq kullandım bi virajda attı kıçı toparlayana kadar akla karayı seçtim araba acemiliğindenmidir yoksa punto alışkanlıklarındanmıdır kayıcağını tahmin etmedim ter boşaldı valla toplayana kadar bide emanetti zaten araba...
Konu ufukbzk84 tarafından (22/06/2007 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
arkadaşlar benim de gp kışın 10 veya 20 km süratle bile kıç atıyor.bunu kendi açtığım konuda yazmıştım.ama inandıramadık.gerçekten de araba çabuk savruluyor.güvenlik paketi yok.
ben bunları okudukca virajalara dahada korkarak girmeye basadım
Eskiden yayı ve lastikleri değiştirmeden önce arabam savruluyordu. şu an kesinlikle süper kaçla girersem gireyim virajda savrulma hissetmedim görmedim...
Bak Ali kardeş, kış vakti dümdüz yol ve yerde yaklaşık 20 cm kar var.Dediğim gibi hızım en fazla 20 km.yolda bir de teker izleri var.birde baktım ki kaldırıma çıkmışım.allahtan yavaştım.ön tanponun altı çatladı.pek bi hasar yok.gittim iki tane lassa aldım.öne taktım, biraz daha iyi oldu sonrasında
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri