arkadaşlar çok başıma geldi bu olay.benim puntom çok çabuk kıç atıyo.el frenine gerek yok nerdeyse.bunu nasıl engelleyebiliriz???
arkadaşlar çok başıma geldi bu olay.benim puntom çok çabuk kıç atıyo.el frenine gerek yok nerdeyse.bunu nasıl engelleyebiliriz???
yay + 204/40/17 njant lastik ha bide kule gergisi
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
daha önceden bi konu bi başlık altında açılmıştı ama hatırlayamadım şu an eğer biraz forumu karıştırırsan bulabilirsin işin sırrı arkadaşım senin sol ayağında başka bişeyde deil benim arabamda güvenlik paketi memcut sende var mı yok mu bilmiyorum ama bu olay sürücü kaynaklı bişey yoksa her virajın bi sürat limiti var onun dışına çıkıldığında araçlarımızın kayması normal...
ama başka bi nedenden kaynaklandığını düşünüyosan tartışır gene burada çözüme kavuştururz konuyu...:ok:
Bence araç kıç atmakdan ziyade önden kayıyor, arkanın savrulmasından ziyade keskin virajlara hızlı girince kafadan kayıyor.
Belli yaşlarda olan arkadaşların arabaları kıç da atıyor--savruluyor da,kanları deli akıyor ondan...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Limiti zorlarsanız kıç ta atar , önden de kayar taklada atar ...çözüm: ESP
şimdi gördüm aracının fotolarını kazasız belasız cezasız kullanman dileği ile öncelikle...aracında orjinal jant ve lastik var o lastiklerinde limitleri bayaa sınırlı öncelikle lastiklerden başlayabilirsin benim gibiama asıl iş gene sende bitiyo sol ayağını ayarla biraz daha kayma problemin çözülecektir...
haklısınız birazdaha sakin hareket etmek lazım.yay ve geniş taban lastik alana kadar...yinede sağoluun..
genç ya, dayanamıyo :p kıpır kıpır kannn
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
buarada forumumuz mükemmel.5 dk içinde herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor.çok şanslıyız.
valla benim arabayla 90 ile savurduğum virajları 130la çok rahat alıyorum hıza karşıyım ama arada yanlamak çok zevkli oluo bu arada esp falan yalan oluo belli bi hızdan soora![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
lastik havalarınıda bi kontrol ettir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yaşlandık yav.ne genci.ehliyeti geçen sene aldık ama şöförlükte 3-4 yıllık tecrübemiz varhehhe şaka biyana puntonun karizması yeter.ister kaysın ister kaymasın...
buarada lastiklere kaç basçaz?foruma bakmadım ama..aldığım gibi duruyo havaları..
Konu Linos tarafından (19/04/2007 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
allah korusun kardeş.dikkat et..
bence lastikler en büyük etken.bende dunlop var gayet memnunum lastiklerin ve arabanın yola tutunuşundan
tek handikap rüzgarda yanlardan çok sallanması.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
kesinlikle katılıyorum.
lastikler bridgestone ise her yerden kayıyo hayatımda bu kadar dandik bir lastik görmedim ya
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ulen senin yaşın kaç daha kaç araba lastiği test ettinuel: de en dandik lastik diyosun bridgestone için :bansign: :zuhaha:
şaka bi yana yukarıda da belirtildiği gibi yol tutuş için özellikle bizim arabalar için lastik seçimi sırasında bu işin ehli kişilere danışılmasında yarar var.Bridgestone ER 300 Turanza kullanıcı olarak lastiklerimden çok memnunum tavsiye ederim...
Konu Fangio tarafından (19/04/2007 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri