1-1ocak2011-Tuncay
2-ekartoo- Kıvanç
3-beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5-maceraci95
6-Fatih GUNES
7-barslan112-burhan
8-stotinka
9-Zaza
son kez sorayım cihazda tv izleniyor mu? çünkü farklı cihazlar üzerinden konuşuldu. ve navigasyon program yükleme harita yükleme güncelleme vs nasıl yapacağız
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Linea
Arkadaşlar burdada buldum aynı cihazdan. normal fiyatını yazmışlar.Sahibinden.com dan daha ucuz.Tutturabildiklerine demek ki.
FIAT LINEA 1.3 EASY
[QUOTE=AYTEK AYDIN;798370]Linea
Arkadaşlar burdada buldum aynı cihazdan. normal fiyatını yazmışlar.Sahibinden.com dan daha ucuz.Tutturabildiklerine demek ki.[/QUOT
Arkadaşlar bu firmadan temin edicek cihazları zaten.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Ayrıntılı türkçe bir video olsaydı keşke.
[QUOTE=lektonstar17;798482]Aracınıza özel plakalık geri görüş kamerası ve Tv anteni hediyelidir. Son sürüm yeni Türkiye haritası hediyelidir. Harita güncellemesi ömür boyu ücretsiz yapılacaktır.
Diye bir not düşmüşbu doğrumudur ? geri görüş kamerası ve tv anteni hediye ediyor ise 1200tl ye ben bugün alırımbunun montajını biz yapabiliriz gibime geliyor basit birşeydir. Bu arkadaşa gidip ürünü incelesek bi günkeşke
Bence ürün denenip ilk yorumlar yapılsa alacak kişi sayısı belk ide 2 katına çıkacak.
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Arkadaşlar cihazlarda tv özelliği olacak ve harita güncellemeleri istenirse 8 yıl güncellemeli infonav teleatlas firmasının yasal haritası 50 TL karşılığında sizlere gönderilebilir normalinde crack li haritalar cihazlar üzerinde gönderilecektir. Cihazın son numunesini beklemekteyim cihazın son numunesi geldiği anda ben sizlere detaylı anlatımlı videosunu çekip ulaştırıcam
heyecanla beklemekteyim))
gözünüz aydın.. sahibindene düşmüş. fiyatıda güzel bence
FİAT LİNEA VE PUNTO MULTİMEDAİ VE NAVİGASYON TÜRKİYEDE BİR İLK.. sahibinden.com'da - 113130250
İlanı koyan kişi forumdan arkadaşların liste oluşturup cihazı alacakları firmanın bayisiymiş. Firma ana ithalatçı olduğu için onlarda daha ucuz. Bu ilandaki fiyata çok uygun diyorsanız arkadaşların alacağı fiyata dirak atlarsınız heraldeİlandaki fiyat 1450 TL , arkadaşlar 1200 TL ye alacak.
Konu lektonstar17 tarafından (04/02/2013 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
yorumları 4 gözle bekliyorum evom olmamasına rağmen ürün çok tatlı ve güzel duruyor merak ettim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri