Mevcut video da , Ekranın tepki süresi ve canlılığı kötü duruyor. şu 100 150 tl ye satılan tabletlere benziyor. fakat tabi ki canlısını görmek lazım. ama 1200 tl vereceğimizi düşünürsek çok düşündürücü. mutlaka gözümüzle görmeliyiz
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Android olsaydı bambaşka olurdu.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Bence beklediğimiz gibi bi ürün çıkmayacak karşımıza tuşlarda ışık olmamasından belli
Üstteki tuşları teyp ile beraber yapmak zorunda değildi. araçta zaten var orijinal teybi gibi ayrı olmalı. eğer konsoldaki orijinal tuşları çıkarırsak 1 din olan teybin kızak yeride sökülecek sonra bu diğer teyp nasıl monte edilecek anlamış değilim. hem teypten ayrı yapsalardı maliyeti düşerdi. fotoğrafta görebildiğim kadarıyla soketler ininde sök tak gibi direk uyumlu olduğunu sanmıyorum. daha ayrıntılı fotoğraf lazım arkadan çekilmiş.
arkadaşlar ürün hakkında kısıtlı bilgiler edinebiliyoruz şimdilik. enseyi karartmak yerine ürüne ulaşabileceğimiz zamanı bekleyip bizzat incelemek çok daha mantıklı. zaten bu ürün zamanla bütün fiat bayiilerinde yerini alacaktır.
üst tuşlardaki ışık zaten parkları açınca yanmıyormuydu? yetkilisi parkları açınca yanacağını belirtmiş.
son mesajlara bakıyorum herkes üst tuşların yanmamasından şikayetçi gibi, herşey tamam bi o eksik değildir herhalde. bu kadar tezcanlı olmayalım.
daha görmeden soğuttunuz adamı ulen![]()
Kesinlikle katılıyorum. O bölümü yapmalarındaki amaç neydi acaba ? Hiç gerek yoktu o bölüme. Teyplerin çizgileri belli sonuçta.Cihazın arka kısmı şu anki teybimizden farklı ebatta değil sanırım. Eklediğim resmden az çok belli oluyor.
Bakalım İlk kim alıcak siteden, merakla bekliyorum.Araçlarımza ayrı bir hava katar istediğimiz gibi bir şey olursa.
takıldığım nokta üstteki tuşların yanmasından çok kızak yerinin sökülecek olması sonrasında nasıl kızaksız takılacağı eğer düzgün sıkıştırma olmaz ise araçta sarsıntıdan ses problemi olabilir.
Kızağın sökülüceni düşünmüyorum. Çünkü cihazın gövdesi şuan kullandığımız teyplerden geniş yada kalın değil.Eğer kızak gerçektende sökülecekse o zaman üstteki tuş bölümünün yapılma nedenini cihazı daha sağlam bi şekilde sabitlemek olduğunu düşünürüm.
yeni cihaz gelmediyse hiç yol tepmeyeyim oralara kadar.
zaten tuncay abi vazgeçmiş bile üründen![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri