Android alanlar kısa sürede pişman olur diye düşünüyorum. Piyasadaki 250 liralık tabletlerde de android var ve ömrü 1 ay bile değil. Bu teyplerin işlemcilerinin de o tabletlerden farkı yoktur kanımca. Bir kez daha düşünülmesi gereken bir konu.
Listemiz.
1- Tuncay
Android alanlar kısa sürede pişman olur diye düşünüyorum. Piyasadaki 250 liralık tabletlerde de android var ve ömrü 1 ay bile değil. Bu teyplerin işlemcilerinin de o tabletlerden farkı yoktur kanımca. Bir kez daha düşünülmesi gereken bir konu.
1- 1ocak2011-Tuncay
2- ekartoo- Kıvanç
1- 1ocak2011-Tuncay
2- ekartoo- Kıvanç
3- beratmms - Berat
arkadaşlar bende almayı çok istiyorum bu cihazı ama şimdilik alacak durumum olmadığı için 1 kaç ay sonrada bu fiyata bulabilirmiyiz acaba cihazı?bide sorum olacak benim aracım easy modeli ve Blue&me yok araçta malesefbu cihazı aldığımda acaba cep telefonunu kullanabilirmiyim?bide bu fiyata geri dönüş kamerası dahil mi?
çok pahalı
[QUOTE=1ocak2011;796222]1- 1ocak2011-Tuncay
2- ekartoo- Kıvanç
3- beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
1ocak2011-Tuncay
2- ekartoo- Kıvanç
3- beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5- maceraci95 - Özgün
Konu maceraci95 tarafından (30/01/2013 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.
Cihazı firma satmıyor , bir şekilde sızdırılmış derken , Kar elek. ten Kürşat Bey ilandaki cihazı satan bayinin kendi bayileri olduğunu , ilandaki resimleri de kendinin çektiğini belirtti,satıcı ismi de verdi bana. Sadece fiyat onlarda fazla , biz ithalatçı olduğumuz için bizde daha uygun fiyata olucak dedi.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
1ocak2011-Tuncay
2- ekartoo- Kıvanç
3- beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5- maceraci95
6-Fatih GUNES
7-barslan112-burhan
1-1ocak2011-Tuncay
2-ekartoo- Kıvanç
3-beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem