[QUOTE=lektonstar17;828299]Vayyy yeni ürün çıkmış. Bunu görmemiştim. Bizim tartıştığımız ürün bu değil. Bunun da ekran küçük kalmış.[/işte tam olarak aradığım ürün bu, üst düğmelerin orjinalliğini bozmadan takılabilir, hem de sanki daha kaliteli gibi duruyor.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Arkadaşlar lütfen yardım edin çıldırmak üzereyimusb ile müzik dinleyebiliyordum fakat son zamanlarda teybın medıa tuşuna bastığımda muzığe geçerdi fakat artık teypte " no source available " yazısı geliyor ve usb yi görmuyor teybi söktüm arkadan soketi çıkarıp taktım vs ama hiç bi şekilde düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim acil yardım edin :/
Firmanın yeri Şirinevler'e giderken E5 teki carreforun ordakı koprunun ayağının bulunduğu sokakta... o sokak zaten lastikçiler, ses sitemleri satan firmalar, egzozcularla dolu
Punto Evo
Arkadaşlar, yeni bir ürün daha var Win CE plaformunda. Fiziken görme imkanım olmadı. Özellikleri kuvvetli görünüyor. Blue&Me ve bizim yol bilgisayarı ile tam uyumlu. Ekran 7" altı, 6.2"yanılmıyorsam.Ön ekran altında gizli dvd girişi, bu nedenle monoblok gövde değil. Sol tuş takımı, ekran, sağ tuş takımı gibi 3 parça gibi düşünebilirsiniz.Bu ilk etapta göz tırmalıyor gibi ama sonradan alışılabilir mi, bir şey diyemeyeceğim. Analog ve DVB tv desteği beraber sunuluyor. DVB'ye 1buçuk yıl kaldığını düşünürsek (geçiş daha erken de olabilir) yerinde bir yatırım olabilir. Tabi her şeyin başı fiyat. Farklı araçlar için üretilmiş muadil ürünlerin Çinde 300-450usd arası olduğunu biliyoruz. Elbet bunun nakliyesi gümrüğü vergisi sertifikasyonu bayi ağı yedek parça stoğu gibi işletme maliyetleri var tüm bunların üzerine kimse amme hizmeti yapmadığına göre bir işletme kar'ı da eklenecektir. İtirazımız bu makul kabul gören maliyetlerin çok ötesinde fahiş bedeller ile piyasaya çıkma denemeleri/hataları idi ki deneyenler de başarılı olamadı. Ben bu bahsettiğim ürünün nakliyesi ile alakalı süreçte bir tanışıklık yaşadım ithalatçısı ile. Sertifikasyon süreçleri devam ettiğinden parakende satışa henüz geçmediler. Ne kadar umursarlar bilmiyorum ama fiyatlandırma ile ilgili dostane uyarılarda da bulundum kendilerine. Kayda değer bir fiyat ile satmaya yanaşırlarsa buradan detayları yine sizinle paylaşacağım.
Arkadaşlar. Bu cihazda teleivzyon izleme olayı nasıl oluyor?
Antenle karasal yayınla mı alabiliyoruz ( bu şehirler arası yolda hiç birşey izleyemeyiz demek)
yoksa şu otobüslerdeki uydu gibi bir modülü alsak bunlarda izleyebiliyor muyuz. (otobüslerde şehirlerarası yolda uydu yayını izlenebiliyor messela)
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
Şimdilik antenle karasal yayına devam.Önümüzdeki yıldan itibaren karasal yayın üzerinden dijital yayın yapılacak . Bazı cihazlarda dijital yayın için sistem hazır oluyor, bazılarında extradan bir aparat gerekiyor.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
son durumlar nedir arkadaşlar? uzun zamandır kimseden ses çıkmadı. şöyle kafamıza yatan bir ürün çıkmayacak sanırım. çok yazık
1200 tl fiyat aldım bu ürün için. yarın gidip bakacağım. güzel bir şeyse alacağım
konu güncelliğini yitirmiş fakat;
iki cihaza da gittim baktım. ikisi de son derece kötü. yanından geçilecek gibi değil. 1200tl artı 150 tl montaj parası istediler.
rezistif ekranları bir kere dokunmatik değil basmatikayrıca görüntü kalitesi de iyi dğeil malesef.
onun yerine gittim electroworldden ipad mini ve araç tutucu aldım. şimdi 8 ekran büyük navigasyon ve multimedia sistemim oldu. (biraz kablo sarkıyor ama olsun) bana toplamda maliyeti 750 tl oldu
hem de ipad im oldu kalitesinden şüphe yok zaten...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri